Aktuálně: 2 996 inzerátů222 001 diskuzních příspěvků18 429 uživatelů

Jak se vám venčí?

Trickyvoo
Trickyvoo 24.01.2025, 09:09:31 xxx:xxx.92ac:c5df
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 24.01.2025, 06:32:17

Tak on se nakonec taky dokáže postarat sám, ale nějak jsem čekala, že by ho to mělo napadnout samotného. Nicméně na jedináčka, zvyklý na dokonalý servis od maminky, si vede celkem dobře a je otevřený novým věcem.

Zrzavci
Zrzavci 24.01.2025, 09:13:31 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 24.01.2025, 09:09:31

To já to mám taky fajn-druhá půle je hodně samostatný a když já lehnu, tak plně zastoupí- a ani nemusím lehnout. A to jak při venčení, tak v domácnosti, jen někdy tak jednou, dvakrát za deset let 😀 překvapí nějakým kynologickým přemetem, jako ondynoj, kdy pak řvu jak prokopnutá, že něco nedomyslel. Loni to stihnul právě na těch deset let už vyčerpat 😀 😀 

bambule
bambule 24.01.2025, 17:22:43 xxx.xxx.72.29

Dnes jsem po hodně dlouhé době viděla sluníčko. Krásně se venčilo. Terén nic moc, hodně mokro, ale určitě to stálo za to. Bambule po návratu vdechla večeři, usídlila se na svém oblíbeném místě a neskutečně nahlas chrápe 😂.

Obrázek Obrázek
bambule
bambule 24.01.2025, 17:27:14 xxx.xxx.72.29

Jo jinak mi Zásilkovna ztratila balík ze Spokojeného psa. Po velmi neuspokojivém hovoru s virtuální asistentkou jsem kontaktovala spokojeného psa ať si s nimi udělají pořádek😃. Paní mi slíbila, že ho zkusi dohledat a pokud ne tak mi odešlou objednávku znovu. 

kometa
kometa 24.01.2025, 18:22:11 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 24.01.2025, 17:27:14

Já se takhle dohadovala s Allegro. Nakonec dvě zakázky dorazily (z toho jedna s dvoutýdenním zpožděním neboli po Ježíškovi) a za třetí mi vrátili peníze. I když původně tvrdili, že nemám zaplaceno ani za jednu.

Už nikdy více.

Sarah01
Sarah01 24.01.2025, 18:34:48 xxx.xxx.162.253
bambule:

Jo jinak mi Zásilkovna ztratila balík ze Spokojeného psa. Po velmi neuspokojivém hovoru s virtuální asistentkou jsem kontaktovala spokojeného psa ať si s nimi udělají pořádek😃. Paní mi slíbila, že ho zkusi dohledat a pokud ne tak mi odešlou objednávku znovu. 

Po tom, co to prodali, ty jejich služby nestojí zanic a mají zdražovat.

bambule
bambule 24.01.2025, 18:43:21 xxx.xxx.72.29
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.01.2025, 18:34:48

Uvidím co napíšou z toho Spokopsa. Nikdy předtím jsem neměla se Zasilkovnou problém. Měla jsem balik na dobírku, takže to není žádná katastrofa. 

Vahine
Vahine 25.01.2025, 08:35:36 xxx.xxx.191.9
bambule:

Dnes jsem po hodně dlouhé době viděla sluníčko. Krásně se venčilo. Terén nic moc, hodně mokro, ale určitě to stálo za to. Bambule po návratu vdechla večeři, usídlila se na svém oblíbeném místě a neskutečně nahlas chrápe 😂.

Obrázek Obrázek

Bambulka je na té fotce nádherná, jak je osvícená tím zapadajícím sluncem, tak je úplně zlatá!❤️

Xerxova
Xerxova 25.01.2025, 16:03:05 xxx:xxx.ff0a:2eba

my ráno venčili na odtávajícím ledu - kluziště šílené. Ale Yodislav si našplhal - dvakrát jsme potkali srnčí a dvakrát poslechl ihned, točil to ke mně na fleku. Jen tedy energii si vyléval na mně - levitoval mi nad hlavou a opravdu nebylo skoro nikde pevno pod nohama… takže jsem čekala, kdy mě sundá. A pak jsem byla ve škole - a zítra opáčko, jen tedy tam půjdu o hodinku déle, něž dnes a tak to ráno budeme moci prodloužit (a klouzat na delší vzdálenost). Sníh ze zahrady už je skoro pryč, bylo dneska hezky a vedro

Xerxova
Xerxova 25.01.2025, 16:59:43 xxx:xxx.ff0a:2eba
Sarah01:

Až včera jsem na FB zjistila, že se v okolí Všenor ztratila doga, pes Otík. Kdybych bydlela blíž, tak taky jedu pomoct.

Arosek - Jani, víš o tom něco? Ty už máš bohaté zkušenosti s odchytem.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61572131204581

Ottík je z výborného chovu, český šampion, navíc je mu i cvičák známé prostředí - je to účastník Bendova memoriálu… jestli zpanikařil a neumí se vrátit (doga nebývá moc přírodní pes… může někde stát a čekat jako oslík na záchranu…). Je mi ho líto.

Sarah01
Sarah01 25.01.2025, 18:04:11 xxx.xxx.162.253
Xerxova:

Ottík je z výborného chovu, český šampion, navíc je mu i cvičák známé prostředí - je to účastník Bendova memoriálu… jestli zpanikařil a neumí se vrátit (doga nebývá moc přírodní pes… může někde stát a čekat jako oslík na záchranu…). Je mi ho líto.

Ano, četla jsem, že šampion, ale prý kastrovaný, takže kdyby ho někdo ukradl na množení, bude mu nanic. Doufám, že ho odchytí 🙏, prý byl viděn, je tam hodně zvěře. 

Xerxova
Xerxova 25.01.2025, 18:15:39 xxx:xxx.ff0a:2eba

ale prý lovec zvěře nebyl… uvidíme, jak to dopadne. On byl i uchovněný - měl skvělý bonitační kód - jestli je kastrovaný kvůli té alergii?? Netuším.

orionka-2
orionka-2 25.01.2025, 18:52:40 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

ale prý lovec zvěře nebyl… uvidíme, jak to dopadne. On byl i uchovněný - měl skvělý bonitační kód - jestli je kastrovaný kvůli té alergii?? Netuším.

Je možné, aby byl u někoho v okolí a ten o pátrací akci nevěděl?

Doga možná půjde spíš do blízkosti lidí, než aby lítala po lese. I když je nedůvěřivá, může se pohybovat spíš ve vsích než v lesích ?

Xerxova
Xerxova 25.01.2025, 19:06:36 xxx:xxx.ff0a:2eba
orionka-2:

Je možné, aby byl u někoho v okolí a ten o pátrací akci nevěděl?

Doga možná půjde spíš do blízkosti lidí, než aby lítala po lese. I když je nedůvěřivá, může se pohybovat spíš ve vsích než v lesích ?

netuším - ale kdyby ho srazil vlak či auto, tak už by ho asi našli - přeci jen sníh tam není a jeho bílé tělo září do dálky… A osmdesát kilo už se jen tak nepřehlédne. Čipovaný pochopitelně je.

Xerxova
Xerxova 25.01.2025, 19:49:26 xxx:xxx.ff0a:2eba

Yoda tento týden - na poslední fotce mě loví - ta cestička je čistý led…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 25.01.2025, 19:51:31 xxx:xxx.ff0a:2eba

a ty nepsí, bylo v týdnu docela hezky - až na ten ušlapaný led na cestách - předposlední fotka je pro Bodlinku…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anonymní (neregistrovaný) 25.01.2025, 23:35:57 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

Yoda tento týden - na poslední fotce mě loví - ta cestička je čistý led…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Druhá fotka by se .ohla jmenovat “Mám jednu ruku dlouhou” -já ta tu ruku vidím.

Xerxova
Xerxova 26.01.2025, 06:12:51 xxx:xxx.ff0a:2eba
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.01.2025, 23:35:57

to jsou naše oblíbené klackohrátky - on mi klacek nabízí a uskakuje, a krásně vrčí “MOJEEE” a  já dělám pomalé výpady a vrčím DEJ MI TÓÓÓ…  Občas s klackem oběhne vítězné kolečko a opět mi ho strká pod nos. Když mě to přestane bavit a jdeme dál, tak do nás na střídačku šťouchá klackem, že on by si ještě chviličku pohrál… A tak někdy chytnu klacek a on se mi ho snaží vytrhnout - ale to na ledu opravdu nejde…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.