Doron:Teďka mi teprve došlo, že mám strašně málo psů !
Krásná smečka🥰
4 jsou ještě doma😀
Krásná smečka🥰
4 jsou ještě doma😀
souhrn týdne - tedy bez úterního Hamru, ten už vyšel… Takže lesy za humny a dnešní Trosky
nejprve nepsí - u té osmé to zdálky opravdu vypadalo, že tam sedí někdo v zimním maskování… a on smrček
a teď Yoda - i na kabát výjimečně došlo, neb zima byla velká. A taky je vidět, jak dlouze přemýšlí, jak se dostat za potok, když namočení tlapátek on tuze nerad (nakonec bez potíží skočil suchou packou tam i cestou zpátky)
ta čtvrtá nemá Yodu - to je vyhlídka z hrádku Jezdec u nás za humny, bylo krásně, a mrzlo mocmoc
Dneska jsem zase na procházce improvizovala. Abych se napojila z parkoviště na plánovanou trasu musela bych jít po poměrně frekventované silnici. Když jsem tam stála a ohlížela možnosti, zahlédla jsem cestu, která nebyla v mapě a vedla směrem, kterým jsem plánovala jít. Samozřejmě mě zavedla do lesa, tak daleko, aby se mi už nechtělo vracet a tak jsem raději šla srnčí stezkou z prudké stráně na další cestu, která nebyla v mapě a nakonec jsem na tu svou cestu dalším sestupem ze stráně došla. Bylo to super, byď byl krásný den a čas, kdy pejskaři vyrážejí na odpolední procházku, nepotkali jsme téměř celou cestu nikoho.
na té fotce je to moc bílé,ale “naživo”je to super..2 jsou světlejší a ostatní žlutější..ale ta podoba👌
Krásná smečka🥰
Tak já si neumím představit, že bych měla víc jak dva psy neboť mám dvě ruce a kolikrát je potřeba mazlindat a drblindat stereo…a o posteli ani nemluvím, Gina je strašná almara neskladná, máme co dělat, abychom se tam všichni tři…já, Gina a Maťula vůbec poskládali…
Úplně stačí, když přijede dcéra s klukama…navíc to jsou podstatně větší akčňáci, než moji psi a 4 psi už je docela šrumec…si nakonec oddechnu, když odjedou, už jsem zvyklá na ten náš klídeček.
Nicméně, kdybych ještě měla finanční kapacity na dalšího psa, tak bych asi Maťulkovi pořídila ještě jednoho berňáka…ono s tou pasteveckou Kanimůrou není žádná bžunda…ta se nechá ukecat na pár minut večer a Maťulka by nějakýho kámoše uvítal…ale zase by to byla sázka do loterie, protože Maťula by potřeboval někoho s podobným temperamentem a s podobnými zájmy a to by se taky nemuselo povést…
Dneska jsme šly trochu víc než včera a trasou, že jsem litovala pošmourného počasí, protože i tak bylo vidět až na Králický Sněžník, ale ještě hezčí by byl zalitý sluncem. Cestou, jak jsme tak šly, se Malina začala otáčet, tak jsem se otočila, abych zjistila, že za námi běží paní do kopce. Malina se pořád otáčela a nejednou koukám, že se Malina “tlemí”, tak se otočím na tu paní a ona běžela asi tak rychle jako já šla a u toho máchala oběma rukama zároveň doleva doprava, jakoby se odrážela od imagimarních zdí a musím uznat, že taky jsem takový styl ještě neviděla 😄. Malinin výraz říkal “no hlavně že machrujou a chodí po dvou a pak neví, co s těma předníma packama dělat” 😂
Držte pěsti, když všechno klapne jak má, tak se tento malý bílý vílý kluk od začátku března venčí s mýma bráchama. Smečka se rozrůstá 😻😻😻.
A já myslela, že barzojové jsou jenom “flekatí”.
Brouček🥰
Samá ruka, samá noha 🙂
Kolik mu je ?
Budou mu 4měsíce. My jsme chtěli černo nebo červeno bílého, flekatého, ale ještě další požadavky na zdraví, nepříbuznost ke klukům, výstavní potenciál…. , nemohli jsme sehnat, hlavně ne bílého nebo černého. A co bude doma? Snad ho kluci nebudou moc mordovat.
….je nádherný…ať to vyjde, u vás se bude mít krásně….
u nás neděle s Dafi v Moravském krasu,v Lysicích a v Blansku podél řeky,sobota v Blansku podél řeky několik vycházek-ranní,pak odpolední kolem řeky,ke splavu,pak podél velkýho pole zpět ke splavu a podél řeky a lázní nazpět-no a protože včera slunko a pkně tak jsme potkávaly hoodně psů,kočárků,turistů,cyklistů-a já furt odpo Dafi přivolávala,pouštěla,uvazovala,pouštěla,dáávala k noze,zastavovala-no,nakonec šly u nohy,když šel někdo ze psem,jen jsem jí přidržela,těsně kolem něj za postroj,nebo navigovala pamlskem,ale už jsem pak odmítla se zohýbat a uvazovat…,no a šlo to🙂
včera modrý nebe,slunko,ale fučelo,dnes teda bez fučáku,ale zase zamračeno
Dublinbarzoj:Držte pěsti, když všechno klapne jak má, tak se tento malý bílý vílý kluk od začátku března venčí s mýma bráchama. Smečka se rozrůstá 😻😻😻.
Ááááchchch😍
Dublinbarzoj:Držte pěsti, když všechno klapne jak má, tak se tento malý bílý vílý kluk od začátku března venčí s mýma bráchama. Smečka se rozrůstá 😻😻😻.
Držím 👊 Moc hezké štěňátko. 🥰
Ještě bych k tomu chtěla říct, že tohle je taková nespravedlnost… někdo nemá žádnýho barzoje a někdo bude mít tři😪 Tak alespoň těma fotečkama se můžu kochat🥰
Jéé další běloušek ❤️ no ten je krásnej! Držím palce ať to vyjde a taky, aby se všichni chlupatci dohromady respektovali a měli se rádi. Už jsem napnutá! 🙈
Měla jsem v dětství knížku pohádek …tuším, že od Boženy Němcový a tam byla pohádka “O třech zakletých psech” - pokud si to dobře pamatuju a jako ilustrace tři barzojové (nebo barzoje připomínající psi)…rezatej, černej a bílej…a já si jako holka říkala, že ten bílej je úplně nejkrásnější a hle…o několik desítek let později se někomu splnil můj dětský pohádkový sen…a ještě ten dotyčnej bude brblat, že chtěl jinou barvu barvičku…to jsou dneska dneska lidi 😴😜
Dnes řekl kolega, vy je sbíráte? nebo co, že vám nestačí to co už máte doma. Toto fakt pobavilo 🤣🤣🤣
Já se totiž bojím, že jakmile přijde domů Trojka, tak se někde vyloupne ta správná barvička a budu v pr…., protože Čtyřka a Pětka už bude fakt cvrkot🙈🙈🙈