Aktuálně: 2 324 inzerátů290 034 diskuzních příspěvků20 987 uživatelů

Jak se vám venčí?

Xerxova
Xerxova 27.08.2026, 18:11:37 xxx:xxx.bec2:6d97
DafiŽeryková:

A tady někdo viděl Mawenzi-doufám,že fotila🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

a hybaj do štěňátek a informovat - pohlaví, jméno, věk  😀  prostě informace, informace a zase informace.

Ale vážně - hlavně zdraví a vzájemnou lásku. Předpokládám, že z toho vyroste knírač…

a ještě k procházce s Maw - foťák velký neměla, fotila něco málo na mobil. Byla krásně uslintaná, myslím, že si bundu pak myla hodně dlouho. Yodislav měl hrací náladu a mlátil ji klacky a chytal za rukáv… Chtěla si užít psíčka, tak to tedy měla…

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 27.08.2026, 18:19:28 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 27.08.2026, 18:09:40

Dafi, nee to jsem nechtěla, myslela jsem jako Vy, Dafiiii (tajnůstkářka, která mi udělala radost). Ještě jednou se omlouvám.

Sardullah
Sardullah 27.08.2026, 18:22:30 xxx.xxx.189.104
DafiŽeryková:

A tady někdo viděl Mawenzi-doufám,že fotila🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ty vočíčka…😍

DafiŽeryková
DafiŽeryková 27.08.2026, 18:22:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 27.08.2026, 18:00:22

Jsem pověrčivá….

Není to Dafi a NIKDY NIKDO NEBUDE JAKO ONA-A STRAŠNĚ MĚ CHYBÍ,NEMÁM TO DOSMUTNĚNÍ….

ale,do práce denně s neurolem,bez něj se mi klepaly nohy a byla jsem celá slabá-jak kdyby nebyly moje….+několik probrčených směn..

usínala jsem s Dafininým oslíčkem,s jejím obojkem na ruce a kousekm srsti v ruce…

bolest byla a je hrozná…

ale…..

asi bych se prostě zbláznila…

takže

Quendolin Z domu hobita

podomácku Jessy,Jessynka…

dojela zo Slovenska,od Nitry,

s oběma chovateli,

dovezla si pelíšek s výšivkou knírače,obojek,vodítko a kost se jménem-oni mají firmu-Výšivky od Hobitky

bude malá-má kilo a něco

její rodiče jsou drobní,

je mazlivá,když se bojí jde za mnou

seštěkala Žeryka,venčit ji chodím na zahradu-kde čurá a kaká-a převažuje se,když kadí😀

Žeryk na ni vrčí,k Maxovi a Betty ji nepouštím…

dnes ráno jsem vydrhla barák,upekla kuře a šla s Žerykem,pak podruhý když měly dojet,

včera jsem uklízela,v pondělí jsem uklízela,mám probraný léky,umytý i dveře…

v podstatě-když budete chtít pořádně uklidit-kuote si štěně🙂

v neděli jsme jí kouily ten mini pelíšek,obojek,

jsem jí vyrobila vodítko,koupil se jí pidi míček,granulky a vypraly se plyšáci a umyly hračky…

dnes a zítra mám volno,dělám o víkemdu,to je doma muž a v týdnu mám odpo-takže bude doma sama chvilku+volno v týdnu…

ted aby si na sebe zvykly s Žerykem…

Obrázek
DafiŽeryková
DafiŽeryková 27.08.2026, 18:25:29 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 27.08.2026, 18:19:28

Néééé,šmarja,to Vy se nemáte za co omlouvat!!!!-mě to pak došlo-mám bohatou rodinu-zdědila jsem dlouhýýýý vedení🙂

jen-ehmmm,bylo divný si s ní hrát kousek od hrobečku Dafi,

jinak chovatelé si prohlédly zahradu,dvůr,byly u nás na kafe,poseděli,jsou fajn a milí..

DafiŽeryková
DafiŽeryková 27.08.2026, 18:28:08 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 27.08.2026, 18:11:37

No je to malý bílý knírač-uvidím jí očička-a vůbec bude vidět..

sice je dražší než pepřák,ale ten by Dafi moc připomínal a muži se líbí-a ted spí…-prcek malej vonavej kousavej…

Sardullah
Sardullah 27.08.2026, 18:31:23 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 27.08.2026, 18:22:52

v podstatě-když budete chtít pořádně uklidit-kupte si štěně🙂

Tak u nás to vždycky spíš vypadá na apokalypsu…mám všude koberce, takže na ně se hážou deky…všude, kde by se štěně mohlo dostat k nějakým kabelům nebo jiné nevhodnosti jsou “instalovány” mřížky z rozebrané ohrádky pro štěňata. Všude se válí bambilion hraček, které přibývají geometrickou řadou, protože pokaždé, když se jde do obchodu, tak se štěňátku musí nutně něco koupit….a v tom všem zmatku štěně stejně dokázalo ukrást letáky a rozebrat je na atomy, dotáhnout odněkud nějaké oblečení, ukradlo usušenej rohlík, který ro toho všeho zmatku rozdrobilo…

Zlato, přeju ti ze srdce všechny ty štěněcí radosti a strasti…mám radost. ❤️

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.