tak 4 dny v práci za mnou-přesčasy+mě pokaždý hrozilo umrznutí…..
takže čtvrtek byl dědinou k rybníčku,pocvičit přivolání,oběhat nějaký sloupky a pohrát s míčkem a dom
pátek byly 2 kráátký vycházky po dědině-ranní obíhání stromů a rychlá házečka míčku,,sobota-opět dědinou k rybníčku,pocvičit přivolání,hledat míček pidi a obíhat sloupy,a k tmu se jít pomazlit za Dárečkem-má u rybníčku ohradu,neděle další ranní s větším to přesčasem a 4 hodinami apánku 2 krát po sobě…
takže jsem odpo šla extra s Dafčou,k rybníčku,obíhačky sloupu,kolem knihovny,tam oběhnout lavičky a před barákem stromy,pak jsem vzala i Žeryka,ten byl na dvoře s přítelem,hrály fotbal🙂a šly jsme kousek dědinou k zahradám,tam párkrát hodit do trávy oranžový pidi míček co vždycky dlouho hledá,i když je centák od něj ,takže se vyběhá,a unaví čmucháním,a šly jsme dom,dopoledne s nimi byl přítel,
dnes ráno každej česání pořádný,Žeryk ostříhání hlavy a noh,a u očiček,
Dafi pořádně vyčesat,vykartáčovat,šmiknout drápky,srstt na tlapkách,hlavičku ždibec….víc jak hodina práce-a vypadá to furt stejně🙂
Žeryka jsem neměla sílu fotit po učesání…
pak vycházka za inverze k lípě,za ni do lesa k obrázku a k hájence a dom-takovej okruh-větší vycházka,něž ke křížku a k rybníčku,a relativně kousek za barákem,dál do lesa se sama bojím…
když chcu za barákem větší vycházky,tak spojuju dohromady trasy….