Aktuálně: 2 744 inzerátů262 292 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 22.12.2024, 11:48:26 xxx.xxx.87.248
Canka:

Ahoj holky,

Já se musím ohradit..oba moji Briťáci jsou mazlové jak blázni..a vítací typy😂A závisláci…každý den mě vítají mezi dveřma,i když odejdu jen na chvíli..není noc,aby na mě nespali namáčknutí jak sardinky..a svojí mazlivostí jsou až otravný,hlavně Nikouš😂Když u mě byl brácha,byl těch 10 dní nešťastný,že prý nedělá nic jiného,než že hladí kočky😂

Obrázek

Niki, neber to jako výtku prosim tě, je to jen konstatování a hlavně, u pracujících lidí běžný režim ale: možná je to i tím, že se mnou jsou zvířata pořád, nejsem jim vůbec vzácná a spíš jim lezu na nervy, že na cintám. Tvoje kočky jsou hodně samy, jsi v práci, u zvířátek, na akcích, na dovči…prostě jsi vzácná a jsou třeba nadšení, že jsi konečně s nima😉 

Canka
Canka 22.12.2024, 13:01:12 xxx.xxx.212.25

Raduš vůbec to neberu jako výtku,protože všichni lidi chodí do práce(dobře,vyjma tebe😂- taky to hlavně neber jako výtlu!😀) a všichni žijou a někde trajdají,ne jen já😂Řekla bych,takový normální život🙂Podle mě je to prostě o povaze čičiny..kamarádka měla taky Briťáka a byl stejně mazlivý,jako moji…u tvých to přičítám tomu,že mají možnost chodit ven a mají úplně jiný starosti než být gaučáci😂To je jako Bertík..je mazlivý,hodně..ale jen chvíli😂Pak ho volá ,,divočina,, a má mě u prdky😂

Tak holky,hlásím,že jak jsme se bála,že Vánoce snad ani nestihnu,tak stihnu😇Mám cukroví,vaječňák,teď jsem dozdobila stromek(chtěla jsem jít ven s kobčou,ale u nás prší),zabalím dárky a mám hotovo!!Mamku ještě odvezu na nákup,já sama půjdu až zítra…dneska to chci všechno dodělat a odfrknout konečně…

Bobca
Bobca 22.12.2024, 13:32:48 xxx.xxx.20.192

Raduš,zapomněla jsem pochválit světýlka na stromech a domě..tak to sis musela máknout💪..moc hezké….

Anonymní (neregistrovaný) 22.12.2024, 14:27:18 xxx.xxx.177.249
Kilian:

Jani přeji Ti.pohodové prožití svátků Vánočních, hlavně a především zdraví a pak osobní a pracovní spokojenost…

Evinko, moc Ti děkuji a já Tobě přeji totéž: Klidné svátky, rodinnou pohodu a vše dobré v celém novém roce, především hodně zdraví!🍀

Fíkovnice

Anonymní (neregistrovaný) 22.12.2024, 14:29:44 xxx.xxx.177.249
lesnizinka:

Jani a proč sem za náma normálně nepřijdeš?😲Pozdravy jsme dostaly, děkujem🙂 ale normálně přijď mezi nás👍

Raduš, přijdu, počítám s tím. Jen…asi mě čeká spousta nepříjemných vyšetření po špitálech a tak… Ty (i ostatní) se opatrujte a užívejte ve zdraví klidné svátky!

Fíkovnice

Stelle
Stelle 22.12.2024, 14:31:39 xxx:xxx.ba37:97ec
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 22.12.2024, 14:29:44

Jéé, Fikovnice, přeji vám hezké Vánoce a ať se daří Fidovi🌷.

Anonymní (neregistrovaný) 22.12.2024, 14:34:22 xxx.xxx.177.249
Sardullah:

S Fíkovnicí je mi to líto…vždycky říkala, že je ráda, že nás má…a nikdy by mě nenapadlo, že to dopadne takhle.😔

Jani, pořád Tě mám ráda (a většinu z vás)…

Někdy přijdou věci, které s člověkem zamávají…ale já se vrátím. Jak jsem psala, čekají mě nějaká vyšetření, mám strach…

I Tobě samozřejmě přeji jen vše dobré!🍀

Fíkovnice

Fíkovnice (neregistrovaný) 22.12.2024, 14:35:50 xxx.xxx.177.249
Stelle:

Jéé, Fikovnice, přeji vám hezké Vánoce a ať se daří Fidovi🌷.

Stelle, já sice netuším, kdo jste - zde jsme se míjely, resp. krátce překrývaly, ale to je fuk: I Vám přeji krásné svátky a ať se Vám daří ve všem, co si sama přejete.

Fíkovnice

Kilian
Kilian 22.12.2024, 15:34:36 xxx:xxx.e893:da18
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 22.12.2024, 14:27:18

…děkuji moc…

lesnizinka
lesnizinka 22.12.2024, 16:16:22 xxx.xxx.87.248
Anonymní:

Raduš, přijdu, počítám s tím. Jen…asi mě čeká spousta nepříjemných vyšetření po špitálech a tak… Ty (i ostatní) se opatrujte a užívejte ve zdraví klidné svátky!

Fíkovnice

Jani vím, samozřejmě držím palce a hlavně nepřipouštím, že by to mohlo dopadnout jinak, než dobře. I ty se toho drž!👍🍀

lesnizinka
lesnizinka 22.12.2024, 16:28:00 xxx.xxx.87.248
Bobca:

Raduš,zapomněla jsem pochválit světýlka na stromech a domě..tak to sis musela máknout💪..moc hezké….

To si ani nepředstavíš jak😏 Stejné stromy, před fabrikou a obecní zdobí hasiči s plošinou, já po nich šplhala sama. Ale jsem pyšná, že jsem to zvládnula, nepřizabila se a ještě mi je všichni chválí(teda ti, co nepukají závistí, jak je v této zemi zvykem🙄) Však to má potěšit hlavně ty kolemjdoucí🙂 Trochu mě mrzí, že jsem to neproložila i teplým světlem, měla jsem to namyšleno, pak jsem couvnula, abych to nepřekombinovala. Příští rok třeba😏 

lesnizinka
lesnizinka 22.12.2024, 17:23:53 xxx.xxx.87.248

Teda Niki, jsi fakt dobrá. Já jsem pomalá jak želva, už to tu dodělávám 5den asi…a pořád nemám hotovo. No dobrá, včera jsme tedy nebyli doma. Předevčírem mi ještě přišly peříčkové ,,řetězy" na stromek a umělohmotné rampouchy, tak jsem to dneska věšela. A ven zase přidávala řetízek a ,,polystyrenové baňky"😏 Sněžilo, fučelo, zalezlo mi za nehty🙄Mezitím sport v telce a vaření oběda, nastříhala jsem si konečně větvičky a jdu tvořit svícny(ano, i adventní😉 jen my mu tak neříkáme, evangelíci to nevedli)

Sardullah
Sardullah 22.12.2024, 19:56:20 xxx.xxx.221.216
Anonymní:

Jani, pořád Tě mám ráda (a většinu z vás)…

Někdy přijdou věci, které s člověkem zamávají…ale já se vrátím. Jak jsem psala, čekají mě nějaká vyšetření, mám strach…

I Tobě samozřejmě přeji jen vše dobré!🍀

Fíkovnice

Janinko…přeju ti, aby vše dopadlo co nejlépe a zdravíčko se alespoň v rámci možností tak nějak srovnalo.

Přeji ti, aby alespoň ty vánoce proběhly v klidu a na pohodu.❤️🍀

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2024, 11:10:21 xxx.xxx.87.248

Nikdo nikde tak hlásím já: večer napadl poprašek, ale taje to, tak za chvíli stejně asi nebude. Dodělávala jsem výzdoby až do půlnoci, každý rok na to prdím čím dál tím víc, mám to odfláknuté jen, aby tam prostě něco bylo😏 V patře, kam chodíme jen my, nezdobím zhola nic. Dneska převléct postele, umýt koupelnu, kuchyň, pracovnu, Tom vysaje a setřu podlahy a snad už konečně ty svátky😛

Bobca
Bobca 23.12.2024, 11:41:25 xxx.xxx.20.192

Raduš..balíček právě dorazil…udělala jsi mi velkou radost,nic nemusím vyhodit- sýry miluju a klobásky jsem tušila👍…a papučky jsou úžasné…teplounké…Nebudu ti spílat,co už🥰ale moc ti poděkuju😇…Finišuju,jdu po o na bowling a pak na posezení se zpěvy a hraním…..Mějte se tu hezky,ozvu se,až…až..🤭

Canka
Canka 23.12.2024, 13:26:14 xxx.xxx.212.25

Ahoooj..

Raduš já taky hlásím,že balíček dorazil a ani nevíš,jakou radost si mi udělala!!!!!Jedna klobása už není a ty oříšky!!!!!Půlka je už v bříšku!!!A ty náušničky???Hned si je dám do ucha😇😇

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2024, 14:11:32 xxx.xxx.87.248

Holky, Bobči už jsem to psala, teda mysím, že to bylo Bobči😏 ale pro obě ještě jednou: cokoliv se nebude hodit, tím právě myslím Niki i ty náušnice, vůbec nevím, jestli by jsi si něco takového dala do ucha…prostě se nebude hodit, pošlete dál, udělá radost třeba někomu jinému, kamarádce atd. Já bych se ani trochu nezlobila, páč to dělám taky tak😉 (náušničky jsou snad stříbrné) Bobi papučky máš ke compu, nebo telce, aby tě nezáblo😉 A se mi teda fakt ulevilo, že vám to přišlo, všichni mi tvrdili, že určitě nepřijde🙄 Ta slanina mě mrzela, ale co už😕 Mamka zase v sobotu nekoupila bůček, co vždycky kupuje pro příbuzné na pohoštění na Štěpána, že by to bylo ještě brzo. Jsem jí říkala, jen aby ještě dneska byl. A co myslíte? No nebyl!😏 Jéžíš, ta nadávala😛

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2024, 14:15:17 xxx.xxx.87.248

Bobi…tak to si budeš užívat daleko líp, než já ten úklid🙄 Se máš teda!👍 A ne, že tě dotáhnou ožralou jak sviňu!🤪🤪🤪 aby jsi ty Vánoce neproblila🤮😛

Bobca
Bobca 23.12.2024, 22:59:23 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 23.12.2024, 14:15:17

neboj,jsem doma..vpohodě-asi o půl 11…mladí kluci odpadli dřív...neumí pít..nesmí se míchat..já pila jen vínko,a je mi dobře…dostala jsem “Božkov” rum,s plechovým hrníčkem-sada…neva,lepší jak něco,co by mi nevyhovovalo..rum se do hrozinek neztratí…🤗Na bowlingu jsme byli asi hoďku a půl….a pak jsme přešli…bylo fajn….Prstíky sice od kytary bolí,ale to přejde..jsem dlouho nehrála..🤭..nechala jsem tam asi mobila…ale co už..doufám,že tam bude…ráno si půjdu pro kytaru a zpěvníky….

Kilian
Kilian 24.12.2024, 09:11:18 xxx:xxx.f2e1:2599

..klidné prožití svátků Vánočních vámi i vašim blízkým a vše nejlepší  v celém příštím roce 2025

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.