u nás včera sněžilo,ráno kousek k polím k té lavičce-taková 20minutovka a pak vycházka po mezisměně..
v práci táááááák strašně táhlo od vrat,že jsem měla nervy,že mi umrzne čelo-fakt mě studilo čelo..
na sobě tlustý myslivecký gatě,pod tím termoelastáky kousavý chlupatý…,
ptala jsem se známé z dědiny,jak vypadají silnice do dědiny,kolem vodárky to občas nejde vyjet,boční silnice mezi polama,když sněží a fučí…,a on ta paní-vy jste sportovec,furt chodíte s těma psama hahahaha-smála se..
ježíší..já koleno v háju,cpu se přáškama tento týden jak lentilkama-dimexol a ataralgin…abych dolezla do práce,..a ona,že ten kopec vyběhnu,tak jasně no….
dnes jsme vyjely s pejsky do Kozlan na cyklostezku,kousek po cyklostezce,obejít rybník co slouží i jako kluziště,Dafi jsem udělala videjko jak obíhá obří garáž/přístřešek plechovej,co tam mají rybáři…-přítel zíral,já taky předtím už asi 4krát hodila držku..
jak lezla na pařezy..
cestou tam i zpět běhala,protože lavičky🙂
oba oblíklý-Žeryk šedou bundičku a přes to pláštěnku,Dafi svůj zelenej skafandřík,Žeryk jsem nutila k pohyb směr auto s bambulí v ruce😀
ve Vyškově jsme zašli do zverimexu---KDE SE S ŽERYKEM STRAŠNĚ DLOUHO MAZLILA PRODAVAČKA!!!!!DAFI VYFÁSLA PAMLSEK HMYZÍ,koupilo se papů kočce,psům,Žerykovi míček,a přes město do auta
doma česání,stříhání srsti mezi tlapkama,
před vycházkou mažu polštářky mastí a srst olejem kuchynským-srst na nohách..
Žeryk se pak obsloužil pamlskama z misky ze stolu…..ehmmmm-to jsem kynolog a vychovatel,co????😀