rapotačka:
No, a ti, kteří se necítí být lůzou, tak volí STAN. ( Jen nechápou, že jejich vyvolení je za tu lůzu považují ).Já radši zůstanu tou lůzou dobrovolně a už nafurt, neboli napořád.
rapotačka:
No, a ti, kteří se necítí být lůzou, tak volí STAN. ( Jen nechápou, že jejich vyvolení je za tu lůzu považují ).Já radši zůstanu tou lůzou dobrovolně a už nafurt, neboli napořád.
rapotačka:
Ještě se někdo diví, že ve státě nejsou na nic peníze a že ZP je drsně v mínusu. Ani na to nepotřebujeme migranty, rozkrademe si to sami. Nedivím se, že se jim nechce předávat otěže.
Nediví, chápe to a rád si bude (někdo) u doktora platit.
Hezký, klidně i bez zvuku, zvětšit, snad raději ne před spaním.
Brácha ?
Snad jen mimořádný masochista, by vydržel sledovat tu řadu hysterických výlevů, které včera předvedli zástupci Fialovy koalice. Takový výtrysk nenávisti sněmovna snad ještě nezažila. A opravu korunu tomu dodal Hayato Okamura, dodnes neviditelný poslanec, který snad dříve nikdy u pultu neřečnil. Na jeho neskutečné bratrovražedné kydání špíny na mnohem úspěšnějšího bratra, však mnozí poslanci nezapomenou dlouho. Inu lidovec.Nefňukej Grolichu, když ne Tomiu Okamurovi, tak jako správnému flanďáku , se ti určitě podaří podrazit někoho jiného, vždyť na to jste vy lidovci obrmachři, ne?
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1260151546157065&set=a.475941007911460
Buggyra:No tak teď si teprve užiju! Už se těším na ty benefity za to očkování, to bude určitě minimálně v Praze dům! Šťastná já, že se nechávám očkovat, vás nechám za chvostem, budu vpředu, bohatá, oslavovaná a všude dveře dokořán, asi i poklopy od kanálů se mi budou samy otvírat…
Žádný strach, než se tady nějaké očkování zabenefituje, tak tady bude to NĚCO, co nám NN rozhodně ale vůbec nepřeje, ale už asi tři roky prorokuje. Takže v klidu, očkování pak bude náš nejmenší problém…
Tady můžete podepsat nějakou petici s tím spojenou Petice za transparentnost a svobodu volby v souvislosti s Národní očkovací strategií - Rozalio kdo by měl zájem 😉
Po dlouhé době jsem otevřela Politiku a ejhle…
Všichni ti odmítači by si měli uvědomit, že jen díky povinnému očkování byly vymýceny pravé neštovice, dětská obrna, záškrt a další nemoci, na které se před zavedením očkování běžně umíralo.
Benefitem očkování je samotné očkování. Jiný benefit netřeba, protože ho nic jiného nepřebije.
Až na to, že tady jde o očkování hlavně na chřipku a covid a tím se ty nemoci fakt nevymítí.
Očkování proti chřipce a covidu je dobrovolné. Tak jestliže je petice proti těmto dvěma očkováním a obecně proti nepovinným, pak nechápu její smysl.
Ale podle toho, co jsem si v odkazu přečetla, si myslím, že je petice proti povinnému očkování.
Žádné očkování pod nátlakem není dobrovolné. Každý ať si do sebe cpe co chce, nechápu proč ti antivax tolik vadí vám, svědomitým s imunitou po očkování. Ne každý chce do sebe prát cokoliv co jim kdo řekne bez ohledu na následky. Jste přece chráněni, včetně pozitivních benefitů, vás se přece žádné nemoci netýkají
assil:Až na to, že tady jde o očkování hlavně na chřipku a covid a tím se ty nemoci fakt nevymítí.
Hlavně ne vakcínou šitou horkou jehlou bez řádných klinických testů. Holt kdo už to v sobě má nic s tím neudělá.😐 Vždyť i sami odborníci o tom mluvili vč. třeba Prymuly že je to uspěchané a stejně se musí obyvatelstvo promořit. A měl pravdu samozřejmě. Žádná statistika o vlivu očkování vakcínou proti covidu se záměrně nevede. Je tedy snadné svádět různé druhotné potíže očkovaných lidí na jiné důvody. Třeba právě na prodělaný covid. Je to ale skutečně tak?
Netykáme si.
Možná vděčíte právě očkování, že tu dnes jste…
Zatím je to dobrovolné, podle toho Národního očkovacího plánu se mají lidi nějak nutit, jen se zatím neví jak, jestli pozitivně nebo negativně a proti tomu je ta petice, aby to prostě dobrovolné zůstalo.