Aktuálně: 2 998 inzerátů222 001 diskuzních příspěvků18 429 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dafi
Dafi 20.01.2025, 10:28:12 xxx.xxx.136.20

tak 4 dny v práci za mnou-přesčasy+mě pokaždý hrozilo umrznutí…..

takže čtvrtek byl dědinou k rybníčku,pocvičit přivolání,oběhat nějaký sloupky a pohrát s míčkem a dom

pátek byly 2 kráátký vycházky po dědině-ranní obíhání stromů a rychlá házečka míčku,,sobota-opět dědinou k rybníčku,pocvičit přivolání,hledat míček pidi a obíhat sloupy,a k tmu se jít pomazlit za Dárečkem-má u rybníčku ohradu,neděle další ranní s větším to přesčasem a 4 hodinami apánku 2 krát po sobě…

takže jsem odpo šla extra s Dafčou,k rybníčku,obíhačky sloupu,kolem knihovny,tam oběhnout lavičky a před barákem stromy,pak jsem vzala i Žeryka,ten byl na dvoře s přítelem,hrály fotbal🙂a šly jsme kousek dědinou k zahradám,tam párkrát hodit do trávy oranžový pidi míček co vždycky dlouho hledá,i když je centák od něj ,takže se vyběhá,a unaví čmucháním,a šly jsme dom,dopoledne s nimi byl přítel,

dnes ráno každej česání pořádný,Žeryk ostříhání hlavy a noh,a u očiček,

Dafi pořádně vyčesat,vykartáčovat,šmiknout drápky,srstt na tlapkách,hlavičku ždibec….víc jak hodina práce-a vypadá to furt stejně🙂

Žeryka jsem neměla sílu fotit po učesání…

pak vycházka za inverze k lípě,za ni do lesa k obrázku a k hájence a dom-takovej okruh-větší vycházka,něž ke křížku a k rybníčku,a relativně kousek za barákem,dál do lesa se sama bojím…

když chcu za barákem větší vycházky,tak spojuju dohromady trasy….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Tenurri
Tenurri 20.01.2025, 13:33:59 xxx.xxx.22.64

Nám se včera venčilo trochu nešťastně. 
Dali jsme si ráno společnou procházku s Jackovo psámoškou tervuerenkou, která je v podobném věku a z radosti bylo ouvej. Při hře si nějak pochroumal packu, zakopnul o nějakou díru, oba přes sebe udělali kotoul a bylo po srandě. Nemohl na nohu ani došlápnout.

Dostali jsme odvoz domů, Jacka jsem odnesla do pelíšku a večer to už bylo dobrý, už pobíhal po obýváku s hračkou. Dnes ráno si sem tam kulhnul, když jsme ho vytáhli z auta, do schodů i ze schodů byl odnešen a má klidový režim. Na veterinu to už nevypadá, chodí normálně, ale na procházkování to rozhodně ještě není.

Dafi
Dafi 20.01.2025, 13:41:01 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 20.01.2025, 11:32:23

děkuju!!!!

já su do ní úplně zamilovaná….

Dafi
Dafi 20.01.2025, 14:37:12 xxx.xxx.136.20

ta o níž se mě doted zdává-moje milovaná půjčovaná Killynka-dnes se mi o ní zase zdálo…

Obrázek
Dafi
Dafi 20.01.2025, 15:07:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 20.01.2025, 13:33:59

tak snad bude nožička v pohodě!

a co moje oblíbenkyně Bambulka?????

Sarah01
Sarah01 20.01.2025, 21:52:16 xxx.xxx.162.253
Tenurri:

Nám se včera venčilo trochu nešťastně. 
Dali jsme si ráno společnou procházku s Jackovo psámoškou tervuerenkou, která je v podobném věku a z radosti bylo ouvej. Při hře si nějak pochroumal packu, zakopnul o nějakou díru, oba přes sebe udělali kotoul a bylo po srandě. Nemohl na nohu ani došlápnout.

Dostali jsme odvoz domů, Jacka jsem odnesla do pelíšku a večer to už bylo dobrý, už pobíhal po obýváku s hračkou. Dnes ráno si sem tam kulhnul, když jsme ho vytáhli z auta, do schodů i ze schodů byl odnešen a má klidový režim. Na veterinu to už nevypadá, chodí normálně, ale na procházkování to rozhodně ještě není.

Tak ať je Jack zase brzy fit. 🍀

K nám se dnes zase vrátila hnusná inverze, takže na procházkování to moc nebylo. O víkendu bylo nádherně oba dny, stihla jsem na zahradě i prořezat nějaké stromy, uklidit v dřevníku, ale ještě budu muset opravit střechu a další stromy ještě čekají.

Doron
Doron 20.01.2025, 22:08:34 xxx.xxx.166.89

My taková miniprocházka, mladoši se musí ještě hodně šetřit.

Doma psy  čekal kachní vývar s masem, v Lidlu měli akci 🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Daja
Daja 21.01.2025, 04:43:43 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 20.01.2025, 22:08:34

3X hurá👍, vypadáte, že už to nejhorší máte za sebou🤫.

Daja
Daja 21.01.2025, 04:56:32 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 20.01.2025, 21:52:16

U nás krásně, byly jsme se projít a pokoukat v Krnově. 

Musím ještě napsat jak jsme se všichni bavily o těch záplavách co postihlo Jesenicko. Byla jsem se kouknout na náměstí v krásné starobylé radnici a dozvěděla jsem se , že ještě mají stále bláto na určitých místech, stále jedou sušiče a dokonce jsem si všimla, že celé náměstí je děláno s kočičích hlav a spáry mezi němá jsou vyspárované blátem.

Pak jsme zamířily do Datartu což je směr Bruntál a málem my vypadly uši, bylo mi řečeno, že se v zavírá prodejna na dva měsíce protože vzadu je stále nános bahna. No oto nic, ale ta prodejna je vzdálena od řeky asi plus mínus 1km. No šílené😠 Krnov krachuje, dost prodejen končí. Pokud stát opravdu cíleně nepomůže a někdo dotace nerozkrade, bude dobře  a snad se Krnov s pamatuje.

Bobca
Bobca 21.01.2025, 14:03:05 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Panička dneska chvíli házela…

Obrázek Obrázek

ta parádní kombinézka👌

Vahine
Vahine 21.01.2025, 16:20:45 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.01.2025, 14:03:05

Děkuju, má dvě na střídání. Na něm sedí pěkně, uvnitř je flísová, ale nohavice flísové nejsou, takže na takové aktivní vrtule, jako venku bělouš s míčkem je, tak je supr. Neomezuje v pohybu.

Sarah01
Sarah01 22.01.2025, 18:23:40 xxx.xxx.162.253

Dnes jsem odešla dřív z práce, protože ve městě bylo jasno, těšila jsem se na delší slunečnou procházku, bohužel za kopcem už se hrnula mlha z jihu. Takže jsme se venčili opět v mlze, fotky nejsou, ale aspoň jsme nikoho nepotkali. 😊

Vahine
Vahine 22.01.2025, 18:38:12 xxx.xxx.191.9
Sarah01:

Dnes jsem odešla dřív z práce, protože ve městě bylo jasno, těšila jsem se na delší slunečnou procházku, bohužel za kopcem už se hrnula mlha z jihu. Takže jsme se venčili opět v mlze, fotky nejsou, ale aspoň jsme nikoho nepotkali. 😊

Mám to stejně. Když je dlouho nic moc počasí a pak je najednou krásně, tak taky chodím z práce dřív kvůli procházce s běloušem. Někdy to jde. ☝️

Sardullah
Sardullah 22.01.2025, 18:39:27 xxx.xxx.189.104

U nás taky mlha…si nepamatuju, kdy jsem naposled viděla slunce…a tím, že jsem nonstop v práci už 3 týdny, tak ani nemůžu popojet někam výš za sluníčkem…

Xerxova
Xerxova 22.01.2025, 18:53:24 xxx:xxx.ff0a:2eba

u nás dneska bylo krásně  slunečno už od rána - takže sice jsme po obědě procházku natáhli, ale jen o trošku. Chodí se totiž v lese moc špatně - silnička projetá lesáky je kluziště, a všude kolem je přemrzlý hroudovatý sníh. A kam zasvítí sluníčko, tak to zfirnovatí a pro změnu se to boří. Jde se blbě nám i psovi. A změna zatím vidět není - v noci dost mrzne a v lese sluníčko nemá šanci ledová koryta na cestě odstranit

sutrik
sutrik 22.01.2025, 19:13:52 xxx:xxx.e5bb:4f4a

Vynechala jsem dopolední procházku. Pracovní nestíhačka z důvodu plánované návštěvy veterinářky kvůli očkování. Bez auta je to na dlouho. Ale protáhly jsme si s Bonnie procházku na autobus ob několik vesnic. 

Veterinářku máme skvělou, po odborné i lidské stránce. Takže očkování probíhá nejprve formou pamlskování na zemi, pak se Bonnie uvolní k podrbání (nemusí cizí lidi). Pak teprve na stůl, pohmatat, prohlédnout, pigáro, hned na stole ještě od veterinářky pamlsek. 

Malou oklikou na autobus a domů. Čtyři hodiny pryč. Ještě musím dvě hodiny dodělat, část si asi nechám na neděli.

Orionka (neregistrovaný) 22.01.2025, 20:00:12 xxx.xxx.226.32
Xerxova:

u nás dneska bylo krásně  slunečno už od rána - takže sice jsme po obědě procházku natáhli, ale jen o trošku. Chodí se totiž v lese moc špatně - silnička projetá lesáky je kluziště, a všude kolem je přemrzlý hroudovatý sníh. A kam zasvítí sluníčko, tak to zfirnovatí a pro změnu se to boří. Jde se blbě nám i psovi. A změna zatím vidět není - v noci dost mrzne a v lese sluníčko nemá šanci ledová koryta na cestě odstranit

Dopoledne byla nádherná inverze v Ještědu. Mráz a bílé krajky tak ve výšce Semerink Výprež Malý Ještěd. Od Výpřeže nahoru slunko, tepleji a pohled dolů na “lavinu” bílých mraků. 

Sarah01
Sarah01 23.01.2025, 14:00:10 xxx.xxx.11.197

Tak dnes je tady takovej hnus, že by psa nevyhnal, takže zalezu, zamknu a fertig. 🙂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.