Aktuálně: 2 353 inzerátů290 707 diskuzních příspěvků21 081 uživatelů

Jak se vám venčí?

DafiŽeryková
DafiŽeryková 03.09.2026, 09:39:30 xxx.xxx.136.20

Prosím mám takový dotaz-Max od rodičů celoživotně občurává vše na terase-ty zděný sloupky zevntř,pak židle,stůl,no a dnes to vytunil-my máme dveře do bytu tak jakoby v rohu,ráno jsem šla s Žerykem-předtím teda vyvenčit na dvůr Jessy,dát granulky a rychle s Žerykem k rybníčku,trošku pocvičit a potkaly jsme Pavlu s basendžim tak k ní na kafe..no,a pak jsem došla dom,vzala Jessy a že půjdu socializovat ke kapličkou za kamarádkou s dvouletou holčičkou,a Max šup-a šel označkovat futra dveří-takže nám skoro načůůral do baráku…..

seřvala jsem ho jak hrom,to sem fakt chytla nerva,šla ven bez něj,Žeryka zavřela po jídle doma,ted jsme došly,malá napakaná piškotků,pomazlená trošku se prošla,hlavně viděla bus,motrku,auta..

a ted co s tím Maxem….já vím,že skrro v 15 ho to neodnaučím,ježíš ale dyt se nám s takovou začne za chvílu venčit doma…

máti,že to dělá kvůli Žerykovi a Jessyně…

no nevím,jak by se jí líbilo,kdyby jí můj pes občůrával futra…

kometa
kometa správce
03.09.2026, 10:02:13 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 03.09.2026, 09:39:30

já vím,že skrro v 15 ho to neodnaučím,

Existuje protiznačkovací pás, jsem se tady dozvěděla.

DafiŽeryková
DafiŽeryková 03.09.2026, 10:25:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.09.2026, 10:02:13

a joo,to máte pravdu!!

no,jenže to narážím zas na limity téhle rodiny..chjo…

protože i když měl mít Max ze zdravotních důvodů límec-pořád si okusuje,vykusuje přední nohy,tak mu jej máti za chvíli snundaLA,ŽE HO NEBUDE TÝRAT….

stejně jako dát mu náhubek-tak taky ne-by se urazil,naštval-ne prostě…

stejně když třeba řekmu,že bych teda chtěla ohrádku pro psa-tak taky ne-cokoliv co může psa jakkoliv omezit je prostě vv téhle rodině blbě….☹️

takže roky jsem se nervovala já a Dafi-protože rodiče-psi 24/7 plný ,,isky-granule,zbytky od oběda,mlíko,a případně konzerva,,….

Dafi problémy se zažíváním,řešily jsme roky aspon jednou týdně blití,zkusily vegetariánskou stravu-tofu,rýže,zelenina..pak se zjistilo,že fakt nemůže maso..

a ted léto-společný dvůr-a oboje dveře furt otevřený..

já furt lítala,kde je Dafina??

zavírala branku ke vchodu rodičů,tchán zas nechával tevřený-tak jsem zavírala Dafi doma-následovaly hádky,že je doma,když je hezky-hádky s mužem..

tak byla dafi na destimetrovce uvázaná u sedačky na terse-aby mohla být na trávě+sedačka+terasa-hádky,že je chudák uvázaná…

tak náhubek-hádky že má náhubek…

tak jsem navrhla tyčky,kousek pletiva,ohradit kousek dvorku+terasu,aby tam mohla být+pochopitelně měla vycházky,venčení,výlety,jen aby tam mohla ležet a furt!!!jsem ji nenaháněla,kde je,co žere a nelítala k rodičům zavírat branku do vjezdu….

kterou stejně nechal rodič vzápětí otevřenou…

popravě se mi vždy ulevilo,když nastaly zimní měsíce a mí psi byly půl roku venitř kromě rychlýho venčení na dvoře+vycházky atd,ale na dvoře minimálně…

tohle byl asi 7 let stres zbytečnej pro mě a Dafi,který nám život nevylepšil☹️

až před roky se psům začaly sklízet misky..

ale doted,když k nim jdem,napřed tam jdu dopředu,oddělám misky,jídlo…

bohužel,dvůr je tak,že máme byty vedle sebe,nejde přepůlit…

kometa
kometa správce
03.09.2026, 10:41:29 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 03.09.2026, 10:25:39

tohle byl asi 7 let stres zbytečnej pro mě a Dafi,který nám život nevylepšil

Chápu, tohle nemá řešení.

DafiŽeryková
DafiŽeryková 03.09.2026, 10:45:29 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.09.2026, 10:41:29

Ne nemá…☹️

jako,takhle je fajn,že bydlíme s někým kdo nám pustí psi ven,když jsme oba v práci..ale má to svý nevýhody…

jo,mimochodem,máti už si mě stěžovala,že na ni Jessy ostře vyjela a byla agresivní,když ji chtěla od něčeho oddělat….

ehmmm-smála jsem se tomu…

dnes ji máme týden-a už je agresivní na tchýni?!!?

božínku co budu dělat….🙂

efe
efe 03.09.2026, 10:45:32 xxx.xxx.212.193

Protiznačkovací pásy používám pro Vasila - je to dobytek nejvyššího kalibru, značkuje nám nejen terasu, ale i nábytek přímo doma. Takže když je bez dozoru, má plínu. Je to obrovská úleva. 

Jen když je doma s nima manžel sám, tak je vypustí na zahradu a nehlídá, takže milej Vasil si samozřejmě chčije, kde ho napadne, což znamená nejvíc na terase - na nábytek atd. A já zaboha nemůžu vycídit ten smrad a jsem z toho nešťastná, už ty chcanky cejtim úplně všude… 😈

DafiŽeryková
DafiŽeryková 03.09.2026, 10:57:36 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 03.09.2026, 10:45:32

ano,ano to odněkud znám….!!

no u nás se o tom ani zmínit nemůžu….

a jako jo,naše terasa je v tomto luxus…fakt…

a máti to zabije větou-Maxíí-co to děláš??!!to se neděláš!!Dostaneš!!

a zeptá se mě,co kdyby ho plácla novinama??

Fiona.Praha
Fiona.Praha 03.09.2026, 12:26:26 xxx:xxx.93d:c1b6
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 03.09.2026, 10:45:32

Pořád? Neřád? Já myslela, že už ho to přešlo, čuňase 🙂

efe
efe 03.09.2026, 12:38:57 xxx.xxx.212.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 03.09.2026, 12:26:26

Jeho to nikdy nepřejde. To ho můžete u toho načapat 10 x denně a patřičně mu to okořenit a on v klidu jde a udělá to po jedenáctý… 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.