Aktuálně: 2 996 inzerátů222 001 diskuzních příspěvků18 429 uživatelů

Jak se vám venčí?

Doron
Doron 15.01.2025, 20:46:05 xxx.xxx.166.89

Zase moc děkuju za podporu.

Dajo, taky Ginovi moc držím palce !

Jsem teda strašně unavená, už nejsem zvyklá tak dlouho bez spánku, ale svítá nám naděje že to bude dobrý. Jsem ráda, že jsem si vynutila atb, kdyby mi je teda nedali, dala bych mu stejně lidský.Mimochodem, vet mi na Jaggy řekla, že mu je nemůže píchnout protože nemá zavedenou kanylu, už jsem neměla sílu se s ní hádat.

Už se zdá, že zabírají. Antibiotika jsou fakt zázrak. Kdyby to bylo na mně, dostal by je už předevčírem.Příště si to udělám po svým.Úplně jsem ztratila důvěru.

Dorouš je dobrý pacient, cpala jsem do něj velkou stříkačkou tekutiny a minerály a vitamíny a on to trpělivě snášel, i léky si nechal strkat do krčíku. Není to dobrý, ale teď spí strašně tvrdě a dýchá líp a teplota se snížila.

Framík je pašák, kašle víc, ale snáší to mnohem líp, má i chuť k jídlu.

Gučka žádný příznaky nemá, chvála bohu !

Doron
Doron 15.01.2025, 21:37:31 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 15.01.2025, 21:31:21

❤️

Daja
Daja 16.01.2025, 05:13:43 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 15.01.2025, 20:46:05

Dobre ranko😉osazenstvo,

Dron 100X sláva, že prášky zabraly a kulíšek je aspoň o pídi lepší.

Chápu, že jste s toho všeho unavená a ještě do toho všeho i vy nejste v pořádku ( pokud si pamatuji). Já osobně měla snad po50letech co mám pejsky taky psincák, nikdy jsem ho neměla. Mám dva psy a vím jak si to předávaly, no začátek jsme zvládly s Jitrocelovým sirupem a vitamínem, ale jak Batulek dostal znova psincák tak u našeho veta okamžitě dostal antibiotika a byl klid. Jen si pamatuji, že tři týdny jsem se nevyspala.

Držím vše co mám v okolí, aby se vše pomaloučku, polehoučku zlepšovalo👍, no a hlavně podávejte zprávy i kdyby to bylo jen malinké zlepšení. Víte sama, že jsme baby zvědavé a potřebujeme nakrmit ucho.

Daja

Daja
Daja 16.01.2025, 05:15:59 xxx.xxx.121.46

No a abych se vrátila k vláknu😉, stále venčím za tmy a dokonce to vypadá, že sem do Jeseníku jde jaro☀️. No mě snad picne🤪.

Daja

Zrzavci
Zrzavci 16.01.2025, 07:04:23 xxx.xxx.226.62

Doron jsem moc ráda, že se to posunuje a doufám, že teď už se to bude zdárně posunovat dál a dál

Jsem ráda, že jsem si vynutila atb, kdyby mi je teda nedali, dala bych mu stejně lidský.Mimochodem, vet mi na Jaggy řekla, že mu je nemůže píchnout protože nemá zavedenou kanylu, už jsem neměla sílu se s ní hádat.

😲 pani doktorka neumí píchnout ATB bez kanyly?? Tak ještě, že to tehdy ten doktor na obyčejný veterině teda uměl. Panebože, kam se to ta Jaggyna propadla? Jako jasný, jak tu psala - tuším Impact - logicky tam slouží doktoři, kteří nejsou z těch profíků asi - i když teda za ty prachy, který tam člověk v ten moment nechá………tak je to paradoxní, že nedostane za ty peníze adekvátní péči, ale že až takhle to bude, to by mě nenapadlo. No , člověk prostě ví, kam nesmí jít. 

Držte se, odpočiňte si, jakmile to půjde a všichni se pořádně vyzdravte. A ještě - moje poznámka, asi zbytečná, ale radši ji řeknu - nepodcenit to, že pes už vypadá líp a tváří se jako, že je v cajku. Radši dýl držet na uzdě, než si to rozjet znovu. 

Doron
Doron 16.01.2025, 10:35:00 xxx.xxx.166.89

Nejhorší je, že kdybych se držela zdravého rozumu a ty atb mu dala sama, nemusela jsem ho vláčet po veterinách než na tom byl tak špatně. Příště tu chybu neudělám. 

Psychika taky dělá hodně, povolala jsem kamaráda, který nám hlídá psy když jsme pryč, psi ho zbožňují a Doronek zvlášť. Kamarád řekl “ Bež mi zahřát postel, hned přídu”, to je takové jejich heslo a teď tam už spolu dvanáct hodin spí, já jen dávám léky 🙂.

Procházky určite přehánět nebudeme, ani by to nešlo, kluci chodí krokem jako oslíci a Fram čůrá na holku.

Omlouvám se za příspěvky o tom “ jak se nám dnes nevenčí ” a přikládám fotku, jak se Dorouš hned uklidnil, když mu přišel “spací kámoš”.

Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 16.01.2025, 11:13:59 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.01.2025, 10:35:00

Nevenčení kvůli nemoci taky patří sem do venčení přece. 😊

Tu cestu na veterinu jsme tady poradili my, to jsme teda nevěděli, že někomu půjde jen o prachy a péčí se už zatěžovat nebude. ☹️

Vahine
Vahine 16.01.2025, 11:17:13 xxx.xxx.16.185
Doron:

Nejhorší je, že kdybych se držela zdravého rozumu a ty atb mu dala sama, nemusela jsem ho vláčet po veterinách než na tom byl tak špatně. Příště tu chybu neudělám. 

Psychika taky dělá hodně, povolala jsem kamaráda, který nám hlídá psy když jsme pryč, psi ho zbožňují a Doronek zvlášť. Kamarád řekl “ Bež mi zahřát postel, hned přídu”, to je takové jejich heslo a teď tam už spolu dvanáct hodin spí, já jen dávám léky 🙂.

Procházky určite přehánět nebudeme, ani by to nešlo, kluci chodí krokem jako oslíci a Fram čůrá na holku.

Omlouvám se za příspěvky o tom “ jak se nám dnes nevenčí ” a přikládám fotku, jak se Dorouš hned uklidnil, když mu přišel “spací kámoš”.

Obrázek Obrázek

To je vtipný “spací kámoš” 😛 

Hlavně, že to všechno dohromady pomůže.

Všechny zvědavý tety drží palce ❤️

Zrzavci
Zrzavci 16.01.2025, 13:04:28 xxx.xxx.226.62
»

Bež mi zahřát postel, hned přídu”, to je takové jejich heslo a teď tam už spolu dvanáct hodin spí, já jen dávám léky

Jooo, to je krása.Ešivá konečně pořádně spí, tělo si odpočine, začne se uzdravovat.  Dobrý už to bude a Vy si taky odpočinete. 

Daja
Daja 16.01.2025, 14:42:54 xxx.xxx.121.46
»

Pšššt🤫pošuškejte ještě spí?

To je tak pěkné😍.

Daja

Doron
Doron 17.01.2025, 20:15:19 xxx.xxx.26.181

U nás počasí takové nevlídné, ale vyrazila jsem aspoň se zdravým Gučkou na hodinku ven. Uvědomila jsem si najednou, jak ty vycházky postrádám a jak mi dělají dobře.

Dorouš je o hodně lepší, nudle mu tečou proudem a kašle hodně, ale krásně tvrdě spí, teplotu nemá a vrátila se mu chuť k jídlu. Framík dnes zase konečně ukradl botu, začal čůrat na kluka a spát uvolněně na zádech, před tím se tak choulil.( přilkládám foto🙂)).

Antibiotika jsou zázrak, děkuju panu Flemingovi i všem ostatním, kteří se na tom objevu podíleli !🙂

Pročetla jsem si recenze té Jaggy kliniky a stydím se, že jsem , i když jen na několik vteřin, vůbec zauvažovala nad možností ho tam nechat.

Opravdu si myslím, že by tam býval mohl umřít.

Přemýšlím, proč to nechytil Gučka a stejně stará Škumpa, která u nás taky pobývá, asi jsou promořený.. Díky bohu .

Vahine
Vahine 17.01.2025, 21:29:18 xxx.xxx.191.9
Doron:

Ještě fotka skoro zdravého mopíka🙂

Obrázek

Já četla o zdravém mopslíkovi, tak jsem si říkala, že se Framík asi srazil…a on je zatím do pravého úhlu 😅

Tak snad bude už jen lepší 🌷

Daja
Daja 18.01.2025, 04:07:27 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 17.01.2025, 20:17:12

Jééé super zpráva po ránu tady na nás čeká. Fotka jedničková ( stále tvrdím, že chci toto plemeno).

Daja

Daja
Daja 18.01.2025, 06:14:22 xxx.xxx.121.46

Jo a zapomněla jsem napsat😉, že Gigoušek s Prednisonem se na 200% zlepšil. Jak jsem se obávala, tak zatím spokojenost. Kašle, ale minimum, velice lehce odkašle, ale i tak mám obavu, že Prednison bude užívat až do konce a přece jenom jsou to kortikoidy i když má jen čtvrtku 2X denně. Snad časem i snížíme dávku na 1X denně a nebo …… ať to nezakřiknu.

Daja

bambule
bambule 18.01.2025, 06:46:56 xxx:xxx.e073:49d7

Skvělé zprávy!

Bohužel my se v tom patlame, motáme… Bambuli se úplně rozhodla glykémie. Měříme šílené hodnoty (30!), konzultováno s oběma vety. Máme vyčkat, možný probíhající nebo doznívající zánět může ovlivňovat vstřebávání inzulínu. Jsem na nervy. Doma jsme se hrozně pohadali, jinak je Bambů ok. Žere, chodí na vycházky jako by se nechumelilo😥

Kilian
Kilian 18.01.2025, 07:05:16 xxx:xxx.6b74:c72e
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 18.01.2025, 06:46:56

…moc držím palce ať je lépe….

Daja
Daja 18.01.2025, 07:21:01 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 18.01.2025, 06:46:56

Pane jo😢. jak to, že pes je takhle nemocen? Já to tuším,  je to jen řečnická otázka. 

U vás to na nějaké zlepšení opravdu nevypadá, cukrovka bude celoživotně. Vím, že víte.

Daja

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.