Euro …
https://www.facebook.com/reel/817535390905167 ….
O euru kolem 18 minuty….
Anonymní:Proti nestovicim? Ne. Bývala normální doba kdy očkování nebyl jenom kšeft a očkovalo se na základě protilátek.
A záškrt a černý kašel?
Euro …
https://www.facebook.com/reel/817535390905167 ….
O euru kolem 18 minuty….
lidské vakcíny jsou úplně to samé
hele to co se dělo při koronaviru se mi taky velice nelíbilo, hlavně velmi záhy bylo vidět a byly na to vědecké studie, že je to další vakcína “pro snížení příznaků spojených s” - takových je hodně, chřipka taky, u zvířat hromada respiračních, jako jsou kočky herpes, kalice, taky bronchitida slepic, to je taky koronavirus
prostě hodně rychle se vědělo, že proti nákaze ostatních to nechrání a přesto se ještě roky rvaly nějaké tečky a to nejen v čr, a to bylo politické rozhodnutí a bylo to rozhodnutí zásadně špatné,
protože to celosvětově naprosto devalvovalo důvěru v lékařskou vědu, která je založená na důkazech
ale to neznamená, že lidské vakcíny jsou všechny špatně!
To nikdo netvrdí. Špatně je že to neskončilo a jsou stálé tlaky přitvrzovat. O tom je řeč. Víc nemá z mojí strany smysl
co, neskončilo? na vás nikdo divně tlačí? jako opravdu?
No nic, tak ještě pár měsíců počkáme…
- ale to neznamená, že lidské vakcíny jsou všechny špatně!
Ruská ruleta?
medicína založená na důkazech. hodnocení rizik. tzn ne, nenechám se očkovat proti žluté zimnici, když žiju na střední moravě, kdybych bydlela v peru, určitě ano.
a takhle je to ze vším. spalničky pro dítě? určitě ano, to je lidská psinka a tou encefalitidou se už nedá nic dělat. pneumokok? to bych si sobě ani dítěti nedala. chřipka? jo, pro tlustýcho polymorbidního, proč ne. pro mladýho hubenýho, k čemu.
a tak dále, a tak podobně.
No právě že neskončilo, ta Národní očkovací strategie s nějakým nátlakem počítá, jen se neví co to ještě bude. A i kdyby to bylo jen to, že očkovaní budou mít nějaké finanční bonusy od pojišťoven, tak je to prostě nátlak, aby se očkovali i ti kdo nemusí. Nepovinné očkování by měl doporučovat lékař na základě anamnézy a ne to nutit random všem.
budou mít nějaké finanční bonusy od pojišťoven,
Na mě to fungovat nebude.
Na mě taky ne,. ale na spoustu lidí jo
Vybral jsem všechny bonusy co nabízela pojišťovna.😀😀
a vy víte, na co vám pojišťovna dává nějaký bonus?
já to netuším a tyhle jejich hry nehraju.
Já třeba jo.
Příspěvek na RHB bazén. Jenže od loňska už neposílají peníze jenom tak proti fakturám, ale musela bych si stáhnout nějakou jejich aplikaci. A proti těm mám takovou averzi, že jsem se na to vykvajzla. Zkusím se pochlapit letos.
Bodlinka:a vy víte, na co vám pojišťovna dává nějaký bonus?
já to netuším a tyhle jejich hry nehraju.
Taky ne a je mně to fuk. A ť si to strčí někam.
Už mě začaly štvát i obchody s těma jejich aplikacema, všechno jsem smazala, zbytečně zahlcenej telefon.
Přibližně jo a třeba příspěvky na dentální hygienu se bere dost lidí, ale je to samozřejmě podmíněno prevencema a tak, takže nic pro mě.
Já teda ty slevy obchodů využívám. A mám kvůli tomu aplikace. Stejně bych nakoupila a když můžu ušetřit proč se tomu bránit. Nejsem otrok slev, ale když jdu dejme tomu do lidlu, mrknu, jaké kupony mi to nabízí a když se mi hodí, aktivuji je a zboží nakoupím.
Benefity od zdravotní pojišťovny nevyužívám, protože potřebuji každého půl roku schválit lék, který už budu brát doživotně, a tak si říkám, že můžu být ráda, že ho schvalují bez problémů.
BaLu:Já teda ty slevy obchodů využívám. A mám kvůli tomu aplikace. Stejně bych nakoupila a když můžu ušetřit proč se tomu bránit. Nejsem otrok slev, ale když jdu dejme tomu do lidlu, mrknu, jaké kupony mi to nabízí a když se mi hodí, aktivuji je a zboží nakoupím.
Mě to začalo děsně otravovat, na všechno aplikace a vždy jsem na to musela myslet a zapnout si data. A nejen Lidl, ale všechny obchody. Nebaví mě to, protože nakupování je pro mě jen taková okrajová nutnost. Je to jen můj pocit, nikoho kvůli tomu nesoudím.
Já mám akorát kartičku do Penny, kam chodím nejčastěji. Aplikace v mobilu jdou mimo mě, stále vlastním tlačítkový.