tady včera po dopolední vycházce v lese-kterou jsme užily všichni-v práci pak furt-no ty máš dneska nějakou dobrou náladu,ty seš nějaká vysmátá😀
no prostě léčivý les,ticho v něm a psy,kteří si to užívaly..
odpo liják,v noci na dvoře rybník,psi jsem dávala čůrat před vrata,Dafi se v těch kalužích na dvoře nechtěla venčit….
dnes jsem s nimi za slunka šla dědinou k rybníčku-tam se zas táhla jak na popravu…
u rybníčku jsem s nimi docela dlouho cvičila taneční sestavy-kroky,otočky,obíhání,couvání,chůze u levé,pravé nohy,packy,poklony a přivolání a stůj,chůze mezi nohama a přivolání mezi…
no a jak jsme dlouho necvičily takhle hodně toho -tak se mi pletly povely-u jdi- a mezi,a u obíhání..
no skleroza,😀
a pak jsme kousek popošly k velkýmu výběhu a šly dom-doma osušit pejsky,zabalit-hrozný vlhko a mokro…..
a vrhla jsem se na vysbírání hovínek ze dvora a na pořádný vydrhnutí terasy-je dlouhá a blbě se umývá-má dlaždice se vzorem-rýhama-takže párkrát za rok rejžákem a drhnu a mezitím mopem….
ne teda denně 😀
no a ted jsem terasu dlouho nedrhla-asi od podzimu-ono v té zimě by to zamrzlo…
ale jak se oteplilo a slunko,tak jsem to pořádně vyšůrovala….
odpo jsme do večera ležely,ted večer jsen vyvenčit a zase mrzne
takže terasa chvilku vydrží jakž takž..
sníh je všude rozpuštěný…
jinak co se týká terasy-tak Max rodičů má ve zvyku tam čůrat-občurává židle nohy od obřího velkýho stolu,odpadkový koš,kýbl…jednou klidně i mí gumáky+rohy slouků-terasa má zábradlí dřevěný a dva v chody,tak ty sloupky občurává….
je mu 14,dělá to celej život..což je peklo,vydrhnu terasu a Max jde….
a když ho za to jednou za čas potrestám já a z 95procent ho u toho nikdo nečapne…tak co s tím,že….,na fotce kousek terasy ještě s Norinkou..
mimochodem,kdyby jste někdo věděl,jak značkování Maxe odnaučit..dejte vědět prosíííím
no,jinak,jestli tady bude všude bláto,tak zas budem chodit dědinou k rybníčku a zpět,případně autem cyklostezka…