Já si to říkala, že vnučka👍, ale jsem si řekla, že nevím jestli jste už starší tak ať neurazím😉. Já totiž pomotám vše.
Jsem dost stará na dvě vnučky 😀 😀 a ne, neurazím se . Kvůli věku vůbec. Já se neurážím, jen pak přemýšlím, jestli vůbec budu něco svěřovat do éteru a chvilku mi to přemýšlení trvá 😀
Taky máte ledovku? Šla jsem v šest pustit psy na dvůr a jela smykem až ke kanálu, jak to mám vyspádovaný. Až si půjdu na dvůr pro dřevo, vytáhnu nesmeky. 🤣
A důchodce Qima (15 let) jsem musela ze dvora odnést. Jak už je chromej, tak se chudák nemohl vůbec odpíchnout. 🤣
jo,popíšu dnešní vycházku-vylezem-ledovka-na dvoře,přelezem to kolem dřevníku-ten je vedle obříhu výběhu slepic,-naproti šopa,pak dřevníky,altánek-vše do kopečka,pak záhonky,to jsem vzala kolem nich po sněhu,pak kolem stromů po zahradě k bráně,tam jsem hodila příteli vodítko,s tím,že nikam nejdu a lezla jsem zpět-kolem stromů,záhonky,kolem altánku,dřevníku,šopy po zadku,přítel došel za mnou,ted peru gatě,a přemýšlím jak půjdu za chvilku do práce..jsme tam jen 2 a půl+vedoucí..těžko můžu zavolat,že nedojdu….-fotky nejsou z dneška,jen aby byl vidět kopeček podél dřeva…-za zahradou ledovka,tím skončila vycházka..už mě to dost se..,doktor ze včera přeobjednanej,dnes je to taky ftipný,do toho padá mlha…
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 24.01.2026, 10:08:50
já jak to sjížděla potom zadku tak jsem si říkala,ještě,že ti psi kadí jen na dvoře-kolem sušáku,a pak na konci zahrady u brány…že jsem to po té cestičce nesjížděla po
U nás není. Ale kamarádka jela do Brna na duoCacib a za Valšovem se otočila a vrátila se, prý ledovka na silnici. A podle vystavujících v Brně je to tam podobný. Ale D1 v pohodě. Já nikam nejela, asi jsem to měla v nose.
Dávala jsem si poslední týdny bacha na ledovky, náledí, sníh. A dnes mě vyřadil kůň. Lindu mám skoro 12 let, prvně mi stoupla na nohu.
V minulosti mi stouplo na nohu už několik koní, většinou na prsty, i nehet na palci mi kvůli tomu blbě roste.
Ale dneska to fakt bolelo jak sviňa. Asi stárnu.
Nebylo to klasické šlápnutí. Zvedala jsem Lindě zadní nohu, něčeho se polekala, noha mi vyklouzla z ruky, narazila do holínky a svezla se z holínky dolů na nárt, kde se zapíchla špicí kopyta přesně do té nejvyšší kůstky. Bolí to i v klidu, už i zespod chodidlo. Chodit ale můžu, drobnými krůčky bez odrazu. Tak snad to zlomené není.
Tak jsem si postěžovala, pofňukala, pesanka je dneska bez procházky, jen zahrada na vyčůraní a zpět (do kurňa prudkých venkovních schodů, bydlím na půdě bývalého kravína). A doufám, že až zmizí otok, bude to lepší.
A to jsem od zítřka, kdy má být tepleji, chtěla prodlužovat procházky, abychom byly připravené na první dogtrekking za dva měsíce. No, jestli to je štíplé, tak dogtrek až na podzim.
Kuwa jsem šla pozametat hovna na dvůr a to bylo jak když hraju curling! Mávnu metlou a hovna vžuuuuuuuum a byly na druhý straně dvora. 🤣🤣🤣🤣🤣
No tak já budu muset někde v kůlně vyhrabat motyku…fšécko přimrzlý…🙄…tak budu vykopávat hovňajze….a to ani nechci myslet na to, kolik toho zůstalo pod sněhem, neboť když to nasněžilo, tak jsem byla v práci…až sleze sníh, tak to bude móc hezký, už se těším na hovňajzovou sbírací prácičku.🤮..
No tak já budu muset někde v kůlně vyhrabat motyku…fšécko přimrzlý…🙄…tak budu vykopávat hovňajze….a to ani nechci myslet na to, kolik toho zůstalo pod sněhem, neboť když to nasněžilo, tak jsem byla v práci…až sleze sníh, tak to bude móc hezký, už se těším na hovňajzovou sbírací prácičku.🤮..
Mám to stejně, 💩 jsou přimrzlý, nejde to posbírat, nechám to na jaro, to pak budou tak 3 igelitky. 😄
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.01.2026, 18:07:29
No tak teď jsem teda odkopala, co bylo vidět a slibuju na mou duši, na psí uši, na kočičí svědomí, že fakt vyrazim na sběr 2x denně. Už to kopat fakt nechci.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 24.01.2026, 20:04:19
No panička mi trošinku přišla, že jí to, co jí bylo řečeno pošramotilo její kynologické ego.
To moje teda umřelo v Ginině pubertě a rozsekal mě manžel, kterej na to koukal se mnou a říkal “ještěže i máme takhle hodný psy” a já na to, jestli si nedělá prdel, že ještě dneska mám s Gininy puberty noční můry a tik, když potkáme psa…no jemu přišla hodná, on s ní v životě nebyl na procházce…a nechtěla jsem mu připomínat, jak asi měsíc zpátky skore brečel, že je neschopnej, že ani Ginu není schopnej vzít ze zahrady domů...překvapivě na ní zavolal a ona zcela nepřekvapivě nepřišla…
Jako já na to dneska koukala a teda vůbec nevím, co bych si s takovým psem počala…s takhle malým psem. Já upřímně ještě nepřišla na to, jak vypnout vítací štěkot u toho mýho lapiního vnoučka…teda jasně, jsem zkušenej kynológ, takže mimo ignoraci a nula nula prd emoce, tak ho naučím osvědčený trik, aby si utíkal vzít do tlamky hračku…nebude to haf haf haf babí už je doma hurá, ale sakra, kde mám uzlík…tvl to zvíře štěká stejnou intenzitou i když má ten uzlík v tlamajzně…