Aktuálně: 2 679 inzerátů263 415 diskuzních příspěvků19 193 uživatelů

Jak se vám venčí?

kometa
kometa správce
22.12.2025, 08:43:45 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 21.12.2025, 22:27:30

a to maj jen 10kg

Tsss! Mí kocouři mají 4 a 4,5 kg. Zrovna dneska ráno jsem měla málem infarkt, protože jsem dodřimovala a fakt jsem se lekla.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 22.12.2025, 10:13:29 xxx.xxx.119.6

Z fotky to není moc vidět, nebo to neumím pořádně vyfotit. Jedno z mých setkání s “my nekoušeme" skončilo tak, že prst už rovný nebude. No, já jsem zastáncem toho mít něco na obranu pro případ nouze, vůbec to nemusím použít,  občas taky může pomoci už jen to, že to druhý majitel vidí, jedno z rizik ale vidím i v tom, když narazíte na někoho, kdo má kabílky v hlavě hodně pomotaný. Ale jo, jako samotná ženská bych u sebe něco měla. Když pepřák tak nejspíš gelový a dopředu nakoukat videa. Když paralyzér zase nakoukat, učit psa třeba za nohy, snažit se situaci dobře vyhodnit. Jsou to smutný situace. 

Pozor, u nás mrzlo, to znamená, že zase máme radostný venčení, snad vyjde vánoční předpověď o ochlazení, to by byly paradní Vánoce, bílý být nemusí, hlavně když mrzne🙂.

Sardullah
Sardullah 22.12.2025, 10:17:26 xxx.xxx.189.104
Doron:

To je ještě dobrý, mně se stalo, že se takhle Framík rozběhnul k malý holčičce. Tak jsem se lekla, aby se nelekla,že jsem místo “ke mně” zakřičela : “ Frame to není Lidunka!”. Takže slyšel “ Lidunka” a rozvrtěl ocas ještě víc.😅

A Gučák jednou úplně nepochopitelně vítal úplně cizího pána v metru. Vyvedlo mě to z míry a přiblble jsem se zeptala: “ Vy se znáte?” Pán se strašně naštval a seřval mě na tři doby, že ne, že s mým čoklem fakt na pivo nechodí. To byla ostuda.

a přiblble jsem se zeptala: “ Vy se znáte?”

No tak tohle mě teda taky hodně pobavilo…😂😂😂

Lupus4
Lupus4 22.12.2025, 16:06:09 xxx:xxx.8943:76bd

Dnes jsme byli s Ludánkem doplnit slunečnicí krmítka (23l) na Šumavě. Pak cca 2hod bloumání Iesem. Boubín bez sněhu, max jinovatka, všude mlha…nikde ani noha, krmelce prázdné…

Dafi
Dafi 22.12.2025, 16:29:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.12.2025, 23:49:48

Doron,děkuji

no já vynechala jen listopad a v říjnu jsem byla 2krát..,

no a ted v sobotu jsem byla zase na tu půlhodinu,na vodítku,

ale  se slečnou jsme se domluvily,že to ždibec zkrátíme,a že si ji vyčistím,pomazlím,

no a jak mě pustila na tu fotku,tak ty fotky jsou trošku mázlý,protože Miuška,že nepostojí,a pak jsem za ní jela na volno až do dvora-a říkala,že se mnou kobylka jde hrozně pěkně a opatrně,

slečna tam jezdí 6 let,vede i děti…

tak jsem si užila čištění,mazlení,pořád jsem ji pusinkovala a mazlila a ona-Mia,ne ta slečna🙂

mě oždibovala mikinu plyšovou pohodička🙂

přítel furt at se na to vykašlu,nechám to na jaro..

ale mě bylo po kobylce táák smutno-vím,že není moje..

ale vždycky píšu,že chci ji,,,,

a nemhla jsem příteli vysvětlit,že tam prostě JT MUSÍM,

PROSTĚ MUSÍM!!!!!!

ŽE NĚKDO CHCE NOVOU KABELKU,ŘETÍZEK..JÍT DO SAUNY,KINA,DIVADLA..

A JÁ MUSÍM!!PROSTĚ MUSÍM ASPON OBČAS CHVILKU KE KONÍM….

A JE MI FUK,ŽE JE ZIMA,BLÁTO…..

ZE PSAMA TAKY CHODÍM DENNĚ…

JASNĚ,HEZČÍ POČASÍ BY BYLO FAJN,ALE..

JAKOŽŽE NEMÁM TO TAK,ŽE BLLÉÉÉ BLÁTO,,,SU FIFLENKA,NEJEDU…😀😀😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.