Odpověď na příspěvek uživatele acher z 05.04.2025, 11:20:37
Myslím,že pro každého je normální a nenormální něco jiného. Pro mě je naprosto normální a zase nenormální,ba pohrkaná mně přijde třeba bordera.😄 Dohopkala jsem ven,seděla s Alanem a 5 kocoury na lavičce a byl naprosto normální 🙂.Dokonce jsem ho i učesala,což páneček moc nečiní,ale on toho teď má hodně, abych mu nekřivdila🐕🐇🐈
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 05.04.2025, 18:42:47
Zatím hopkám ,pomalu rozcvičuji.V úterý jdu na druhou kontrolu a opět punkci.Už to bude od operace 3 týdny,tak doufám,že už to budu moci pomalu zatěžovat.
Pes také vždycky přijde,jestli už s ním nepůjdu ven.Páneček chodí jen na krátké procházky,ale on stejně většinu dne je doma se mnou. Zítra už hlásí zimu,tak to na sedění na lavičce už nebude.
..dneska Keliš na Ulmanově memoriálu vyhrál s 90 body v kategorii UPR2…byla to jedinečná šance startovat v téhle kategorii, kdy nám snížili metrovou překážku na 40 cm a mohla jsem mít lehčí aport….
nedělní Středohoří jsem už vywebila… takže jen lesy za humny a zahrádka. Čtvrteční ráno na Černé Nise je taky vlastně za humny - v sedm jsme vyrazili a v devět už jsme oba seděli u počítačů… a Yodislav spal… Nejprve ty nepsí