Aktuálně: 1 853 inzerátů280 701 diskuzních příspěvků20 036 uživatelů

Politika...

Anonymní (neregistrovaný) 25.03.2026, 16:39:25 xxx:xxx.7551:382f

Kam se poděl Dunaj?

Obrázek
assil
assil 25.03.2026, 19:56:27 xxx:xxx.387d:c101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.03.2026, 16:39:25

Pán Obrán ho odčaroval. 😀

Sarah01
Sarah01 26.03.2026, 06:21:36 xxx.xxx.11.197
rapotačka:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-babis-a-spd-tlaci-na-vojtecha-kvuli-ockovani-jaka-jsou-rizika-302584?fbclid=IwY2xjawQxR15leHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEev5lqZK9GC6NSaw-7eA7gOz4tskppdswx1G44BCAN_MukJMoBTwYsbY2G4QU_aem_dwH_wnH803dQa7U6k5o-Xw#dop_ab_variant=

Jako nemám úplně vyhrazený názor na to, jestli by zdravotníci měli být očkovaní proti chřipce a kovidu nebo ne, ale jednou je to nepovinný očkování, tak ať se každej rozhodne za sebe. Od pana Cikrta zase lítají slova jako antivaxeři, odmítači, vliv Ruska atd. , ale že by se někdo rozhodl na základě svých zkušeností, ho asi nezajímá. Když si vzpomenu na ten kovidovej teror, tak to zpátky teda rozhodně nechci.

rapotačka (neregistrovaný) 26.03.2026, 07:31:15 xxx:xxx.700f:6d42

PL  25. 3. 2026 - dám sem úryvek z příspěvku. Odkaz výše, za pár dní zmizí, tak …

Lidé, které Válek dehonestuje a nálepkuje, dodnes nedostávají žádný prostor v médiích, aby mohli své názory prezentovat a obhájit! Zde jde o programovou mediální totalitu a těžkou cenzuru. Není přece problém udělat v televizi či rádiu kulatý stůl o očkovací strategii a problematice očkování mRNA vakcínami. Největší ostudou jsou veřejnoprávní média, která si platí i „dezinformátoři“, neočkovaní a vakcínami zdravotně postižení lidé. Nebo to jsou občané druhé kategorie? Dále s panem ministrem nesouhlasím, že očkování je prevence. Je to v mnoha případech brutální zásah do imunity a životních procesů organismu, kdy nežádoucím účinkem může být menší i větší poškození zdraví, ale dokonce i smrt. Doporučuji si přečíst příbalový leták léků i pochopitelně vakcín. Znát by ho měl nejen každý lékař, ale i pacient. Závěrem bych chtěl podotknout, že primárně nyní nejde ani tak o staré osvědčené vakcíny, jak se snaží podsouvat nepřátelé zdravého selského rozumu a vakcinační fanatici, ale jde o neprověřené experimentální mRNA vakcíny, které způsobily celosvětově prokazatelně mnoho zdravotních škod a o některých dalších se možná dozvíme v blízké budoucnosti. Náhlá úmrtí mladých lidí, myokarditidy, trombózy, turborakoviny, poruchy imunity, kožní, neurologické i rheumatologické nemoci, snížení porodnosti očkovaných žen ve fertilním věku… To jsou otázky, na které je potřeba hledat odpovědi, a ne je ignorovat a jejich nositele dehonestovat! Lékaři se musí držet hesla: „Primum non nocere“, za prvé neublížit. Není možné přijmout fakt, že naočkujeme 95 % populace a že i když pár jedinců umře nebo menší skupina onemocní, je to správný postup. Co když to budete vy nebo někdo z vaší rodiny!? Zdraví není kolektivní záležitostí, ale zdraví je osobní statek každého z nás a také každý si ho musíme chránit sám. Prevence není očkování, ale zdravý způsob života, předcházení nemocem a důsledná léčba nemocí chronických. Pokud podlehneme falešné propagandě nebo dokonce nepřímému nátlaku na experimentální očkování, nemusí to skončit dobře!

Buggyra
Buggyra 26.03.2026, 08:11:17 xxx.xxx.198.226

Podle mě teda zdraví je kolektivní záležitost.

A pokud víme, že paralen prokazatelně funguje na horečku a bolesti, tak si ho vezmem, i přesto, že prokazatelně poškozuje játra. A dokonce, považte, jsou na něj i alergie, takže prokazatelně může způsobit smrt. Holt to riziko u členů své rodiny podstoupím a nepřestanu doporučovat paralen jen kvůli tomu, že pár lidí v populaci na něj může dostat anafylaktický šok.

Dělá ten člověk, jako by mu to očkování někdo nutil. Vždyť jde proboha jen o informovanost a zvyšování povědomí a o doporučování odborníky. 

Kdyby radši dotyčný vystoupil proti povinné stále se zvyšující byrokracii, kvůli které hromady malých podnikatelů přestávají zaměstnávat a podpoří to švarcsystém a lidé přestanou státu odvádět ty pěkné zaměstnanecké odvody a budou si platit nutné minimum. Z čeho budu na stáří žít? Asi z toho, co si ulovím v lese. Očkování neočkování.

Sarah01
Sarah01 26.03.2026, 08:32:55 xxx.xxx.11.197

Mně třeba Paralen nedělá dobře na žaludek, tak ho prostě neberu. To si musí každej rozhodnout podle sebe. A to očkování proti chřipce nebo kovidu bych zařadila do stejné kategorie. Do povinných očkování nepatří, tak je to na každém jednotlivci. 

No, byrokracie, ta stále bují a bují, ačkoliv každá strana nebo koalice ještě před volbami slibuje její snižování. 

Anonymní (neregistrovaný) 26.03.2026, 08:45:47 xxx:xxx.d0c5:2d09
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 26.03.2026, 08:11:17

Podle mě teda zdraví je kolektivní záležitost.

Tak to je vrchol idioce

trojAAAcko
trojAAAcko 26.03.2026, 09:02:26 xxx.xxx.253.36

Jako očkování by si měl zvážit každý podle sebe jako psala Sarah, ale mě na tom zaráží jedna věc. Nevím tedy jestli to dělá každý praktik, ale ten můj (trošku “zarytý” na očkování) se mě pořád ptá nebo spíš ptal (zezačátku trochu nutil) na chřipku, klíšťovku, … a nějak jsem mu nemohl vysvětlit, že na chřipku / covid nechci, protože já běžně nemarodím - jednou tak za 4 roky se mi udělá na dva dny blbě - první příznaky, druhý se necitím na 100% a třetí jsem v normálu. Během covidu jsem měl všechny testy negativní (v zaměstnání každý den testy - všichni pamatujeme). Před několika lety jsem měl borelku tak jsem řekl, že si tu klíšťovku nechám dát - rok před tím jsem na nejmenovaném festivalu měl za 4 dny 27 klíšťat. Jenže k flegmatismu jsem to odkládal a odkládal a nejdnou jsem měl jedno klíšťě ze zahrady a dva týdny na to hrozný stavy. Tak jsem šel na odběr a zjistili mi, že encefalitidu nemám (ačkoliv příznaky seděly), ale z testů zjistili, že mám protilátky který “bych neměl mít” když nejsem očkovaný. Pak zpětně jsem přemýšlel, že i takový očkování by bylo vlastně zbytečný (i praktik mi to pak řekl). Jako kdybych se nechal očkovat na klíšťovku tak by se asi nic nestalo - tělo by si poradilo, ale stejně riskovat, že si tím třeba udělám negativně něco se svým tělem když to není potřeba - ne děkuji. 

Takže pointa je ta, že se propaguje očkování, ale pak praktik (aspoň ten můj) by mi ani neodebral krev aby se ujistil, že ty protilátky opravdu nemám a má to potom i smysl. Prostě by to do mě vrazil a vůbec by ho to nezajímalo.

Jinak u mě Ibalgin / Paralen / … dokud to není fakt těžká kocovina tak většinou se jen napiju vody a jdu něco dělat a “rozchodím to” nebo mě vyprostí Kozlík jedenáctka ke snídani. 😀 Nejsem žádný anti-vaxer, chápu, že je spoustu lidí kteří tu imunitu prostě nemá a to očkování potřebují takže v pořádku (je blbost umřít na chřipku jen kvůli odporu z očkování), ale když já nemusím a nepotřebuji tak prostě ne no. 😀

Buggyra
Buggyra 26.03.2026, 09:04:53 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 26.03.2026, 08:45:47

Kdybychom v dávné minulosti nevyštípali každého vzteklého a malomocného na okraj společnosti, kam jsme jim pak nosili jídlo, jakpak by to asi dopadlo. Kdybychom prosazovali od začátku, že malomocný má právo být malomocný a procházet se mezi lidem. Jo, je to kolektivní věc, tak to je, platí pro každý živočišný druh. Kdo dělá jakou prevenci, to je na něm, ale stát má zaštiťovat, aby ta prevence byla dostupná, pokud možno všem stejně, tj. i těm, kteří si to nemůžou zaplatit. A stát také má za úkol o tom, že je to dostupné a žádoucí, informovat. Stejně jako má povinnost označovat chování, které je nežádoucí, a případně ho postihovat, tj. ohrožení špatným životním stylem nebo šířením nemocí. Ono taky kdyby státu vymřela populace, tak by taky pak nemusel jaksi být stát… že.

Sarah01
Sarah01 26.03.2026, 09:06:52 xxx.xxx.11.197

Já jsem měla protilátky na kovid ještě po roce, co jsem ho prodělala. Ale co tehdy měly ty sestry při odběru keců. 🙄 A kdybych si nezavolala, tak se ty výsledky ani nedozvím, i když jsem jim přímo na jejich žádost psala na odběrový formulář všechny možný kontakty.

Buggyra
Buggyra 26.03.2026, 09:08:27 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 26.03.2026, 09:02:26

Jestli ono to nebude tím, že očkování je dotované, zatímco odběry krve na protilátky dotované nejsou 🙂 Kdo se zajímá, ten ví, že si ty odběry na protilátky může nechat udělat. Kdo se nezajímá, může a nemusí se očkovat. To je ta výhoda, když to stát zařídí - společnost zařídí. Prostě očkování pokryje spolehlivě i ty s protilátkami i ty bez protilátek, proto je jednodušší pro společnost podporovat očkování než testy.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.