No jako já tu Letnou pochopila na konci toho kovidu, jelikož to, co pak Babiš předváděl, to fakt bylo maso a opravdu ohrožování svobod.
Ale teď je to fakt jenom kasička. U mně Chvilkaři skončili ve chvíli, kdy přestali křičet za průšvihů bývalé vlády.
Ale jen ať se lidé srocují, to podporuji. Jen že tohle “mnoho povyku pro nic” bude otupovat společnost natolik, že až se něco bude opravdu dít, tak nikdo ani nevzdechne.
Každopádně je to stejný scénář jako ve státech na východ i na západ od nás.
Politika...
To by mě trefilo, mít jako hlavní program dne Ikeu (nebo jakékoli nakupování - blešáky vyjímaje, protože to je zábava venku). Docela fikaně to dělal bývalý - vyvezli s taťkou mamku do Globu nebo Ikei na nákupy a sami pak šli na hokej nebo plochou dráhu 😄 Mamka to tam oběhala, stihla u toho kadeřníka, kafíčko, prošmejdit nové obchody a všichni byli spoko.
Každá záminka se pro výlet do Prahy hodí. Tipuju tak to má dost demonstrujících, hoďka na Letné a pak pár hodin v OC Chodov. 😀
V podstatě je to takový fesťák, on tam někdo zazpívá, někdo tam určitě bude prodávat nějaký ten párek…
Nezapomeňte ovčani, už zítra
Proč to proboha je ve tři odpoledne? Nemaj lidi soudnost? To pojede matka domů jako za tmy? No snad tam dlouho nebude… Ona ještě nikde na demošce nebyla, třeba ji to otráví a příště se na podobné srandy vykašle.
Tyhle lidi o soudnosti nikdy neslyšely, stačí příslušnost ke stádu
assil:Každá záminka se pro výlet do Prahy hodí. Tipuju tak to má dost demonstrujících, hoďka na Letné a pak pár hodin v OC Chodov. 😀
Asi máte pravdu. Slyšela jsem, že jsou vypravovány z obcí autobusy. Byli jsme takhle na Výstavě úspěchů. 55 let. V Parku Juldy…….S podnikem. Autobusem. Plná Letná autobusů, podzim, brzy tma a my jsme se tak krásně upravily cestou Prahou…….moc hezky zájezd to byl. Jen na nás na té Letné “chvilku” čekali. Co bylo na té výstavě nevím, tam jsme nějak nedorazily.
Buggyra:Proč to proboha je ve tři odpoledne? Nemaj lidi soudnost? To pojede matka domů jako za tmy? No snad tam dlouho nebude… Ona ještě nikde na demošce nebyla, třeba ji to otráví a příště se na podobné srandy vykašle.
A to od vás není vypravený zvláštní autobus, aby vám ji dovezli domů ?
Já myslím, Orionko, že tady žádné autobusy být vypraveny nemusely.
Pro ovlivnění ovcí stačí masivní mediální podpora, bez autobusů a podpor v dopravě do Prahy, by ale účast byla poloviční. To je ta rovnost a demokracie liberálního progresivismu
Těm autobusům nevěřím. Tahle část společnosti je opravdu silné motivovaná a poradí si
A neříkala bych těm lidem ovce, proč? U mne Chvilky skončily, když přistupovaly k prusvihum současné opozice naprosto nekriticky, ale někoho to oslovuje. Stejně jako oslovoval šílenec Rajchl. Buďme rádi, že můžeme, nic se tím nezmění, ale lidem se uleví (asi). Co cením na současné vládě (nepřekládej “jsem jejich přívrženec”, na to vládnou moc krátce a zatím teda samej úlet) je to, že tyto demonstranty neuráží, jak tomu bylo v minulosti.
Nějak se mi zdá, že lidi mají jiné starosti. Nejdřív silné prohlášení, že Letná bude, když bude milion podpisů. To utichlo. Pak, že na Letné bude milion lidí. Pak to spočítali na 400 tis. a ve skutečnosti ?
Každý kdo nastoupí do autobusu když bača zapíská a neví proč je ovce. Zvlášť když za nespočet “úletů” vlády mafie držel hubu nebo co víc, tleskal tomu co mu teď vadí.
Anonymní:Každý kdo nastoupí do autobusu když bača zapíská a neví proč je ovce. Zvlášť když za nespočet “úletů” vlády mafie držel hubu nebo co víc, tleskal tomu co mu teď vadí.
Nerozumím tomu, jak je to myšleno. Ale spousta lidí tady z Moravy nejela autobusy, ale jely celé rodiny autem. Je to jejich volba, já mám každopádně jiný starosti a jak vidím, je nás tady takových víc.
Jak to vidí ….
Buggyra:Prýže matka se chystá. Já jen díky tomu vím, že něco je (ale nevím, co). Já se o to nezajímám a nemám na šaškárny čas, tuplem když jede matka do Práglu demoškovat, tak herky někdo nakrmit musí, žejo.
Ježíš hele já si na Vás dneska vzpomněla 😂
No zrovna včera jem viděla Zahradníkův rok, tak mi to přišlo tak nějak obecně i k věci.
Jo tak mě právě na tomhle tom obrázku baví, že je vlastně absolutně apolitický 🙂 kdežto zahradníkův rok apolitický není. Ale vlastně je super, jak lidí vnímají věci různě🙂