Jak jste na to přišla. Proč by mi měli uačka vadit. Na Ukrajině? Fakt ne.
Jeden z nich mi udělal koupelnu. Precizně a rychle a levně. Takže?
Jak jste na to přišla. Proč by mi měli uačka vadit. Na Ukrajině? Fakt ne.
Jeden z nich mi udělal koupelnu. Precizně a rychle a levně. Takže?
Nevím, co je hákáč.
Tu rybu nedělali oni. Tu jen “vylepšili”, ale jak píši, dali to do pořádku.
https://www.krajskelisty.cz/praha/34670-jak-jsem-si-chtel-uriznout-ehm-varlata-komentar-stepana-chaba.htm
Naštěstí v naší rodině není momentálně pubertální dítko nakažené touhle idiocií. Ale známý to zrovna řeší a je to dost hrůza.
Anonymní:jak to víte, chytla jste je při činu?
Máte dojem, že písmenky azbukou to popsali našinci ?
Buggyra:Jestli tohle byl první hákáč od UA přistěhovalců, tak velký potlesk, protože jsou lepší než my.
Já jim je nepočítám. Já vím o tom jednom a i tak mě to od hostů dost překvapilo. Na UA mají určitě dost místa, kde se můžou se svými malůvkami realizovat. Rozhodně ani tomu jednomu netleskám. Ale užijte si to. Je hezké, že uznáváte, že jsou lepší než vy. Mě do vašeho “my” nezahrnujte.
Orionka:Máte dojem, že písmenky azbukou to popsali našinci ?
ale no tak… zkopírovat azbuku zvládne každý. Jestli tohle berete jako důkaz 🤨🙄 taky to mohl napsat bulhar.
Dle vaší logiky to tu je samý Amík nebo Brit protože je bambilion angl. napisů.
Anonymní:ale no tak… zkopírovat azbuku zvládne každý. Jestli tohle berete jako důkaz 🤨🙄 taky to mohl napsat bulhar.
Dle vaší logiky to tu je samý Amík nebo Brit protože je bambilion angl. napisů.
Je hezké, že máte jasno. Ta fotka je autentická a těžko to na beton někdo nakopíroval. A fakt Bulhary u nás potkávám na každém kroku, možná druhém, a nudou lezou po stráních se štětkou.
Orionko a UK se nudí a lezou po stránich se štětkou? Nikdo nikoho nechytli, ale přesně se ví, že to byly ti a ti.
Daja:Orionko a UK se nudí a lezou po stránich se štětkou? Nikdo nikoho nechytli, ale přesně se ví, že to byly ti a ti.
Ten nápis azbukou tam fakt nenapsali Bulhaři. A poslechněte si UA zástupce. Když Slovensko nepustí ee na UA půjdou a vezmou si ji sami. Mají mnohem silnější armádu - jejich slova.
Medvěd řekl: Není blbější zvířátko, než Čech. Necha si obsadit brloh a ještě nad něj vyvěsí cizí vlajku.
z Fb - obecně
Budou tu porad. Protoze dute prazdne sudy nikdy nepotopis.
Vzpomínka
26. února 2011 zemřel A. Lustig
https://www.youtube.com/watch?v=zIbAas3F6CE&list=RDzIbAas3F6CE&start_radio=1
Máme dobře našlápnuto.
A nic … nikdo nikde vyhrůžky neřeší.
Orionka:Ten nápis azbukou tam fakt nenapsali Bulhaři. A poslechněte si UA zástupce. Když Slovensko nepustí ee na UA půjdou a vezmou si ji sami. Mají mnohem silnější armádu - jejich slova.
Medvěd řekl: Není blbější zvířátko, než Čech. Necha si obsadit brloh a ještě nad něj vyvěsí cizí vlajku.
První náznak co jsem už dávno zde říkal.🙂 Ono málo lidí dnes chápe co může být za pár let tvrdou realitou.
Orionka:Ten nápis azbukou tam fakt nenapsali Bulhaři. A poslechněte si UA zástupce. Když Slovensko nepustí ee na UA půjdou a vezmou si ji sami. Mají mnohem silnější armádu - jejich slova.
Nic ve zlém a hlavně neberu Vám Vaše přesvědčení, ale i já bych dokázala azbukou napsat i vy. Klidně to mohl být i Čech nemusel to být ani ten Bulhar. Jen si vzpomeňte na českého dědka jak kladl dřevo na železnici a rozhazoval lístky okolo aby to bylo na teroristy muslimy páč měl strach. Jak sám u soudu odpověděl PROČ. I tohle může být něco na ten způsob.
A nebo se prostě jen někdo nudil… Však říkám, že děcka tohle sprejují po různých domech pořád. Azbuku navíc vůbec nemusel namalovat stejný jako dělal malůvku.
Co je tam vlastně napsáno? “Táhnout”? Pokud je to tak, to že by napsal Ukrajinec? Komu? Spíš to napsal někdo z “našich” tak, aby to Ukrajinci přečetli (a skoro to dělá dojem, že to opsal z nějakého slovníku)…
Vy jste dávno říkal něco o tom, že Ukrajinští občané budou láteřit na sousední státy? Tak to tedy smekám, měl jste pravdu. 👏
No, tak tohle by mělo běžet v hlavních zprávách.
Proč?
Buggyra:Proč?
Protože jestliže si půjde UA vzít na Slovensko ee sama, bude povinností ČR bránit Slovensko - NATO. A budeme kde? No ve válce. Opravdu, nejen jako. Jinak řečeno v prd….