slunce je to žlutý kulatý,na co jsem čučela z kasy..
pak to žlutý kulatý zalezlo,protože jsem dojela dom,nevím kam mám jít ven s čoklíkama,do bláta se mi nechce a na silnici taky nechcu chodník,starej dobrej českej hezkej chodník….
slunce je to žlutý kulatý,na co jsem čučela z kasy..
pak to žlutý kulatý zalezlo,protože jsem dojela dom,nevím kam mám jít ven s čoklíkama,do bláta se mi nechce a na silnici taky nechcu chodník,starej dobrej českej hezkej chodník….
Zrzavci:Gůůt, gůůt, supr gůůt! V těchto dnech, za této situace je vše, co je nápomocno duševní pohodě zcela jasně vítáno. to si pamatuju a to jsem měla vždy jen dvojici, ne grupu složenou s harašících, sexuchtivých, rádodajek, dementů a šílenců. Měla jsemjen sexuchtivýho a rádodajku. 😀 ten zbytek naštěstí ne 😀
… sem chtela rict ze Arosek byl klidny pohodar a pak jsem vypla vzpominkovy optimismus a vzpomnela si na nektere jeho excesy …
Tak nic, no. Me asi normalni pes neni souzen 😀
Arosek:… sem chtela rict ze Arosek byl klidny pohodar a pak jsem vypla vzpominkovy optimismus a vzpomnela si na nektere jeho excesy …
Tak nic, no. Me asi normalni pes neni souzen 😀
Hele,to je úhel pohledu.Všichni považují Cácoru za šílenýho psa,křižujou se,kdo si po ní vezme štěně,a já jí považuju za pohodový zvířátko za odměnu😂