Aktuálně: 2 741 inzerátů262 247 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Jak se vám venčí?

Kilian
Kilian 23.08.2025, 17:29:23 xxx:xxx.89b:3f54
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 23.08.2025, 13:08:54

🍀moc Bambulku zdravím a věřím, že ještě dáte a mnohem víc než plánujete…jste borci👍

orionka-2
orionka-2 23.08.2025, 17:38:15 xxx:xxx.a0b1:736c
Xerxova:

a teď nepsí z lesů za humny. Houby jsou focené před týdnem, teď neroste nic

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Krásný kycol - na poslední s Yodou. Vratič taky máte, ještě toliťák a podzim je tu.

Xerxova
Xerxova 23.08.2025, 17:58:27 xxx:xxx.f18:7b13
orionka-2:

Krásný kycol - na poslední s Yodou. Vratič taky máte, ještě toliťák a podzim je tu.

Toliťáci kvetly v Alpách… jak tady nevím, teď jsme nahoře ve Jizerkách nebyli… ani zítra se tam nedostaneme. 

efe
efe 23.08.2025, 19:18:04 xxx.xxx.64.15

Dnešní procházku jsme si s holkama moc užily, byl cítit podzim a ten já miluju nejvíc ❤️ Všude zelený mech, fialový vřes a hromady borůvek a ostružin, tak jsme se pořádně napásly. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 23.08.2025, 21:22:42 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 23.08.2025, 13:08:54

hurá,hurá,hurááá,hurááá

hip,hip,hip,hurááááááááááááááááááááááááááááááá

impact
impact 23.08.2025, 21:40:47 xxx:xxx.103e:da01
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 23.08.2025, 15:30:22

Moc držím palce, aby zdraví sloužilo a kilometry se podařily. ❤️

Na konci roku si dáme vědět, kolik km budeme mít.

Já si krom otočenýho kolene ještě dneska přivodila kvalitně ukopnutej malíček na noze. 😏 Tak asi půjdu do konce srpna akorát tak do zadele. 😏😂

Trickyvoo
Trickyvoo 23.08.2025, 22:23:00 xxx.xxx.2.221

Dneska foukal nepříjemný vítr, bolely mě nohy že včera, tak jsme šly jen něco kratšího. Malina ani nevypadala, že by jí to vadilo. No a už se chová normálně, takže možná bude pravda to, jak tu nadhodila Ph, že se přes den dost válela a večer pak nevěděla, co roupama.

Obrázek Obrázek Obrázek
Ph (neregistrovaný) 23.08.2025, 23:08:43 xxx:xxx.52d2:421a
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 23.08.2025, 22:23:00

😄

tak jim to vratte, tem nocnim prudicum 🙂 dneska je tam takova zima, ze bych si naridila budik na druhou rano a vyhodila je na zahradu na pul hodky 🤣

prusvih je, ze me to nepomuze, ti moji blazni se i ve dve rano zvesela zvednou, ze supr, konecne akce 😂

Trickyvoo
Trickyvoo 23.08.2025, 23:55:07 xxx.xxx.2.221
Ph:

😄

tak jim to vratte, tem nocnim prudicum 🙂 dneska je tam takova zima, ze bych si naridila budik na druhou rano a vyhodila je na zahradu na pul hodky 🤣

prusvih je, ze me to nepomuze, ti moji blazni se i ve dve rano zvesela zvednou, ze supr, konecne akce 😂

Bojím se, že u nás by to dopadlo stejně. Odradilo by jí jen kdyby pršelo.

kometa
kometa správce
24.08.2025, 06:29:34 xxx.xxx.147.163
Verun:

OT…někde jsem zahlédla.neci reakci.ze se koně.kravy  vokálně neprojevují…

Domlouvání se koně ne jen řeči těla

https://www.facebook.com/reel/3587958918167459/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

To jsem nepsala. Každý přece ví, že koně řehtají, krávy bučí, ovce bečí… 

Já psala, že koně nebo krávy a ostatní býložravci  při varování používají prakticky jenom řeč těla, ne zvukové projevy. Na rozdíl od psů nebo koček - ti přidávají i akustické signály.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 24.08.2025, 07:48:28 xxx.xxx.250.28

Dnes a včera  na výstavě a zbylí  dva lenošení doma. Je dobrý jak ti psi umí 300 z místa,  Kejný na foto to právě dokazuje. I s kotoulem přes hrb. Jen já pomalu fotím 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 24.08.2025, 08:17:06 xxx.xxx.20.192
Dublinbarzoj:

Dnes a včera  na výstavě a zbylí  dva lenošení doma. Je dobrý jak ti psi umí 300 z místa,  Kejný na foto to právě dokazuje. I s kotoulem přes hrb. Jen já pomalu fotím 

tak podle fotek to musela být pěkná divočina🤭😀Krásní pesani…ta poslední zblízka …nikdy jsem neviděla tyhle pesany takhle zblízka,jak jsou krásní-uhlazená lesklá srst🤗…kudrny na uších..

šavlozubka
šavlozubka 24.08.2025, 10:58:25 xxx.xxx.167.186

Dnes jsme ráno operativně měnili trasu. Jak se ochladilo, tak mladý pán přepnul do módu “tasmánský čert na speedu” (navíc madam vlková hárá, takže mu chybí kámoška a semipravidelné hry na zabíjenou) a nová neochozená trasa ho přiměla zase trochu zapnout mozek a ubrat na pubertálních výlevech. U řeky byl boží klid až na jednoho osamělého běžce, skoro podzimní atmosféra a myslím, že nakonec jsme si těch 7 kiláčků oba užili, i když ze začátku to vypadalo na totální katastrofu s rozcabeným pubošem. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
bambule
bambule 24.08.2025, 11:17:55 xxx.xxx.74.13
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 24.08.2025, 08:17:06

Také jsem si tu poslední fotku přiblížila a prohlédla pěkně v detailu. Ta srst je úchvatná.

Sarah01
Sarah01 24.08.2025, 11:22:21 xxx.xxx.162.253
Dublinbarzoj:

Byli jste v Bolce na mezinárodce? A jak jste dopadli? U nás opět změna rozhodčí na poslední chvíli. Já naštěstí nebyla, jen můj odchov. 

Sardullah
Sardullah 24.08.2025, 14:54:45 xxx.xxx.221.216

No já jsem se rozhodla, že Gině zatrhnu to válení…resp. nevadí mi, že se válí, ale myslím, že prostě potřebuje nasvalit, přeci jen těžkej pes a už jí bylo 5 let.

No a protože Gina delší prochajdy sabotuje, tak jsme začaly chodit ráno i večer…krátký procházky 30-45 minut max, ale tak abysme za den alespoň těch 5 kiláků ušly a ráda bych to postupně navyšovala. Zjistila jsem, že tohle jí vyhovuje podstatně víc, protože než dojde k tomu jejímu “mě už to neba, jdeme domů”, tak už opravdu domů nebo do auta jdeme.

Takže teda najíždíme na tenhle novej režim a od září bych to ráda zvedla ráda alespoň o kilák…si pořád říkám, že když budu zvedat postupně, třeba o pět minut na jednu procházku a budu to zvedat třeba 1x za 14 dní…nebo klidně 1x za měsíc…i kdyby to mělo být po minutách, tak bychom ten pohyb mohly trochu navýšit.

Tenhle týden jsme začaly…mám dovču, tak byla příhodná doba…jen mi přijde, že Gina už vyhlíží, kdy panička půjde do práce a přestane jí tahat ven 2x denně. Jako už to pomalu vypadá tak, že říkám “Ginuš, zvedej se, jdeme na procházku.” a Gina “cože…už zase..😴”

No doufám, že nám to vydrží.

Bohužel naší oblíbenou procházkovou lokalitu nevyužívám kvůlivá Máťovi, tam je velmi pravděpodobný, že někde narazí na smrdutý bahno, který já v louce neuvidím a to kvůlivá těm jeho nešťastným drápům nechci…navíc přístupové cesty taky nejsou v nej kondici a navíc jak teď není zakapanej proti klíšťatům, tak se snažím i vybírat lokality, kde je méně pravděpodobné, že to klíště nabere.

A tak teda chodíme pod přehradu, to je taková příjemná cesta (fotky 1-4)…a do parku, tam se Máťa většinou může proběhnout na přilehlém zrušeném fotbalovém hřišti…jinak už to pomalu vypadá na podzim, jak už opadávají kaštany a chodíme koukat na kačenky, co tam bydlí na lektnínovém rybníčku (fotky 5,6,7)…a nebo chodíme u nás kolem komínu na takovou loučku mezi barákama a je tam taková cesta za zahradama, kde je to posekaný a Máťu můžu vypustit na volno. Je to lepší než chodit mezi barákama. (fotky 8-9)

Jinak včera jsme v parku potkali frbulíka…to jsem teda obešla velkým obloukem, protože Gině přijdou tihle psi divní…a taky že jo, jak si psů už teď moc nevšímá, tak na tohodle reagovala..tak trochu “tancovala” na vodítku a na moje NE řekla “no počkej..NE znamená, že si nemám všímat cizího psa, ale jsi si jistá, že tohle je pes…slyšíš jak chrochtá?..Pojď budeme ho sledovat a uvidíme, kdo má pravdu."…No tak jsem jí vysvětlila, že nikoho sledovat nebudeme a říkám jí, že se jdeme podívat na kačenky…tak prej ať jdu doprčic s kachnama, že tohle stvoření je zajímavější….

šavlozubka
šavlozubka 24.08.2025, 15:09:32 xxx.xxx.167.186
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.08.2025, 14:54:45

Já jsem zvědavá, jestli to naše zvíře někdy dospěje do stavu “pět kiláčků” stačí. 😀 Dneska ráno po sedmi se pak ještě honil s kongem, až jsem zavelela, že já chci odpočívat, tak se bude odpočívat a odešla do vedlejší místnosti a to teda konečně zaparkoval do kouta pod lavicí, že teda jo no. A teď se chystám na odpolední aspoň tři. 😀 

Sardullah
Sardullah 24.08.2025, 15:41:31 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 24.08.2025, 15:09:32

Tak u nás ranních 2,5 kiláčku znamená, že do oběda nevím, že mám nějaké psy a po obědě je polední klid tak do 17ti nula nula…..pak se tak nějak rozkoukáme, pomazlíme…půjdeme zase na procházečku 2,5 kiláku…pak se z toho vzpamatujeme, navečeříme, budeme hlídat tak do 21:30…hlídání znamená, že ležíme na dvoře a hlídáme, takže se občas zvedneme a jdeme zaštěkat k brance…a pak se jde spát…

Jo zapomněla jsem…ještě půjdu pověsit pračku, tak to mi bude Máťa asistovat a pak musím vysávat, tak to se mi taky budou motat pod nohama…

Jako ono je to fajn mít pohybově nenáročný psy…na druhou stranu je s Ginou sci-fi udělat třeba nějakou hezkou tříhodinovku…my se prostě někam dál nedohrabeme, jedině, že bychom to měli jako puťák…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.