…to je děs jak to letí.. tak vše nejlepší….
…to je děs jak to letí.. tak vše nejlepší….
tady ted zase prší,,ráno mě bolely děsně ruce ,tak se mě nechtělo tahat se všema 4-tak jsem byla 3krát-napřed psi rodičů-kousek-vyvenčit,
pak Žeryk kousek vyvenčit+v pidiparčíku cviky na protažení bez povelů jen na pamlsky,čistě jakože rehabka-kroky,otočky,packy,poklony,couvání
pak Dafi-kousek vyvenčit,pak na terásku mávání,za zahradou nošení aportků-želva by ju předběhla😀-a to jsem měla několik druhů hraček,zakčněla až u peněženky 37kačkama,
tak jen ukázat lavičku a dom
doma ovšem akčně nosila utěrku a kartáč na česání-takovej malej dřevěnej kulatej z poutkem,vypadá jako na koně,ale je na psa,mám ho asi 30let:-()
a Dafča ho miluje🙂
ehmm-mžete mi říct,jak perfektně rozezná důležitý lidský věci-dle ní-hodinky,klíče,peněženka,kolíky na prádlo,kartáče,mobil,záložky do knížky….
od hraček a aportů??
ty důležitý věci-čti ne hračky😀-nosí ochotněj,rychlej a nadšeněj…
ehmm-mžete mi říct,jak perfektně rozezná důležitý lidský věci-dle ní-hodinky,klíče,peněženka,kolíky na prádlo,kartáče,mobil,záložky do knížky…. od hraček a aportů?? ty důležitý věci-čti ne hračky😀-nosí ochotněj,rychlej a nadšeněj…
No tak není blbá…to odkouká, co je co…a nosit “důležitý” věci, tak to má přeci smysl😜
Odpoledne jsou teď o prázdninách logisticky náročnější. Než se vždycky vypravíme, to je jako, když jde chudej král do boje. 😅
Čilujeme u vody.
Lipno?
kometa:Lipno?
Jj. Lojzovky. Ranní rozcvička.
teď o prázdninách
mám flákací dovolenou (ještě zítra) a tak jsme ráno funěli hodinu nahoru do kopců (až tam, kde živáčka nepotkáme - pro Orionku na Milíř neboli Pilzberk) ), pak hodinu sbírali borůvky (a Yoda si žužlal kus sušeného hrtanu a byl velmi spokojený že on trhat borůvky nemusí) a pak další hodinu pomaličku klesali zpátky a posbírali i nějaké ty houby.
Tak se trochu ochladilo, tak kluci začali opět lítat vzduchem. Hlavně malej je super sprinter i aportér, asi ho dáme na výchovu ke Caníkům a Vovčáčkovi🙈. Jo a nakonec Satánek s dalším titulem do sbírky.
Tak za prvé opět zaplesalo mé srdíčko nad fotkami krásných barzojíčků 😍.
Za druhé véliká gratulace Satánkovi 👍🤗
Děkujeme, škoda, že nejste blíž, na víkend bych vám je půjčila nebo bychom zavenčili i s Medvědí princeznou a Maťuldou.
..velká gratulace…krásně fotky
A ležela tam jako vyvrženej vorvaň..
No to spíš půjčit…Ginu by “lítací” psi pěkně sejřili…na procházce se chodí pomalu a rozvážně.😎. Nutně by zařadila barzoje do kategorie “tak ten má o kolečko víc” podobně jako borderky, o nich si to taky myslí…😄. No a Máťa taky není lítací..spíš chvíli pobíhací a pak klusací/chodící a pak už jen chodící mi u nohy…
Jako kdybych měla ještě afgána, tak bych se zbalila a dojela k vám, protože ten chudák žádnýho chrtího kámoše neměl a “obyčejní” psi, se kterými si hrával mu prostě v rychlosti a v manévrování mu nestačili. Ten By si to s nimi užil.
Včera jsem vzala Malinu do lesa. Celkem jsme si to užili, akorát tam asi furt lítala nějaká zvěř, já vždy viděla něco koutkem oka, Malina taky něco viděla a mě to nějak děsilo 🤭. Když jsme pak zahlédli chlapa, jak se tam opírá o strom, tak jsem přidala do kosmické rychlosti dřív než mě zaregistruje. Prostě jsem měla nějaký pocuchaný nervy.
Xerxova:mám flákací dovolenou (ještě zítra) a tak jsme ráno funěli hodinu nahoru do kopců (až tam, kde živáčka nepotkáme - pro Orionku na Milíř neboli Pilzberk) ), pak hodinu sbírali borůvky (a Yoda si žužlal kus sušeného hrtanu a byl velmi spokojený že on trhat borůvky nemusí) a pak další hodinu pomaličku klesali zpátky a posbírali i nějaké ty houby.
A fotky máte? Se vždycky těším. 🙂
My jsme to dnes vzali z Horního Údolí přes Koberštejn, Kazatelny, Bublavý pramen do Rejvízu a přes Starý Rejvíz zpátky. Cca 20 km. Moc jsem nefotila, většinu fotek má u sebe syn.
zase až v sobotu 😄 Jednou za týden to stačí
šavlozubka:Dneska se ranní vycházka mimořádně vydařila. Na vyhlídce jsme potkali ke hře svolné kámoše. To se nám moc často nepoštěstí.
A koukám, že malej je pinč 🙂