Aktuálně: 1 863 inzerátů281 370 diskuzních příspěvků20 099 uživatelů

Politika...

Buggyra
Buggyra 04.06.2026, 12:07:11 xxx.xxx.198.226

Kdybyste viděla co se dělo na vojně třeba v Chrudimi u výsadkářů.

Že jsem tak smělá… taky tam ukopali a umlátili svázaného kluka? Nebo něco jiného podobně lahodného? Chcete tím říct, že to, co udělali tomu klukovi podle toho, co rapotačka viděla, je normálka, a že se to děje na běžícím páse i v naší armádě? A tím chcete tu ukrajinskou armádu jako obhajovat?

(odpověď)

No, tak nechápu, proč to sem taháte? 😀Mně je celkem šumafuk, co se děje brancům u nás v útvarech. Vlastně brancům… narukovaným, že. Máme profíky. Dobrovolné. Dokud u toho někoho nezmrzačí (a pak se to vyšetřuje) nebo nezabijí (ehm), tak je to šumák asi tak nějak všem. A to ještě můžete přihodit, co vše vymysleli chlapci s bujnou fantazií v US army.

Ne, že by někdy nějaký voják tak nějak jako neumřel při těch “srandičkách”, že, ale spíš to tak nějak byla neúmyslná nehoda, chlapci to neukočírovali, vstoupila jim do plánu náhoda, atd. Ale celkem bych si vsadila, že na videu, které popsala rapotačka, byl ten chlapec programově ubit. Samozřejmě je otázka, zda pachatelé byli Ukrajinci, zvěrstvo je to v každém případě a nesrovnatelné s nepovedenými žertíky na “bažantech”.

N (neregistrovaný) 04.06.2026, 17:29:51 xxx.xxx.159.85
Buggyra:

Kdybyste viděla co se dělo na vojně třeba v Chrudimi u výsadkářů.

Že jsem tak smělá… taky tam ukopali a umlátili svázaného kluka? Nebo něco jiného podobně lahodného? Chcete tím říct, že to, co udělali tomu klukovi podle toho, co rapotačka viděla, je normálka, a že se to děje na běžícím páse i v naší armádě? A tím chcete tu ukrajinskou armádu jako obhajovat?

(odpověď)

No, tak nechápu, proč to sem taháte? 😀Mně je celkem šumafuk, co se děje brancům u nás v útvarech. Vlastně brancům… narukovaným, že. Máme profíky. Dobrovolné. Dokud u toho někoho nezmrzačí (a pak se to vyšetřuje) nebo nezabijí (ehm), tak je to šumák asi tak nějak všem. A to ještě můžete přihodit, co vše vymysleli chlapci s bujnou fantazií v US army.

Ne, že by někdy nějaký voják tak nějak jako neumřel při těch “srandičkách”, že, ale spíš to tak nějak byla neúmyslná nehoda, chlapci to neukočírovali, vstoupila jim do plánu náhoda, atd. Ale celkem bych si vsadila, že na videu, které popsala rapotačka, byl ten chlapec programově ubit. Samozřejmě je otázka, zda pachatelé byli Ukrajinci, zvěrstvo je to v každém případě a nesrovnatelné s nepovedenými žertíky na “bažantech”.

Teď zase nějak tak nechápu já vás? 😀 Projevila jste zájem o informace a teď už zase ne? 🙂 Mimochodem ten kluk vyhozený v té skříni nechodí..😐 Máte profesionální armádu? A já vám řeknu že dlouho už ne.🙂 Víte vysvětlit někomu kdo na povinné vojně nebyl jak to tam chodí je velmi obtížné. Nemůžete odejít a ani nemáte tucha jak rychle se dá člověk zlomit, dostat ho na hranici která o něm řekne vše. Mnoho lidí co si myslí jak jsou tvrdí a odolní po dvou dnech plakali jak malé děti. Bez toho aby na vás kdokoli šáhnul.🙂 Vaše armáda je malinká a je velmi pravděpodobné, že si to vyzkoušíte na vlastní kůži.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.