chvilku po šesté vychází sluníčko a tudíž už bude horší pozorovat měsíc (ten zapadne kolem čtvrt na sedm). Nejlepší pozorování prý kolem páté… má být ještě tma tudíž hezký měsíc…
bláznivá procházka na zatmění měsíce a východ sluníčka vyšla. Jen tedy na závěr se zbytek měsíce schoval v nízké oblačnosti a na Ještědu byl takový fučák, že přemísťoval ruksaky a jednomu mladíkovi uletěla bunda - a zmizela někde v hlubinách vzdálených lesů… Yoda naštván - byl na vodítku a lítaly mu uši - a to on nerad. Ale jinak to bylo parádní… a teď už mířím směr pracoviště…
Lítaly mu uši a to on nerad🤣🤣🤣🤣🤣, já mám bujnou představivost a tak jsem viděla, jak pouštíte Yodu na vodítku jak draka a jemu plácají uši jak strýčku Fidovi , no prostě omlouvám se mu předem, ale tlemím se pořád
já si pořídila něco co když jde vypadá jak malý setrvačníkový auto🙂
teda chodí jak setrvačníkový autíčko---,
vypadá jak malý bílý obláček vaty co upadl na zem….
Tvl a já ten komentář v noci četla třikrát a pořád jsem nemohla vymyslet, jestli ho chápu správně. 😂 Tak jo, není to se mnou tak špatný a je to fakt špenátko. 🥰 A dokonce v mojí oblíbené barvě. Tak se doufám uvidíme, až to trochu poporoste. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 28.08.2026, 17:16:47
seš na mě hodná
Gina říká…” Prej hodná… přiišla z nákupu a vytáhne z tašky rohlíky a já jí říkám, aby mi teda dala rohlík a ta moje lidská spolubydla mi na férovku řekne, že nedá, že jsem hustá… tak to nechápu…˚
“Tvl Gino, říkám, že jsi tlustá ne hustá…”.
“ No tak to teda od tebe nebylo hezké… to tady klidně napíše, že jsem tlustá, ale když se mnou jde po venku, tak to se nese jako pávice a milostivě příjmá komplimenty na to, jakej jsem krásnej pes…”