https://m.youtube.com/shorts/7hRjgX_yoRU
??
tak my jsme dostaly povolení vzít sebou oba dny Betty,
takže sobota kousek od nás Ždánský les-tam jezdíme hodně často,je to blizoučko,takže i před prací a po práci-víkendy,v týdnu nejezdíme nikam….i když mám volno-což je trošku mrzuté…☹️
v sobotu Ždánský les,po třetí odpo,před další odpo a s Betty,takže ne moc daleko,ne moc dlouho,ale tak 45 minut jsme asi daly-hlavně to pro ni byla změna
a já vždycky říkám,že už to,že je ten pes někde jinde a ne furt na stejné trase kterou chodí denně je BONUS navíc-zvlášt psy rodičů celý život chodí 3 trasy za barákem,pokud je neberem my..
no a většinu života to měl Max tak,že se nehl od paničky,takže s náma moc nejezdil,to spíš Betty…ted jak nemají pánečka,tak se k nám oba trochu přestěhovaly,
já po páteční panické atace-ehmm v práci…☹️-se na fotkách ze soboty tvářím jak sedm neúrodných let-jak by řekl můj tatka🙂-ještě jsem nebyla ve své kůži….
v neděli jsem chtěla vycházku s cílem-tak jsme jely k Roštínské kapli,to je kousek od parkoviště a pak kousek za ni k potoku a zpět-dá se tam dojít až na BRDO,ALE JÁ MĚLA PŘED ODPOLEDNÍ,TAKŽE HESLO BYLO-NE MOC DALEKO😀
poslední fotky jsou z louky/pole?před Cetechovicemi,v kostele prý straší….
na vychajdě v neděli jsme si to užily pejsci rodičů si užily procházení potokem,vyčmuchaly se,
Dafi ukazovala pařezy i strom😀tak jsem jí řekla,at nelže😀-D
dojely jsme chvilku před odchodem do práce,dost jsme fotily a já omylem vymazala i fotky 4 psů na obřím pařezu☹️
My jsme nevenčili bo můj ukopnutej malíček se nevešel do boty. 😭
Ale využila jsem toho, že konečně není na dvoře osmdesát stupňů a z kudrnáčů jsem si vyrobila naháče. A teď chodím po baráku a pořád se jim směju. 😂
Vyfotila jsem jen BJe, ale takhle vypadala ještě i Maffi, Kevin a Čakyna. Jako dobře jsem si dala. 🥵 Zbytek měl aspoň stříhání drápků a kartáčování. ✂️🪮
A vrátil se nám péf (foto 3). Posloužil jako zábava na prázdniny a když z roztomilého štěněte vyrostl v nevychovanýho křížence berňáka, tak ho kopli do perdele. Ještě tu mám špenátko mopslátko, tak u nás bude o zábavu postaráno (foto 4). Rozdíl mezi nima je tak třicet kilo, tak se těším, až kluky dneska po práci seznámím. 😂
Mopslatko jsem viděla v inzerci na pesweb. Je krásný, nádherný…. Vlastně i toho křížence mám pocit, že jsem tam zahlédla. Ale mopslatko je fešák. Hodil by se k efe a jejím malým drštičkám.
tak na trimování si vás zamlouvám,
nemusíte ani děkovat😀😀😀
přeji at se malíček brzo zhojí a pelsci najdou své doma-taky brzo!!!
impact:My jsme nevenčili bo můj ukopnutej malíček se nevešel do boty. 😭
Ale využila jsem toho, že konečně není na dvoře osmdesát stupňů a z kudrnáčů jsem si vyrobila naháče. A teď chodím po baráku a pořád se jim směju. 😂
Vyfotila jsem jen BJe, ale takhle vypadala ještě i Maffi, Kevin a Čakyna. Jako dobře jsem si dala. 🥵 Zbytek měl aspoň stříhání drápků a kartáčování. ✂️🪮
A vrátil se nám péf (foto 3). Posloužil jako zábava na prázdniny a když z roztomilého štěněte vyrostl v nevychovanýho křížence berňáka, tak ho kopli do perdele. Ještě tu mám špenátko mopslátko, tak u nás bude o zábavu postaráno (foto 4). Rozdíl mezi nima je tak třicet kilo, tak se těším, až kluky dneska po práci seznámím. 😂
Barvou se k sobě hodí. 🙂 Tak snad z nich budou kámoši. Dejte potom report.
Taky jsem koukala na mopslátko, moc pěknej hošík a vypadá jako zlato, tak snad budou spolu dělat dobrotu
…náhodou naháčovi to moc sluší a že preju maličkovi brzké uzdravení a splasknuti aby se zase dalo se psy drandit…
Heeej, pojďme založit nový plémě - tohle je ideální oplodňovatel pro Élišku! 🤣
Je boží, nemít plnej stav, tak snad pro něj jedu…
Vahine:No kdybyste neupozornila na to, že Framík je v autě též, nenajdu ho 😀 jsou skvělí a mami je čiperka, že…
To by mohlo jít mezi obrázky, kolik je na obrázku psů 😂. Já ho napoprvé nenašla, ale šla jsem na to blbě, hledala jsem chlupy a já měla počítat něco jiného 😄.
My se o víkendu proháněli po loukách. První den i s polobráškou, v neděli původně sami, ale i bez domluvy jsme potkali polobrašuli cestou domů, tak jsme to zase otočili zpátky a nechala jsem je pohrát si. Pak se k nám přidalo i nějaké skoro 5ti měsíční štěňátko vyžlosaura. Samá noha a zuby 😀. Kluci byli ale jemní a vyžlí holka se vůbec neobála a docela je proháněla.
Jinak už začíná hezky podzim. Ráno zima, mlha a studený vzduch. Což mi nevadí, mám podzim moc ráda, když zrovna neprší.
Já to nesnáším. 😄 Naštěstí to většinou stačí tak třikrát do roka. Oškubaní jsou jak slépky, ale do lesa je to fuk. BJ včera běžel ze dvora a jak proběhl po sluníčku, tak byly krásné vidět díry v srsti až na kůži. 😂
Hodil. Proto ho sem nenápadka nahazuju. 🤣
efe:Heeej, pojďme založit nový plémě - tohle je ideální oplodňovatel pro Élišku! 🤣
Je boží, nemít plnej stav, tak snad pro něj jedu…
Marja furt s plným stavem. 😂
Napište pls jakej je - je to povahově mopc? Tzn. šašek tajtrdlik, co miluje všechno živý?
efe:Napište pls jakej je - je to povahově mopc? Tzn. šašek tajtrdlik, co miluje všechno živý?
Já v životě mopsa neměla, takže nedokážu posoudit. Ale jeblej je neskutečně. 😂
Velkej z něho měl málem infarkt, protože ten než se otočí čelem vzad, tak špunt udělá třicet koleček kolem dvorku. Malýho maj moc rádi moji teriéři, protože se s nima bude mydlit od rána do večera a to oni rádi.
Jinak šašek a tajtrdlík na něj sedne opravdu pěkně. Je furt vysmátej a furt někde hopsá. 😀
Takže typickej mopc - oni je lidi (ve valný většině) mylně považujou za gaučáky, ale skutečnost je jiná, pokud jim zdraví dovolí 🥰
Je fakt krásnej, prosím o občasný info o něm. Moc díky!
A když jsem mu omylem šlápla na packu, tak vydal takovej ten strašnej zvuk. Jak normální psi zakvičí a tuty placatý čumáky zavřeští. Jsem si málem leknutím pustila do gatěk. 😂
A už jste mu stříhala drápky? To si vezměte sluchátka! 🤣
https://m.youtube.com/shorts/7hRjgX_yoRU
??
My si ráno dali zase vycházku podél řeky. Je tam po šesté ráno takový klid a ticho, nikde žádný lidi. To mám ráda. 🙂 Teď odpoledne máme domluvené společné venčení se známou, co má kříženku papillona. Jsem zvědavá. Posledně na mladýho akorát ječela. 🙈