Aktuálně: 1 859 inzerátů280 573 diskuzních příspěvků20 017 uživatelů

Jak se vám venčí?

efe
efe 28.01.2025, 15:01:02 xxx.xxx.199.5

Já budu dnes dlouho v práci, bůhví v kolik dorazím domů, ale když se podívám z okna, tak se ven nechce ani mně a věřím, že se nebude chtít ani smečce. Takže nějaká čuchačka domácí to jistí. Navíc mi po včerejší rehabce opět není vůbec dobře… uffff.

janaa
janaa 28.01.2025, 15:03:36 xxx:xxx.9a9d:57f2

A já jsem šťastná,že je konečně hezky hnusně. Protože tady sice za oknem pořád bílá pohádka,ale ve skutečnosti byla na sněhu taková ledová krusta,že i ze zahrady chodily holky s rozřezanejma tlapkama. Teď to konečně povolilo

Sardullah
Sardullah 28.01.2025, 15:36:57 xxx.xxx.189.104

Mě je to jedno…venku prší, já stejně dělám nonstop a do toho chřipajzna jak prase…

Někdy mi přijde, že se snad na žádnou prochajdu už v životě nedostanu…a to už jsme vybavený, připravený…Gina má novej postroj, protože ten její krásnej tyrkysovej byl furt jak prase…má novou stopovačku, co jsem si nechala udělat od Tameru, já jsem si pořídila i batůžek od 4dox, abych měla tu šňůru kam dávat…máme zakoupený pipety proti klíšťákům…novou skládací misku na vodu (tu původní jsem nějkam zašantročila a určitě jí najdu až budu hledat něco jinýho)…takže my jsme připravený, jen to nějak nevychází…

Já se jen modlim, abych v práci zase jak pitomec nezaučovala novou kolegyni a ona mi třeba za týden neřekla, že končí a můžu jet na novo…ráno 20 minut před otevřením prodejny jen poslala sms, že jí není dobře, že dnes nepřijde, že se omlouvá…no taky bych chtěla mít ten luxus poslat do práce sms, že mi není dobře a že nedorazim…

Vahine
Vahine 28.01.2025, 17:31:52 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 28.01.2025, 15:36:57

Sardullah, jestli máte chřipku, tak byste doma zůstat měla a Vy to víte…tyhle stavy v našem věku je neradno přecházet. Všichni jsme v práci nahraditelní. Jestli na Vás stojí, jestli bude otevřeno, tak nebude z důvodu nemoci…..přeci 🌷

Vahine
Vahine 28.01.2025, 17:33:45 xxx.xxx.191.9
efe:

Já budu dnes dlouho v práci, bůhví v kolik dorazím domů, ale když se podívám z okna, tak se ven nechce ani mně a věřím, že se nebude chtít ani smečce. Takže nějaká čuchačka domácí to jistí. Navíc mi po včerejší rehabce opět není vůbec dobře… uffff.

Co se Vám v těle rozbilo Efe, že rehabka? Ať jste brzo v cajku 🌷

Sardullah též, Vaši psi vás potřebují 🌷

efe
efe 28.01.2025, 18:00:54 xxx.xxx.199.5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 28.01.2025, 17:33:45

Děkuji. Chodím několikrát do měsíce, protože sedavé zaměstnání a moje tělo to bohužel moc nedává. 

acher
acher 28.01.2025, 18:16:59 xxx.xxx.222.196

U nás prší,ale my teď stejně procházkujeme jen kousek.Mám v čudu koleno,za týden si jdu domluvit operaci,takže na delší čas bude muset nastoupit páníček.Tak když bude hnusně,tak zas to tak moc Alanovi vadit nebude.

Sarah01
Sarah01 28.01.2025, 18:24:54 xxx.xxx.162.253
acher:

U nás prší,ale my teď stejně procházkujeme jen kousek.Mám v čudu koleno,za týden si jdu domluvit operaci,takže na delší čas bude muset nastoupit páníček.Tak když bude hnusně,tak zas to tak moc Alanovi vadit nebude.

Jejda, tak ať vám to dobře dopadne. 🌹

Sardullah
Sardullah 28.01.2025, 18:32:34 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 28.01.2025, 17:31:52

To bych musela upadnout do bezvědomí, abych do tý práce nešla…nemám za sebe náhradu…nicméně nic nedělám, hačám v teplíčku, piju čajíček, zobu paralen a vzhledem k tomu, že leden je v našem kšeftě mrtvej měsíc, tak sem tam něco namarkuju…

Vahine
Vahine 28.01.2025, 18:35:40 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 28.01.2025, 18:00:54

Chápu, teď taky pociťuji na zádech a krku, že jsem vloni nebyla moc v práci kvůli noze. 

Tak Vám i psům přeju, ať ta rehabka pomůže a ať Vás podrží v kondici, co to půjde.🌷

Vahine
Vahine 28.01.2025, 18:38:46 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 28.01.2025, 18:32:34

No co naplat, tak ať to brzy vyhačáte a je Vám zase dobře 🌷

acher
acher 28.01.2025, 18:40:04 xxx.xxx.222.196
»

To jsem si taky myslela,ale  on čím je člověk starší,tak tím víc zjišťuje,že je nahraditelný každý a když to nejde,tak to prostě nejde.Doplatí na to jen člověk sám a nikdo mu nic nedá.Ono když se musí,tak se ta náhrada najde.

Orionka (neregistrovaný) 28.01.2025, 19:29:38 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

dneska jsou to přesně tři roky, kdy s námi projel sněhovou kalamitu na pomezí Čech a Moravy a dorazil domů… 

Je stále stejný…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ty krásné uši by bylo škoda kupírovat! 🤗

Tenurri
Tenurri 29.01.2025, 08:00:10 xxx.xxx.22.64
»

Ježiš tohle tak znám! 
Když jsem ještě dělala v krámu, tak jsem pár měsíců před svým odchodem zastupovala neexistující vedoucí prodejny a to byl masakr. Bylo to v zimním období, hodně lidí nemocných, několik jich před vánoci dáválo výpověď, protože jsme museli táhnout 12h směny - většinou jen ve 2, často v jednom člověku, abychom se aspoň nějak prostřídali, ještě to bylo v obchoďáku, takže pokuty za neotevření…

člověk si prostě nedovolil jen tak jít na nemocenskou. Nebo dovolil, ale mně to svědomí nedovolilo. Mít v té době ještě na starost psa, tak bych asi umřela…domů jsem se několik dnů chodila jen vyspat, pak mě občas vystřídala kolegyně z jiné prodejny, když to bylo možné. Jeden den dokonce přišel makat i regionální manažer 😀…

No ale nějaké osobní ohodnocení 0 a ještě tyto prodejny, kde to táhl jeden člověk, kolikrát i při nemoci, dostaly vynadáno, že neplní plány a nedostaneme bonusy….no to byla poslední kapka, kdy jsem podala výpověď taky.

Takže se držte, hlavně čajíky a nějak to nepřehánět a neuhnat se 🙂…a snad vám bude brzo líp!

Zrzavci
Zrzavci 29.01.2025, 09:37:41 xxx.xxx.226.62
»

To bych musela upadnout do bezvědomí, abych do tý práce nešla…nemám za sebe náhradu

no vidíte to. A když vás ovšem odveze rychlá, jako nečekaně druhou půli………. tak se to taky nějak pořešit musí. A ono hazdardovat s horečkama není dobrý.

Sardullah
Sardullah 29.01.2025, 10:05:29 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 29.01.2025, 08:00:10

No já nevim jak se mi to vždycky stane…jsem asi blbá bo co, že všechno stojí a padá na mě…Sardullah všechno ví, všechno zná, všechno umí, na všechno myslí, všechno hlídá…prostě jsem takovej debil, že ze sebe vždycky tu nepostradatelnou nějak udělám a všichni na mě jako na tu nepostradatelnou spoléhají…ale to není jejich vina, to je moje vina. 

Ono jasně…seženou za mě náhradu, pošlou někoho z jiné prodejny, ale tím, že máme i velkoobchod a každej z VO zákazníků může mít trochu jiný podmínky a samozřejmě na svojí pobočce ty zákazníky znám a tak vím, kdo má jaký ceny, kdo může odebrat na fakturu, kdo může objednat telefonicky aniž by dopředu zaplatil…ale na jiné pobočce je člověk tak nějak v zadeli a stejně musí volat někomu “domácímu” co a jak…takže za prvé vím, jak je to nepříjemný být na jiné pobočce a když to není nutný, tak sem nechci nikoho tahat a za druhé mi stejně xy pak někdo volá…

Ono je to těžký…jasně člověk si řekne zdraví na prvním místě…kdybych dělala někde v kanclu, kde budem 4 ženský nebo někde u pásu, tak asi nebudu váhat a hodim se marod, ale tady je to takový složitý tím, že pracuju v maloobchodě a jsme malej kolektiv tak každej práce neschopnej člověk je problém.

No dneska je mi už podstatně lépe, tak bych řekla, že nejhorší mám úspěšně za sebou…ale i tak mám v plánu dělat jen opravdu nutné a nezbytné práce…

Jinak o psy naštěstí postaráno mám…to už bych s tímhle momentálním pracovním vytížení nedala…ale už je vidět, že i pro ty moje pesany je to dlouhý, už i pastevecká kanimůra si se mnou chodí večer lehnout do postele a tulit… 

Vahine
Vahine 29.01.2025, 16:28:12 xxx.xxx.33.236
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.01.2025, 10:05:29

I ta Gina má starost🌷no a já z těch obav zapomněla, že jsme si už tykaly, moje hlava děravá dementní. 🤦‍♀️ Tak hlavně, že je trochu líp! 🍀

Orionka (neregistrovaný) 29.01.2025, 16:47:14 xxx:xxx.1c11:2b55

Venčila jsem se na houbách. Rostou.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 29.01.2025, 17:32:40 xxx.xxx.136.20

tak dnes po ranní vycházka ke křížku a zpět a cvičení na zahradě-s Žerykem odložení v leže,s přivoláním,kroky a učení kladiny-takže pamlsky,držení za tělo,za obojek a sedni/lehni/vstan na kladině-video máme-naštěstí,to jak se mě snažil před 3 dny sežrat bych nikam nedávala🙂-stydící smajlí…..

a Dafi-ta kladinu mega moc miluje furt na ni leze a furt z ní padá-dostane padáček a bude to!!

takže ta kroky,a na kladině sedni/lehni/vstan,a packy….

Žerykovi se tam děsně pletla,ale aspon je vidět,že chce taky cvičit….🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Doron
Doron 29.01.2025, 18:51:28 xxx.xxx.166.89

Dnes jsme na procházce potkali stádo koz .

Doron, Fram a já je strašně chceme !

Dorouš děkal borderku, připlácnul se na zem a hypnotizotizoval je očima, Fram štěkal takovým jásavým vysokým radostným štěkotem, který jsem nikdy neslyšela a byl vzrušený a zároveň se kontroloval, nevím jak to popsat, prostě se probudila vrozená vloha.

Fotky jdou všechny stejný, na některý jsou v popředí dvě bílé kozenky, ta menší se pořád tiskla k větší, zdálo se mi, že je slepá.

Obhlížela jsem kůzkata a už jsem si vybrala tři kozičky, bílou, krémovou a strakatou🤣

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.