Aktuálně: 1 859 inzerátů280 573 diskuzních příspěvků20 017 uživatelů

Jak se vám venčí?

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 21:33:29 xxx.xxx.162.253
Elisak:

Já byla na návštěvě u mamky pomazlit štěňata. Tak jsem si užila parádní venčení/běhání po lesích a kopcích. První den jsem vytáhla i jednu z mamky fen, druhej den už jen Efíka. Akorát dneska jsem si dala první kopec hned 2x, protože jsem si zapomněla doma mobil... Bylo nádherně.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ti jsou teda boží. 😍

Doron
Doron 26.01.2025, 23:09:48 xxx.xxx.166.89

Měla jsem přes víkend vnoučata, a tak jsem dnes vzala na vycházku do lesa jen Framíka, protože ještě s kočárkem bych všechny nepobrala a on je nadšený, že si  může děti hlídat.

Kamarádka vzala ostatní dva k řece, oni ji mají moc rádi, poslouchají ji a občas si je půjčuje.

No, a Gučka spadl do šlajsny pod jezem. Šel se prý napít a uklouzl na schodech. Siný proud ho odnášel, on se chtěl vrátit, kamarádka byla na levém břehu a jeho to odneslo na pravý, je to tam široký tak pět metrů.

Dorouš prý namakal, vrátil se kus cesty, přeběhl můstek, do té vody se mu nechtělo i když je výborný plavec, a pomohl Gučkovi se zorientovat a dostat se ven, pak se spolu zase přes můstek vrátili.

Jsem z toho dost špatná, ani psát se mi to něchtělo, ani myslet se mi na to nechce..;(.

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 23:18:27 xxx.xxx.162.253
Doron:

Měla jsem přes víkend vnoučata, a tak jsem dnes vzala na vycházku do lesa jen Framíka, protože ještě s kočárkem bych všechny nepobrala a on je nadšený, že si  může děti hlídat.

Kamarádka vzala ostatní dva k řece, oni ji mají moc rádi, poslouchají ji a občas si je půjčuje.

No, a Gučka spadl do šlajsny pod jezem. Šel se prý napít a uklouzl na schodech. Siný proud ho odnášel, on se chtěl vrátit, kamarádka byla na levém břehu a jeho to odneslo na pravý, je to tam široký tak pět metrů.

Dorouš prý namakal, vrátil se kus cesty, přeběhl můstek, do té vody se mu nechtělo i když je výborný plavec, a pomohl Gučkovi se zorientovat a dostat se ven, pak se spolu zase přes můstek vrátili.

Jsem z toho dost špatná, ani psát se mi to něchtělo, ani myslet se mi na to nechce..;(.

A jsou v pořádku? To je hlavní. 

Doron
Doron 27.01.2025, 01:21:11 xxx.xxx.166.89

Doufám.

Doron ve vodě  nebyl, on to oběhnul a Gučák za ním vylezl na břeh.Docela mě překvapil, že se nezachoval jako bezmozek.

Gučka byl takový euforický, asi adrenalin, pořádně se najedl masa a šel spát do postele. Ale měl problém s plotýnkou, tak ta ledová koupel asi nebyla ideální.

Trickyvoo
Trickyvoo 27.01.2025, 02:24:01 xxx.xxx.62.63
Doron:

Doufám.

Doron ve vodě  nebyl, on to oběhnul a Gučák za ním vylezl na břeh.Docela mě překvapil, že se nezachoval jako bezmozek.

Gučka byl takový euforický, asi adrenalin, pořádně se najedl masa a šel spát do postele. Ale měl problém s plotýnkou, tak ta ledová koupel asi nebyla ideální.

Jsou to borci, snad z toho Gučka nenastydne, ale zvládli tu krizovku pašácky. 

Vahine
Vahine 27.01.2025, 06:36:05 xxx.xxx.117.74
Doron:

Doufám.

😵Uf, to se mi moc ulevilo, na závěr Vaší zprávy, že je Gučka v pořádku a Doronek je záchranář na 1***

Suché teplo a šetření se snad bude Gučkovi stačit, aby se dal do pořádku, kluk náš milovanej vezdejší ❤️ sotva vylezli z psincáku….chjo

Vy jste z toho ani nespala, koukám a nedivím se….

Doron
Doron 27.01.2025, 11:13:46 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 27.01.2025, 06:36:05

Děkuju za účast, je v pořádku❤️

Gučka jediný ze psů psincák neměl,  jak je už starý a pohyboval se hodně ve městě, tak se s tou nákazou asi mockrát setkal a proběhlo to bezpříznakově.

Dorouš je můj hrdina 🙂.

Ale už těch nemocí a makérů bylo moc.

Gučka bude s kamarádkou chodit na flexině !

orionka-2
orionka-2 27.01.2025, 11:40:56 xxx.xxx.226.32

Je to ale divný, copak ta skruž nebyla nijak vyvýšená ?

Někdy vloni jsem šla přes louku, kousek od nás, a málem do podobné díry zahučela taky. jediné, co mě napadlo bylo, nastavět do ní souše, aby bylo vidět, že tam něco je. Abych tam příště nespadla.

Doron
Doron 27.01.2025, 14:08:43 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 27.01.2025, 11:40:56

To je děsný.

impact
impact 27.01.2025, 14:21:19 xxx.xxx.113.228
orionka-2:

Je to ale divný, copak ta skruž nebyla nijak vyvýšená ?

Někdy vloni jsem šla přes louku, kousek od nás, a málem do podobné díry zahučela taky. jediné, co mě napadlo bylo, nastavět do ní souše, aby bylo vidět, že tam něco je. Abych tam příště nespadla.

My tak šli kdysi s kámoškou na okraji Brna na výlet se psy. Vraceli jsme se přes takový palouček, který měl z jedné strany stavení a plot a z druhé říčku. Jdeme, plkáme a tehdy Máfo zůstal někde za námi. Tak se otočím a pes zmizel. Zničeho nic tam prostě nebyl. Tak já hysterickej záchvat, křičela jsem jeho jméno a najednou se uprostřed paloučku objevila v trávě hlava. Normálně tam byl sklep po nějakém domě a on jak šel, tak tam spadl. Naštěstí tam byl kovový žebřík - takový ty skoby ve zdi a Máfo po nich začal šplhat nahoru. 🙄

bambule
bambule 27.01.2025, 15:16:27 xxx.xxx.72.29

Na chalupě vím o jednom takovém místě. Ve svahu kanál nebo je to stará skuž? Všude vysoká tráva. Díra v zemi je prostě neviditelná. Kdyby člověk nevěděl, že se má držet na pravé straně tak tam může skončit. Nerada tama vůbec chodím. Je to moc nebezpečné. 

Xerxova
Xerxova 27.01.2025, 15:19:00 xxx:xxx.ff0a:2eba
bambule:

Na chalupě vím o jednom takovém místě. Ve svahu kanál nebo je to stará skuž? Všude vysoká tráva. Díra v zemi je prostě neviditelná. Kdyby člověk nevěděl, že se má držet na pravé straně tak tam může skončit. Nerada tama vůbec chodím. Je to moc nebezpečné. 

do všech těchto pastí je dobře nacpat staré dlouhé klacky, soušku… nebo prostě nějak jinak  “varovat”

sutrik
sutrik 27.01.2025, 16:49:40 xxx:xxx.f582:9386

Po odpolední procházce. Je jí fuk, že se zrovna vrátila z odhadem 7, 8 km prochajdy.

šutřík (neregistrovaný) 27.01.2025, 16:58:26 xxx.xxx.161.25

Nevím, proč se to tak blbě nahrálo

kometa
kometa správce
27.01.2025, 17:05:00 xxx.xxx.147.163
sutrik:

Po odpolední procházce. Je jí fuk, že se zrovna vrátila z odhadem 7, 8 km prochajdy.

To otočené ucho!

Sardullah
Sardullah 27.01.2025, 17:34:24 xxx.xxx.189.104
sutrik:

Tak tohle je teda moje noční můra…Gina ujde tak 5-6 kiláků a pak zbytek dne o ní nevím, leží jak vyvrženej vorvaň…😄 a Mates taky…kolikrát je budím i na večeři. Při představě, že přijdu z prochajdy a pes je jak tryskomyš, se mi s mým temperamentem dělá mdlo…

aneb tady je vidět, jak je důležitá volba plémě…

orionka-2
orionka-2 27.01.2025, 17:43:07 xxx.xxx.226.32
Sardullah:

Tak tohle je teda moje noční můra…Gina ujde tak 5-6 kiláků a pak zbytek dne o ní nevím, leží jak vyvrženej vorvaň…😄 a Mates taky…kolikrát je budím i na večeři. Při představě, že přijdu z prochajdy a pes je jak tryskomyš, se mi s mým temperamentem dělá mdlo…

aneb tady je vidět, jak je důležitá volba plémě…

Pes se přizpůsobí. Viděli jsme běhat berňáka s “Horskými myslivci” (armáda) po Alpách. Na jednom vrcholu, přes sedlo a za chvíli na dalším kopci. Všechno “behom”, jak říkají Slováci.

Sardullah
Sardullah 27.01.2025, 18:06:05 xxx.xxx.189.104
orionka-2:

Pes se přizpůsobí. Viděli jsme běhat berňáka s “Horskými myslivci” (armáda) po Alpách. Na jednom vrcholu, přes sedlo a za chvíli na dalším kopci. Všechno “behom”, jak říkají Slováci.

Tak na to by náš Mates musel postupně natrénovat natrénovat, ale ten temperament na to asi má (já bych na to ale neměla)…Gina je z meritu věci povaleč, který šetří energií a nezáleží na tom, jestli ujde 2 kiláky…5, 8…ale po příchodu se musí odpočívat, protože když přijde zlej vlk….ono stačí, když se někde zastavím, jakože se pokochám…panorámata a tak a Gina chvilku stojí a pak okamžitě zalehne….

bambule
bambule 27.01.2025, 18:12:44 xxx.xxx.72.29

Nás dnes vytáhlo ven krásné skoro jarní počasí. U lesa se mi potvrdilo to co jsem si myslela už na podzim. Ženy které tam mají koně mezi sady úplně rozjezdily polní cestu. Vůbec se tama nedá jít😐. Navíc jim zdrhl kůň, kterého honily po polích, protože se mu očividně zpátky moc nechtělo. Při cestě zpátky jsem potkala rodinku a ausikem. Jak jinak než blue merle. Pán měl nejapné poznámky k Bambuli, karma ho ale dostihla brzo. Ausik zmerčil zajíce a tradá přes pole pryč. Pan pískal, volal. Pes bez reakce. Nakonec se vrátil aspoň na dohled. Jsem si vzpomněla jak tam původně byla kukuřice a v ní pěkně bivakovala prasata. 

Obrázek
Sardullah
Sardullah 27.01.2025, 18:18:44 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 27.01.2025, 18:12:44

Pán měl nejapné poznámky k Bambuli

No to snad néééé😠

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.