Apoquel stojí 75 kč tableta
ale to to kupujete v mensich balenich, ne? Jinak neochuceny 54,- kdyz se bere v baleni po 100ks kupujeme, cca 60,- ochucene
mame na nem knoura nekolik let - kortikoidy ho skoro zabily, na tomhle funguje
Apoquel stojí 75 kč tableta
ale to to kupujete v mensich balenich, ne? Jinak neochuceny 54,- kdyz se bere v baleni po 100ks kupujeme, cca 60,- ochucene
mame na nem knoura nekolik let - kortikoidy ho skoro zabily, na tomhle funguje
Máme další bundu, tentokrát ze Zoohitu Tiaki Warm up pro sky. Cena cca 290,-, byla akce -20%. Za mě super, lehký kabátek, podšitý stříbrnou vrstvou která odráží teplo zpět na tělíčko, krásně zakrývá i kyčle. Jo zase malá úprava šíře hrudníku a musela jsem zvětšit místo na pinďu, měl ho celýho zakrytýho. Nedělám ze psa panenku, ale jak ho na jaře bolely záda, tak mu nesmí nachladnout. A jsme venku dlouho, dneska ráno v -7 stupních skoro hodinu, odpo býváme i dvě hodiny.
Včera to na silnicích pěkně změklo, aby to dnes krásně namrzlo.
Před stmíváním jsme šly na autobus. Jednu chvíli při scházení kopečka se rozhodla levá noha, že půjde napřed. Pravá na ni křikla, ať počká, že ji dožene. Podle toho, že jsem pád tlumila především levou částí těla, soudím, že levačku nedoběhla.
Když jsem se sbírala ze země, byla jsem ráda, že jsem na sobě neměla hodobóžovou turistickou zimní bundu, za kterou jsem loni zaplatila ledvinou. Možná by nevydržela. Tak snad k něčemu bylo, že se mi u “ledvinové” bundy tenhle týden rozbil zip a má tak zaracha.
Na nádraží to Bonnie statečně nandala sněhulákovi. Snad z toho neroztaje, nechci ho mít na svědomí.
Za necelou hoďku vystupujeme z vlaku. Jsem zvědavá, jak moc zapadneme cestou za mamkou. Nebo kolikrát hodím držku. Nádraží je v 600 metrech. Tak nám držte pěsti.
tady to taky hodně klouže - chodíme teď na procházky v okolí (chudák autíčko je nemocné - ve čtvrtek ráno ho trefil na uzoučké silničce rozjetý pluh), naštěstí do údolí Černé Nisy to máme pěšky od vrátek kousek a nemusíme ani moc chodit po nasoleném. Navíc po návratu psík řádí na zahradě a tak tlapátka krásně omyje. Dneska lítal a smykoval ve sněhu na procházce tak, až zase po klidu lehce odlehčuje svoji podivnou zadní… takže zítra budou jen vodítkové krátké procházky bez blbnutí…
včera ke křížku,hraní a obíhačky Žeryka,
dnes extra s Dafi kousek k lípě,aporty náhubku a činky-mrzlo,mínus 6-bundu nemá schválně,protože nepřetržitě běhala-šla jsem zahradou,hned bez vodítka,za zahradou hned pole,cesta k lípě,takže furt běhala a mě se zdá,že je v té bundě jak robot…
Žeryk pak šel s basendžim,stejnou cestu,kde jsem před týdnem trochu zabloudila,tak dnes ke křížku,dolů podél lesa,lesem navrch přes fakt hormady větví na zemi těsně za sebou jak kavalety na rehabky🙂,vylezla jsem správně před lípou,tam kde jsem měla vylézt před týdnem a ne kus za ní,a šly jsme dolů a vratama dom,cestou kde jsem před tím šla s Dafi Kito strašně stál a čmuchal,tak aby Žeryk nezrzl,tak jsem mu párkrát hodila míček,jinak by to byla vycházka-nic po to bě nehci,žádný povel,jen se drž u mě…
snažím se mít vycházky,kdy na psy nemluvím,nepoveluju,nehrajisi s nimi,nebo na konci,kousek od domu,anebo na zahradě s ŽERYKEM,kopnu párkrát míček, jako tečku na závěr,to dělám vždy,ale snažím se mít i vycházky,kdy po nich nic nechci a necvičím,nemluvím,su ticho…
odpo kousek po dědině,ale jedno auto za druhým…tak jen se projít a vyvenčit…
tak ješě,že se vám nic nestalo!!
sněhulák je strašně drzej,že si tam tak v klidu stojí a nezdrhne🙂☹️
dodneška si pamatuju,jak se Dafi lekla zajíce-stál u lípy kousek od ní-větší než ona-bože to bylo strachu!!
zajíc je skoro tak strašidelnej jako sněhulák!
ehmmm-mí psy takhle jednou vylekal strašák v poli😀
U nás sníh, led, mráz vše krásně dohromady a k tomu teploty -11,5 stupňů. Paráda😉jen se mi Gigoušek třepe i když vyleze jak se říká na zápraži.
Hezké psaní od sutrika👍.
, že se mi u “ledvinové” bundy tenhle týden rozbil zip a má tak zaracha.
Můžu jednu nevyžádanou radu?🤭někdy stačí vyměnit jen jezdce-na zadní straně je čísilko…Jestli znáte tenhle fígl,ignorujte můj příspěvek🙏děkuji.
zapoměla jsem vyfotit plochu…dlouho jsem měla blondýny,a nedávno se tu objevila tahle skupinka poslušných pesanů od Impact..…🙂🙂
Krásný psaní, video i obrázky 🌷
Dneska fuj, mokro, bahno a lezavo…
Už mám na Vánoce ty obojky od Bafpetu. Už nevím, kdo mně to tady doporučil, moc děkuju za tip, jsou parádní a široké, jak jsem chtěla. 👍
Já si teď udělala radost a koupila si nové zimní věnčící boty a řeknu Vám, spokojenost veliká. Měli by držet až do -30st, ne že bych teda očekávala tak velké mrazy, ale když někde nějakou dobu stojím bývá mi většinou zima právě od nohou. Jsem zvědavá jak se osvědčí časem, ale zatím jsem z nich nadšená.
tak tedy nejprve Yoda tento týden - od půlky týdne venčíme jen kolem vrátek - velký pluh to z kopce nedobrzdil a zatímco z jeho radlice ani neopadal nalepený sníh, tak chudák naše autíčko nemá levý blatník. Holt stalo se, hlavně že se nic krom pomačkaných plechů nestalo. Yodovi je ale jedno, kde ve sněhu řádí… Jo a na jedné fotce mi ničí přípravu na novoročenky. Doma mu adventní sobíci vůbec nevadí, venku je lovil 😄
a teď nepsí
ta 2.a 12…tam má Yoda až děsivý pohled…😲..a nepsí? ty rampouchy..jedna hezčí jak druhá..ty barvy..
Nádherné fotky jako vždy. 👍
S tím autíčkem to nepotěší, ale škodu vám doufám uhradí a snad to bude rychle opraveno.
škodu by uhradit měla správa silnic - a i kdyby ne celou (oba jeli opravdu pomalu, oba jeli u kraje, oba brzdili… jen ten větší měl holt z kopce velkou hybnost a nedobrzdil), máme havarijko. S tou rychlostí opravy uvidíme - prý toho mají moc. Zítra budeme moudřejší.
Dnešní procházka po místním lesoparku byla báječná - sluníčko, měkoučký bílý sníh, ne velký provoz - šli jsme přesně v poledne… Jen Yodu chytil skákací a blbnoucí rapl, tak jsem pustila vodítko abychom nebyli zauzlovaní a to jsem neměla dělat - rázem trýýýýskal a smykoval a válel se ve sněhu, až jsem mu nadávala, že určitě zase bude večer odlehčovat levou zadní. No a na zahradě (na sluníčku už sníh mizí) po vypuštění z vodítka řádění zopakoval - sníh i mokré drny pod ním lítaly na všechny strany - ale zakázat mu to nemá cenu - prostě radost z pohybu
fotka je pro Bobču - aby viděla, že i horší výrazy umí. Ta je aktuální, zcela čerstvá
My jsme dnes vyšli ven už v 11, ale stejně bylo všude hodně lidí, je prostě krásně, tak proč to nevyužit, dalo se jít jen v mikině. ☀️❄️
Xerxova:škodu by uhradit měla správa silnic - a i kdyby ne celou (oba jeli opravdu pomalu, oba jeli u kraje, oba brzdili… jen ten větší měl holt z kopce velkou hybnost a nedobrzdil), máme havarijko. S tou rychlostí opravy uvidíme - prý toho mají moc. Zítra budeme moudřejší.
Dnešní procházka po místním lesoparku byla báječná - sluníčko, měkoučký bílý sníh, ne velký provoz - šli jsme přesně v poledne… Jen Yodu chytil skákací a blbnoucí rapl, tak jsem pustila vodítko abychom nebyli zauzlovaní a to jsem neměla dělat - rázem trýýýýskal a smykoval a válel se ve sněhu, až jsem mu nadávala, že určitě zase bude večer odlehčovat levou zadní. No a na zahradě (na sluníčku už sníh mizí) po vypuštění z vodítka řádění zopakoval - sníh i mokré drny pod ním lítaly na všechny strany - ale zakázat mu to nemá cenu - prostě radost z pohybu
fotka je pro Bobču - aby viděla, že i horší výrazy umí. Ta je aktuální, zcela čerstvá
Na fotce je zdokumentovaný pojem “volné pysky ” 😉
U nás včera naháňka, tož jsme se klidili z dostřelu, ale jedno postřelený prase dorazili stejně až na břehu - 1m od vody a 2m od cyklotur stezky…a honci bez oranžvest, psy jsem zahlídl jen 3…
dnes mlha celý den a v lese (mimo ptáků) ani noha