Doron-tak si prosím vás!!nikdy nepořizujte knírače!!
bože jak tihle psi se umí urážet a to i kříženci kníračů-peklo….
Dux kříženec knírače se urážel jak hrom…
Dafina,ta je každou chvílu-ne teda kvůli vycházce-hahahaha-mé trapné věty-Dafííí pod ven,poood vycházka,poood vycházka,ty zmetku šedej tlustej pod veeen!!piškotééékkkk!!
a ve středu-honém kdo bude dřív tady u té lavičky,-mezi polama u zarostlé trati na motorky kousek od domu..tak kdo bude dřív u lavičky bude dřív v postýlce….,Dafi je uražená,když se hned po příchodu dom neuvítá…
Doron,takove borčus je/byl u vlakové zastávky v Blansku,v parku v Blansku,bezdomovci v parku u zastávky,a pčes koleje má tatka byt,takže noční vycházka je ke kostelu a zpět,pprotože do parku se bojím,přes park se bojím,-v noci a k večeru,no bojím se tam i ráno,ale to jdu na druhou stranu,podél řeky…
a ve městě v centru u Albeta se roky schází bezdomovci a fetáci,občas i ze psama i v tom parku..děs…
kdysi jsem o tom psala i do blanenských novin….
někdo si stěžoval na neuklizený hovínka po psech…
a já pak odpověděla článkem,kde jsem popsala borčus v parcích,u laviček,přeplněný koše a zastávky..když chci Dafi vyfotit jak ukazuje v parku lavičku,tak abych aspon napřed posbírala odpadky..chjo….,v keřích jsou všude odpadky,kapesníky a střepy…,
jinak-Framíček je pašák a šikulka strašně šikovnej s kozenkama!!!!!
to je paráda,jak v sobě ty vlohy pořád má!!!
Dafi jako knírač vlohy k chytání myší a potkaů teda už nemá,Gero taky neměl,jen můj první kříženec knírače Kim…
zas na stopy,zkoušky je to lepší…
přeji at jsou další vycházky lepší než tyhle!!!!
já dnes konečně busem do práce,nemusím klusem pěšky z hůlkama ,takže si mý oteklý kolínko odpočne a pejsci budou mít 2 krátký vycházky,,,,