.. krásné,díky😇..
Taky všem hezké vánoce a pohodu v novém roce…Nevím už kam jsem to psala,tak to radši napíšu ještě sem😇
Taky všem hezké vánoce a pohodu v novém roce…Nevím už kam jsem to psala,tak to radši napíšu ještě sem😇
Hlásím, že po dvou dnech do toho rýpání a vyvařování součástek v octu, konečně přestal protékat záchod😏 tak i vám všem přeju klidné a jen šťastné a veselé Vánoce❄️
Krásné Vánoce všem děvčata…pořádně sobě a zvířátkům nacpěte pupíky,odpočiňte si a užijte si čas s rodinou😇
Obávám se, že pupky sme stihnuli už před Vánocema😜 Holky teda ste krasomily👍Krásná fotka👍 Jen jsi měla dát čepičku i kobče😉 A ještě stromeček letošní🙂
Stromek v bytě s kočkou přežil?
Stelli, vidíš toho pecivála? Naše kočky stromek nezajímá, teda jako úkryt, že pod ním rády leží, většinou teda jen Viktín. Včera jak ležel a zjistil, že je nad ním vločka, tak si ji stáhnul, kousnul, zjistil, že nic moc a tím to skončilo😛 Oni nešpárají, nemají vůbec tendence na něco lozit, jak jsou těžcí😉 Ani nemáme kočičí strom, kdyby chtěli můžou šplhat ve zahradě, ale dělali to jen, když byli mladí.
lesnizinka:Jani vím, samozřejmě držím palce a hlavně nepřipouštím, že by to mohlo dopadnout jinak, než dobře. I ty se toho drž!👍🍀
❤️🌼
Děkuji Rady, opatruj se…
Sardullah:Janinko…přeju ti, aby vše dopadlo co nejlépe a zdravíčko se alespoň v rámci možností tak nějak srovnalo.
Přeji ti, aby alespoň ty vánoce proběhly v klidu a na pohodu.❤️🍀
Janinko, MOC děkuji i Tobě…a KRÁSNÝ Štědrý večer!🍀
hezké sváteční ráno😇…Já čekám na vnučky a dceru-jejich tetu s přítelem..Chlebíčky nachystané…chuťky..a hlavně kofola…Včera jsem nakonec šla večer na jeden punč se sousedama..Nedalo se dlouho stát-chytly mě záda,kroutila jsem se tam ,a šla jsem za hoďku domů..Pálila mě žáha z toho přežrání se..ani jsem si nedělala to filé…Stačil mi salát..Na oběd polívečku s knedlíčkama,nudlema a masem z krůtího krku-to miluju🤗
Co řákáte na tu novou pohádku?..Já to vydržela k tomu,jak se sešly u těch skal,a šly hledat to “cosi”…Jaksi jsem tomu nerozuměla…Očekávala jsem něco víc…Možná se to rozjelo potom,nevín….ale je to pouze můj názor..🤔
Nene ani mě se nelíbila a ani se to podle mě nerozjely. Koukala jsem do konce, nemít podle mě pohádky Anděl páně a 2.
Daja
No a co ty záda…už lepší???
Co se týká nové pohádky, tak jsi mě jen utvrdila v tom, že jsem udělala dobře, že jsem na ní nekoukala, já už před vánocema viděla nějakou reportáž z natáčení a o co by mělo jít a tak jsem na to ani nekoukala. Co se pohádek týče, tak jsem dost konzerva…já prostě chci, aby udatný mužský šel zachránit princeznu (a aby teda trochu vypadal a ťuknul na mojí romantickou notu, protože třeba Bajaja?? No tak to by bylo lepší, kdyby si princeznu vzal ten drak) …prostě co se týče pohádek, tak teda nejsem feministka a chci tradiční rozdělení rolí. a hlavně ať se do sebe zamilují dva hezký nebo aůlespoň sympatický lidi a pak spolu žili šťastně až do smrti smrťoucí….prostě chci opravdovou pohádku. Ale dneska holt holčičkám musíme od mala ukazovat, že nepřijede žádnej princ na bílém koni, že ony musí být udatné ženy, které všechno zvládnou, jako ty tři princezny…..ach jo…
Já koukala večer na Tři oříšky …to dávali na TV seznam….a po večeři jsme koukali na Vánoční prázdniny (Griswoldovi), protože na NOVĚ dávali Tři bratry a tuhle pohádku já taky nemusím….dneska dokouknu Čertovu nevěstu, tu mám docela ráda….no a někde mě minuly Hrátky s čertem, tak to mám taky jako restík….letošní vánoce jsou super, pojala jsem to jako pohádkový maraton…manžel se ujmul kuchyně, takže já jen žeru, čučim na pohádky a válím se se psy…odpolko budeme muset vyrazit ven, aby nám vytrávilo….
No a TV pohádkový plán na dnešek…Nesmrtelná teta, Pták Ohnivák, Nebojsa…tu teda díky roli, co hraje Vetchý a doufám, že stihnu ještě Jak vytrhnout velrybě stoličku…
Kupodivu, jak jsem se šííleně nažrala, tak mi ani nebylo blbě…prostě vyjímečně mi to sedlo🙂 Mamce se letos večeře obvzlášť povedla, ona jinak ráda přesoluje👍 Fakt jsem si moc pochutnala(a ona frflala, že je to málo slané😉) My kapra přes rok nejíme. Ne, že by sme nemohli, však teď už se koupí všechno, ale to prostě není ono. Vím, že hodně z vás má řízky, ale nikdy to nepochopím, prostě blbý řízek na Vánoce?!😲 Vždyť ho jíme x krát ročně, už to není ani vzácné jídlo, jako když jsme byli malí.
Pohádka…musím se na ni když tak podívat v klidu. Za jedno s mamkou kecáme a za druhé ji musím mít do sluchátek, abych slyšela, o čem mluví. Teď byla sice puštěná, ale koukala jsem jen na obrázky, občas zachytila něco v ději. Takže neposoudím, jen jsem četla recenze, jak lidi nadávali a to hodně. Před touto šla ta loňská? Ta se mi líbila, měly jsme to právě puštěné, aby sme novou neprošvihnuly, tak jsem trochu koukala.
Mně se včerejší štědrovečerní pohádka taky nelíbila a zařadím ji mezi ty další, které už si nikdy nepustím a které zapadnou v propadlišti dějin. Ale některé z těch nových si pouštím opakovaně, i když teřba některé z nich nejsou úplně top, ale mám ráda herce, kteří v nich hrají a už tady nejsou, nebo se mi líbí hlášky a nebo některé písničky, které v nich zazní…je to třeba Šťastný smolař, O vánoční hvězdě, Korunní princ, Princezna a písař, Dvanáct měsíčků a oba Andělé Páně.
Sarah01:Mně se včerejší štědrovečerní pohádka taky nelíbila a zařadím ji mezi ty další, které už si nikdy nepustím a které zapadnou v propadlišti dějin. Ale některé z těch nových si pouštím opakovaně, i když nejsou úplně top, ale mám ráda herce, kteří v nich hrají a už tady nejsou, nebo se mi líbí hlášky a nebo některé písničky, které v nich zazní…je to třeba Šťastný smolař, O vánoční hvězdě, Korunní princ, Princezna a písař, Dvanáct měsíčků a oba Andělé Páně.
Kurunní princ …. já teda tuhle pohádku miluju, ta mě teda chytla…👍 a Anděl páně, tak to je klasika…teda dvojku mám o fous raději, tyhle pohádky si taky nenechám ujít.
Jinak samozřejmě Tri oříšky pro Popelku jsou nesmrtelný 🥰
Krom Anděl páně neznám ani jednu, takže jsem teprve konzerva. Anděl byl vyjímka, jinak ty nové od roku nevím kterého, mě prostě nebavily a ani herci to pro mě nenapravili. Mě nikdy ani nechytla Princ a Večernice…nemusím ji vidět. Vlastně to odrážímou osobnost: nemusím ta dramata, mám ráda i pohádky vtipné, jako třeba S čerty nejsou žerty, Sůl nad zlato, i v klasikách jako Pyšná a Lada, Popelka… byly vtípky👍 Nějak mě minuly Princezny ze mlejna a spol, asi se vysílaly v době, kdy jsem nějak nekoukala.
.. krásné,díky😇..
lesnizinka:Krom Anděl páně neznám ani jednu, takže jsem teprve konzerva. Anděl byl vyjímka, jinak ty nové od roku nevím kterého, mě prostě nebavily a ani herci to pro mě nenapravili. Mě nikdy ani nechytla Princ a Večernice…nemusím ji vidět. Vlastně to odrážímou osobnost: nemusím ta dramata, mám ráda i pohádky vtipné, jako třeba S čerty nejsou žerty, Sůl nad zlato, i v klasikách jako Pyšná a Lada, Popelka… byly vtípky👍 Nějak mě minuly Princezny ze mlejna a spol, asi se vysílaly v době, kdy jsem nějak nekoukala.
Troškovy pohádky taky moc nemusím, jsou hodně výpravné, ale tak nějak bez vtipu. Z těch starších mám taky ráda S čerty nejsou žerty.
Tak Princ a večernice je pohádka mého dětství…pamatuju si, jak jsem na ní byla s maminkou v kině. Ne že by patřila k mým nejoblíbenějším, ale beru jí jako klasiku.
Třeba Princeznu ze mlejna mám taky ráda a to teda díky čertíkovi, kterého brilantně zahrála Blanarovičová…obecně myslím, že ten vtip do té pohádky čertík přinesl.
Jo, jo, čertíka jsem zachytila, ten je super👍 Ukazovali ho různě, ale až tak dva-tři roky zpátky, jsem na tu pohádku konečně kouknula celou🙂 Je myslím dobrá, ale viděla jsem ji prostě jen jednou a ne asi úplně poctivě, tak mi zase něco z děje ušlo, abych ji posoudila jako celek. A zapomněla jsem na Jasněnku!😲 Tak to je další, co pro mě byla moc drámo a k srdci mi nějak nepřirostla. Než by i stačila, zasáhla mě nehoda Potměšila, bylo mi to strašně líto a nerada jsem na to pak koukala😢 A naopak z těch nových vtipných, co ráda koukám je Šíleně smutná a Jak se budí…👍