Uuuz vidim🙂 se mi predrim.asi nemacetli a to jsem sla po strankach az do 25. Musim si to lip hlidat a dyl pockat na nacteni asi
Krasny🙂
Jé vy to máte barevně vyladěno🤗, moc hezký. Kelíšek tam leží jako starosta.
..děkuji🙂
My minulou sobotu venčili ještě takto,stezka okolo řeky Černé, den předtím Graselova stezka a zastavení u studánky, moc krásné místo v lese, vody ve studánce dost a je mooc dobrá v kojenecké kvalitě, berou se tam vzorky a spravuje ji ČHMÚ, no a teď už tak veselo není. Od úterka operace ucha a protivný límec. Tak musíme vydržet do stehů a snad se to zhojí a bude dobře
Držím palce, přeji brzké uzdravení.
Dneska jsem venčila ovce s Daňčou. Ještě jsme přikrmovali včely. A na dvoře vidíte chatičku v rekonstrukci. Tak máme všude bordel okolo. Mám pocit že nic nestíhám.
Uuuz vidim🙂 se mi predrim.asi nemacetli a to jsem sla po strankach az do 25. Musim si to lip hlidat a dyl pockat na nacteni asi
Krasny🙂
Cernej caj:Uuuz vidim🙂 se mi predrim.asi nemacetli a to jsem sla po strankach az do 25. Musim si to lip hlidat a dyl pockat na nacteni asi
Krasny🙂
většinou jsou fotky z venčení uplynulého týdne vywebeny sobotní večer - někdy nestíháme tak až v neděli… Dík za reakci, však tvoje fotky taky stojí za vidění. Kde je Yoda tvýma očima?? Byť jen na mobilu. Nevyšlo?? A kde jsou fotky z venčení tvých špicích důchodců…
Anet10:My minulou sobotu venčili ještě takto,stezka okolo řeky Černé, den předtím Graselova stezka a zastavení u studánky, moc krásné místo v lese, vody ve studánce dost a je mooc dobrá v kojenecké kvalitě, berou se tam vzorky a spravuje ji ČHMÚ, no a teď už tak veselo není. Od úterka operace ucha a protivný límec. Tak musíme vydržet do stehů a snad se to zhojí a bude dobře
tak ať se vše správně zahojí. Kde k tomu chudák přišla - úraz a nebo nemoc??
Jak to jde s tím límcem… to je moje noční můra, že by moji psi něco takovýho potřebovali…
Tak psímu chudítku, co to musí nosit posílá teta Sardullah pusinku a pohlazení a ať tu fujky věc bude moci co nejdříve sundat…
Sardullah:Jak to jde s tím límcem… to je moje noční můra, že by moji psi něco takovýho potřebovali…
Tak psímu chudítku, co to musí nosit posílá teta Sardullah pusinku a pohlazení a ať tu fujky věc bude moci co nejdříve sundat…
Já minulý týden nemohla dát límec, protože jsme měla jen ten plastový a pod tím se to Dráčkovi, jak slintá, zapařuje. Tak jsem musela dát náhubek, nedalo se nic dělat. Bylo mně z toho hrozně, ale bylo by horší, kdyby si koule rozlízal (měl je od něčeho podrážděné) a pak jsme museli léčit je.
Ono nejhorší na tom je, že to člověk tomu psu prostě nemůže vysvětlit, proč to musí mít…
Já si zas nemůžu vynachválit nápad pořídit preventivně vetlímec. To jsem vůbec tehdy netušila, že ho pes bude častokrát nosit “pro jistotu”, a to bych teda u trychtýře nikdy neudělala. Tohle je pohodlné a nemám vůbec výčitky mu to dát. Strašně nám to vyhovuje, že když si nejsem jistá (jestli si zas nerozlíže tlapu až moc), prostě má na noc pohodlný měkký límec a je to v pohodě.
Xerxova:tak ať se vše správně zahojí. Kde k tomu chudák přišla - úraz a nebo nemoc??
Asi rok a půl měla pořád problémy s levým uchem, Přemnožené kvasinky a bakterie. Vždycky se to přeléčilo, ráno výplach Otodine, večer kapky Otoxolan nebo Posatex. Za týden-10 dní to bylo v pořádku, pak byl měsíc, dva klid a zase nanovo, výplach, kapky a furt dokola. Měla zúžený zvukovod a nějaké výrustky , kolikrát při prohlídce nebyl vidět ani bubínek. Vet mi navrhnul tohle, že by se jí mělo ulevit, ucho bude lépe větrat.Jmenuje se to resekce zvukovodu dle Zeppa. Tady je to hezky popsáno i s fotkama
https://www.veterina-lanskroun.cz/resekce-zvukovodu-dle-zeppa
Dělali už to nějakým psům a prý mají klid. Byli jsme na veterině za posledních rok a půl pečení, vaření. Límec musí mít jen tento, dnes mi přišel jiný, co jsem objednala a zítra ho budu vracet, je měkký a problém neřeší, na ucho by zadní nohou dosáhla, vydrápala by stehy a to by byl průšvih. Ale ona je celkem klidný pacient, jasně, že drbne do plastu, ale čekala jsem to mnohem horší. Prostě se s tím smířila, když to musí být, tak hold s tím nic nenadělám. Když si hraje na zahradě, má ho sundaný, nebo, když jde ven, včera ho měla venku sundaný celé odpoledne, ale musí se hlídat, oči na stopkách a zabavit ji, aby na to, že ho nemá zapoměla. Prostě do toho hrábnout nesmí. V noci spí vedle mě 2 m, kdyby se něco dělo, vzbudilo by mě to. Jinak přes den, je furt pod dohledem. Ještě, že nechodím do práce, když jedu nakoupit, hlídá manžel. CHodit do práce, nevím, jak bych to řešila, sama by být nemohla
..moc držím palce…
tetrivek:Dneska jsem venčila ovce s Daňčou. Ještě jsme přikrmovali včely. A na dvoře vidíte chatičku v rekonstrukci. Tak máme všude bordel okolo. Mám pocit že nic nestíhám.
Moc hezké to tam máte, ty ovečky a daněla je nádherná a chatka bude taky fajn
Kilian:..moc držím palce…
Děkuju, snad to pak bude dobré
keriton:Já si zas nemůžu vynachválit nápad pořídit preventivně vetlímec. To jsem vůbec tehdy netušila, že ho pes bude častokrát nosit “pro jistotu”, a to bych teda u trychtýře nikdy neudělala. Tohle je pohodlné a nemám vůbec výčitky mu to dát. Strašně nám to vyhovuje, že když si nejsem jistá (jestli si zas nerozlíže tlapu až moc), prostě má na noc pohodlný měkký límec a je to v pohodě.
To je určitě lepší. Jenže když nevím, jak a jestli vůbec to bude účinný, jestli se opravdu nikam nedostane, tak je mně prostě líto dávat za to takovej ranec.
Prcci už se opráskli, na Alana dorážejí, štěkají, Alan se s nimi honí, ale už si umějí dávat pozor a zavčasu se schovat aby je nezašlápl. No je s nimi sranda a Alan se pěkně vylítá.
Krása, moc hezky to vedete, je z nich prima banda, žádný výstupy. Umíte je přirozeně začlenit👍, nic se nehrotí všechno plyne. Krása.