Aktuálně: 2 731 inzerátů262 364 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Třetí víčko

Orionka (neregistrovaný) 15.01.2025, 14:21:53 xxx.xxx.226.32
biaca:

Jo, o malého bílého (minkového). Toto mám na ploše domácí PC, v práci mám zase starého.

Obrázek

Ten kocourek je hrozně legrační. Jako poskládaný: hlava mourek, tělo zrzek, nohy leopard a ocásek černý. A oči krásné. Nechci vám ho pomluvit, to ne. Určitě je vzácný, milý a krásný. Ale proč bílý? 😉😊

Orionka (neregistrovaný) 15.01.2025, 14:22:39 xxx.xxx.226.32

Ještě dodám, že umí krásně spořádaně sedět.

Kilian
Kilian 15.01.2025, 19:48:07 xxx:xxx.6120:bad
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 14.01.2025, 20:38:48

Canko vy jste na ty horory, dneska jsem byla v kině na Nosferatu a vřele doporučuji….příští měsíc má být v kinech od Kinga Opice

lesnizinka
lesnizinka 15.01.2025, 20:00:52 xxx.xxx.81.35

U nás ráno sněžilo, už v noci nasněžilo ne moc, cca 3cm, ale na naší cestě sníh byl. Měla jsem jet na nákupy, takže nemilé překvapení a byla jsem trochu nalomená jestli to nezruším, taková hrdinka zase nejsem, na sněhu jsem určitě ještě nejela, vyhýbám se tomu, nemusím, tak nejedu. A nákupy mi zase nestojí za to, skončit někde v pangejtu🙄Přijel kámoš, že na hlavním tahu je jen mokro. Tak jo, jedu. Tom: tak hlavně nikde nebrzdi. ,,Hm, to řekni  tomu chytrákovi v garáži, co mi brzdí sám v té zatáčce z kopce, ať už jedu jakkoliv, už tam jezdím krokem"🙄 Moje přechytralé auto mě s tím pěkně se.e👎 Teď jedu, před zatáčkou vidím, že doproti nic nejede, tak vyhodím blinkr a projedu ji středem, prakticky rovně. A ejhle, nic, nezabrzdil. Mamka: co děláš, kam jedeš? ,,Se mnou vyjeb…t nebude blbeček!"😏 Nakoupíme, jdeme dávat z koše do auta, otevřu kufr, dám tam tašku, otočím se k mamce, co drží koš, o něčem jsme mluvily, otočím se, že dám druhou tašku do kufru, mamka zařve: pozor! myslela jsem, že jede nějaké auto blízko nebo tak něco, otočím se k ní zase a prásk, dostanu hranou kufru do hlavy…začal se sám elektronicky zavírat😲 Řvala jsem něco o debilním autě a au, au…dostala jsem to nahoru nad spánek. Mamka: co řveš, to nemůže být tak hrozné, nějakým bakelitem. ,,Si blbá, to je švédská ocel, ty bakelite"! Ukaž? Hmm, no rozrazené to nemáš, ale máš tam teda takový šlíž🙄 Fakt to bolelo dost a to nejsem citlivka, i do hlavy sem párkrát chytla, třeba známe, o okno klasicky, dvířka skříňky… Ještě jsem si musela zajít do drogerky pro objednávku, hlava bolela jak čert. Přijedu domů, říkám to muži s tím, že to byla normálně pomsta za tu zatáčku a auto hlásí, že potřebuje nabít…ani ho.no, ne, že mu tam vrazíš ten kábl, nic nebude, bude na suchu z.rd jeden👎 Ukaž to: netočí se ti hlava? Trochu jo. Poobědvala jsem a dvě hodiny spala. Teď už to tolik nebolí, když se toho nechytám, nebo nehýbu čelem. Tak nevím, co si o tom myslet, válka strojů?😲😉

Canka
Canka 15.01.2025, 21:25:54 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Raduš ježiš!!!A to je přesně to,proč já nikdy nechci nový auto a už vůbec ne elektrický😂 Za mě totální hovadina nový auta..Ani až pak půjde jednou moje starý auto do kytek,tak neplánuji nové😂Koupím zase nějakou starou dobrou ojetinku😂U nás počasí zase lepší,noc i den bylo nad nulou,takže paráda..snad to vydrží až do úterý…o víkendu odlítám…teď ani nevím,jestli jsem sem psala..jsem z toho trochu ve stresu,protože to není úplně na otočku jako byl Řím a Vídeň,ale hlídání pro zvířátka mám,jen prostě v tý zimě je to tak naprd..mi v hlavě poběží,aby měli dost sena,nezamrzlou vodu..holt budu spamovat telefonem😂

Kilian děkuju za doporučení!!!Horory já hodně ráda a o tomhle jsem neslyšela,takže hned kouknu,kdy jde u nás…já chtěla vidět ten s Demi Moore…myslím Substance se to jmenuje..lidi prý odcházeli z kina..ale nikdo z rodiny ani z kamarádek na to nechtěl jíst,že to bude hnus😂

Dneska mě těžce nasralo PPL….měli mi doručvat balík..objednávala jsem na zkoušku takové protiprůvanové pasy do přístřešků kobylkám do výběhu..vzala jsem zkušebně jen 10 m,že když to bude ok,tak pak přikoupím..no a to PPL poslalo sms,že mi ho budou dnes doručovat a pak bez toho,aniž by mi někdo volal,tak mi jen přišlo,že mě nezastihli a předávají balík na výdejní místo..dali to navíc někam úplně do prdele a mě úplně z ruky..každopádně jsem pro to zajela,zkusila pár pásů zatlouct a protože zrovna dneska u nás malinko pofukovalo,tak jsem měla moźnost vyzkoušet v tom přístřešku a fakt to bylo znát..takže jsem objednala ještě dalších 30 m za nekřešťanský peníze a snad brzo dorazí…

Ale co mě naopak potěšilo je,že mi dneska dorazilo pojistné plnění za tu nohu mojí s byla to moc hezká částka😂 

Kilian
Kilian 15.01.2025, 21:32:19 xxx:xxx.6120:bad
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 15.01.2025, 21:25:54

..ta Substance má dobré recenze, ale propasla jsem jí…

lesnizinka
lesnizinka 15.01.2025, 22:05:42 xxx.xxx.81.35

A tak to já si nové auto užívám, nemám na to nervy čekat, kdy se mi v autě co vysype(slušně řečeno) Potřebuju pro svůj klid spolehlivé auto. Ovšem nevím, jak se s tímhle srovnáme, když se tady začínají dělat naschvály😏  Budem si to muset nějak vyříkat😉

Tak už jsi Niki sice napsala, že kamsi letíš…ale poněkud jsi zapomněla napsat kam?😏

Co to probůh je, ty pásy? 😲 Nestačila by ti ta zelená hadra, co se dává na plot? 

Horory? Chcete horor? Koukněte na zprávy, netřeba vymýšlet superhnusobu. Stačila mi reportáž o zdechlých zvířatech kdesi na karlovarském statku(jsem se nedívala, jen jsem měla puštěný zvuk👎) Výbuch plynu v Mostě…

Canka
Canka 15.01.2025, 23:11:50 xxx.xxx.212.25

Kilian já na tu Substanci moc chtěla jít,ale když nikdo nechtěl,bylo mi blbý jít samotná..s kým taky pak probrat ten zážitek že😂

Raduš hlavně,že jsi s autem spokojená,i když tě tříská do hlavy😂 Zkouší kdo z koho😂

Letím na Sicílii na 4 dny,dali jsme si to s kamarádkou jako dárek k Vanocům….a holky neuvěříte,letenka stála 600 kč!!!!Jenom!!!Ani by mě nenapadlo plánovat dovolenou v ČR,když zahraničí vyjde prostě levněji…dokud jsem mladá,ať cestuji..

Raduš koukni na internet na ty protiprůvanové pásy..mě seto zprvumoc nelíbilo,ale dost lidi si to chválí,tak jsem to chtěla zkusit a je to fakt fajn…jen je to drahý..nebo teda ten typ,co chci já…

Raduš o výbuchu v Mostě mi nemluv…4 dny před Vánocema jsem v té restauraci byla s kolegama z prace na jídle😔Už tenkrát tam spadl vožrala vedle nás těsně vedle toho hořáku…nedovedu si představit,kdyby ho převrhl..byla jsem z toho dost špatná..navíc se včera potvrdilo,že jeden z těch uhořelých je tatínek jednoho našeho zaměstnance..včera mu to volala policie do práce😟Bylo to hrozný,bylo mi ho moc líto😔

Kilian
Kilian 16.01.2025, 00:29:27 xxx:xxx.6120:bad
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 15.01.2025, 23:11:50

..a to já zase klidně jdu, protože na ty horory nechce nikdo koho znám se mnou chodit a vidět je prostě chci….výbuch v Mostě je tragédie…

Xerxova
Xerxova 16.01.2025, 06:46:02 xxx:xxx.ff0a:2eba
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 15.01.2025, 23:11:50

Sicílie je krásná. Co máte v plánu?? Byli jsme tam už dvakrát na týden a klidně bych jela zase. Jezdíme tedy na jaře (duben, konec března) - kdy je tam úžasné jaro, v moři už se dají udělat i nějaká ta tempa a památky jsou prázdné. My kombinujeme různé památky (antika, baroko, normanské mozaiky…) s úžasnou přírodou (rokle, vodopády, saliny, Etna) i mořem… Užijte si to 

Coudas
Coudas 16.01.2025, 06:56:14 xxx.xxx.120.105

O zvířatech na karlovarsku jswm včera četla článek. Když bych napsala, co si mylím, zas mi některý jen vynadaj, tak nic.  Ten plyn začíná být čím dál nebezpečnější, ale ne plyn samotný, ale deb*lita lidí vzrůstá, tak to pak vypadá, jak to vypadá.

Lesnizinko ta zelená sít je lehká, tak by ve větru moc vlála. Existuhe jestě protiprůvanová síť, ta se davá spíše na větší plochy, a tyhle pásy jsou těžší, tak s nimi vítr tolik nelomcuje a zůstávají na místě a tedy nezafukuje, a jsou průhledné, takdo toho zvířata o to líp (asi) jdou.

Obrázek
Buggyra
Buggyra 16.01.2025, 07:35:29 xxx.xxx.198.226

Jojo, příbuzný jezdí s náklaďákem a před 3 lety pořídili nový se všemi těmihle asistenty a stačí, že lidi před svozem odpadu vyvezou na chodníky popelnice a to auto se chová jako kamzík, hopsá od popelnice k popelnici. Větší mulda sněhu a stopka. A tak dále. Mě by doopravdy šlehlo, kdyby mi tohle na ujetém ledu nebo na té sr***e, co je teď při oblevě venku, udělala dvanáctituna. To musí být blaho. Příbuzný zaměstnavateli oznámil, že na sněhu s tím nejezdí a tečka. To bych asi taky udělala. By mě zajímalo, jak by z toho pak ten asistent vybruslil či vysáňkoval, kdyby to auto díky té stopce fakt šlo do smyku. Jak by asistent asi přečůral gravitaci a setrvačnost. Tohle je prostě hrubě nedomyšlené. A ty asistenty se nedají normálně lidsky vypnout, musíte po nastartování prolézt tisíc odboček v dotykovém meníčku a třicetkrát odsouhlasit, že to myslíte vážně, no já bych z toho snad vyškubala dráty. Já za těch deset let fakt asi nebudu mít na výběr a budu muset začít jezdit vozíkem s koníkem... Nebo budu kupovat auta v nějakém -stánu, kde ještě jezdí něco, co může ovládat člověk. Nebo budu jezdit na sekačce, ta snad asistenty mít nebude...

Mně pojišťovna proplatila příspěvek na pohybové aktivity, takže mi to zaplatilo jedny loňské závody (dva starty :-D ), tak to se poměju :-D

Ještě by mi měl přijít proplacený příspěvek za rehabilitace, na základě dárcovství krve, ten může být až trojka, tak to už je opravdu o co stát, mně se do konce roku podařilo sehnat pouze doklady za dvojku, ale i tak krásná práce, na zemi nenajdeš. To mi zaplatí letošní členství ve sportovním svazu a licenci pro mě a pro koně a možná i nějaký ten start, tak to je už jiná píseň :-) Hodlám si schovávat pěkně doklady od všech návštěv u fyzioterapeutek, abych letos vydundala pěkně z pojišťovny maximum. Včera jsem byla dávat krev, takže nárok mít budu, juch. Tentokrát byla náramně šikovná sestřička, ani jsem tu koňskou jehlu necítila.

Horory já také ráda, na Nosferatu se chystám až bude na internetu v HD kvalitě, ale Substanci jsem nezaregistrovala, tak jestli je to takhle hooodně děsivé, tak to musím vidět, ale do kina na to nejdu, pěkně doma, v bezpečí :-D

My jsme ve vchodu do přístřešku pro koně mívali hodně let natlučenou fošnu s přidělanými dekami, které se vprostřed překrývaly, takové ty vlněné nemocniční (teda ony byly nemocniční v min. století, kdy jsme je taky získali právě z nějakých rušených skladů). A koním docela trvalo, než si na to zvykli. Teď už nedáváme nic, protože v přístřešku nefouká (je čtyřstěnný, vchod uprostřed jedné dlouhé stěny) a kdysi býval i zateplený polystyrenem, teď je dírama mezi prkny vidět ven :-D a koně v něm stejně nebývají. Seno mají venku na povětrnostních podmínkách, chudáci, tak musejí na krmení ven. Ale nevadí jim to a nestrádají, ani plnokrevník nemá v zimě větší pohybové problémy než v létě, takže z toho usuzuji, že cajk.

No a abych nemusela hned řešit, co se mi v autě kde vysype, tak mám auta dvě. No, tři, ale jedno je komplet vysypané :-D Údržba těch tří stojí totéž co udržovat jedno nové, porovnávala jsem náklady s autem, co si pořídil otec od novoty na stará kolena. Tak to bylo vtipné. Moje tři auta dohromady stála polovinu toho jeho na pořizovačce a druhá půlka kupní ceny mi vystačila u mých tří na dva roky oprav :-D A to on mezitím musel na různé garanční prohlídky a výměny kde čeho, přičemž vždycky měl minimálně finanční spoluúčast. Takže zatím mi to finančně vychází mnohem zajímavějc. Navíc u toho nového auta každá prkotina stojí násobně víc než na mém, já objedu vrakáče a posbírám díly, které fungují, on musí čekat na díly z Rumunska a ty si pak nerozumí s elektronikou auta, hm. Když jsem dodělávala tažné, stálo to desítku i s typovým listem a novou technickou, když on dodělával tažné, musel kupovat taky nový nárazník a upgrade softwaru a nechal si namontovat pevné, protože to vysouvací by stálo čtvrtku kupní ceny auta....magořina. Na servisní prohlídku musí dvakrát do roka, já musím na přípravu na technickou jednou za dva roky, to je taky většinou jediný servis, co to auto za ty dva roky vidí :-D No ale dobře, octavce před Vánocemi upadl výfuk, rozpadla se ta spojovací spona, oprava za 600,-, a momentálně z ní teče něco, servisák myslí že hydraulika spojkového válečku, tak si počkám, co bude stát oprava tohoto.

Jinak mě auto taky tříská do hlavy, ještě jsem se nedokopala k tomu to nechat vyměnit, představte si, po bezmála třiceti letech odešly plynové vzpěry zadních dveří! Nic to nevydrží dneska....

"Ani by mě nenapadlo plánovat dovolenou v ČR,když zahraničí vyjde prostě levněji…dokud jsem mladá,ať cestuji.. " My tu Bosnu v létě měli na jednoho asi za šestku, deset dní... včetně ubytování, benzinu, královského žraní, já zůstala vejrat, když se to rozpočítalo :-O A to jsme měli předsevzetí, že jak uvidíme zmrzlinárnu, dáme si v ní zmrzku! (takže třeba čtyři denně :-D ) Takže souhlas, když je to tak levný, proč nejet do venku :-D Já teda vím, protože já jsem osobně líná jet vůbec na nějakou dovolenou... No ale když už se vykopu, tak na Moravu nebo na Šumavu můžu jet na vejlet, žejo. A ty Evropské ZOO ještě z daleka nemám ani načaté!

Bobca
Bobca 16.01.2025, 07:58:56 xxx.xxx.20.192

Mě se otvírají “dveře” od kufru taky pomalu-zastavují se v polovině..Takže hlavu mám omlácenou imrvére..Otevřu,zapomenu,že je musím otevřít celé..skloním se pro tašky..a..nevšimnu si,že je to na půl žerdi..No,je to moje chyba..co už.🤭

Coudas
Coudas 16.01.2025, 14:17:36 xxx.xxx.120.105

Sicílió tam si žijó… si to taky užij a bacha na mafii 😁 My můžem vypadnout na max tři dny a to jestě přes období pastvy, nemáme zástup a já holt lpim na tom, abychom jeli celá rodina. Tak riskujeme a dovolená se koná po krásách Českých. Já třeba nikdy nebyla od Ústí nad Labem dále k Aši, ale to už jsem tu psala. A kdyz můžu být jakýkoliv čas na milovaném Jihu…  mě už to dneska stačí. A dá se říct, že pro mě osobně je dovolená jakékoliv vypadnutí z baráku, třeba dnes sauna, parádička. Akorát po návratu a otevření telefonu zpráva o umrtí známého… tak ta pohodička trvala jen chvilku 😔 Ale to je život.

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 14:47:21 xxx.xxx.81.35

Byla jsem z auta z kufru vydolovat zbytek nákupu. No kradla jsem se k němu jak zlodějka, oči na šťopkách😜 Vezmu velkou krabici, na ni dám tašku, těžké to bylo jak kráva a co teď, když půjdu vzít klíček a zamykat auto, tak mi to buďto spadne, nebo to nabudu mít čím držet a kam položit. Pak mi cvakne, že u kufru je stolička, položím si vklidu ten náklad a ,,vždyť já ho mlžu zamknout u zavírání kufru!"Pííííp a nic. Co je? Pííííp a nic. Hmm, dumám, nepřišla jsem na to. Tak ho jen zavřu a jdu dopředu pro klíček, abych ho zamknula. Vemu vzadu krabici a jdu domů. Pořád přemýšlím, co byl za problém…že by tím, že jsem neměla ten klíček u sebe? Možná, že jo nevím, jak to dělávám běžně právě…

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 15:53:09 xxx.xxx.81.35

Teď jsem vařila, mezitím čuměla na biatlon. A do té doby šila mamce ty polštářky. Hurá, mám to, zvládla jsem to👍 Jsem si nebyla úplně jistá, ono na té domácí mašině není nikdy jisté, jestli to přežvýká🙄 Pro ni mám tři, chtěla tři a ještě my zbylo i pro nás na jeden. Včera jsem kupovala zipy a paní: a nechcete rovnou ty 4, co jsou tu zabalené? Mamko, kolik máš těch polštářků? 3. Ale tak dobře, dejte mi ty 4, třeba se bude na něco hodit. A…hodil😊

Nikííí, no super, ty nás tady překvapuješ den co den😀 Jasně, užívej toho dokud můžeš, člověk nikdy neví, co se kde vyser.👎 Musím skouknout, jakové je tam vlastně teď počasí😉

lesnizinka
lesnizinka 16.01.2025, 16:01:35 xxx.xxx.81.35

By mě zajímalo, jak by z toho pak ten asistent vybruslil či vysáňkoval, kdyby to auto díky té stopce fakt šlo do smyku. Jak by asistent asi přečůral gravitaci a setrvačnost. - mě taky😏 ale rozhodla jsem se to nezkoušet😉 Jen vím, že si nějak umí ta elektronika přibrzdit(či nepřibrzdit) to kolo, které má problémy. Prostě jednotlivě, což člověk neudělá. 

Canka
Canka 16.01.2025, 19:27:25 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Kilian já se přiznám,že v kině jsem nikdy sama nebyla..bylo mi to vždycky takový blbý a hlavně vždy bylo s kým jít..jen prostě ty horory nejsou žánr pro každého a chápu to..ale já je tal miluji..

Xerxova taky jsme chtěli až na jaře,ale vzhledem k tomu,že cena letenky byla neodolatelná,dali jsme si takhle dárek..koukali jsme na počasí a na náš termín má být 14-16°C …a sem tam zapršet..určitě plánujeme Etnu..na to se moc těším..sice bude teď asi zasněžená,ale o to to bude hezčí..samozřejmě památky a dobré jídlo(to je u mě základ😂),turecké schody, Syrakusy a taky se těším na moře…bude studené,ale já si aspoň nožky smočím😂Máme to přesně rozplánovaný,rozepsaný,co všechno chceme stihnout navštívit..takže stejně přijedu unavená a ucaprtaná..ale určitě sem pak přidám fotečky…a jestli máte prosím na hezký tip na vodopád či tu rokli,sem s tím🙃

Raduš je to na dlouho poslední výlet..až do jara..počítám pak určitě s Londýnem zase za bráchou..máme tam ještě spoustu míst k poznávání..to vidím tak květen,červen..a pak v září letní dovča…a to ještě nevím kam…ale lákala by mě Madeira.. a Coudas,kdyby mě tam unesl nějaký hezký italský mafián bez trička s hezky opálenou postavou,tak bych byla spokojená😂

Jinak holky..jsem fakt šikovná😂Lezla jsem dneska po žebříku měnit baterky do fotopasti a když jsem z toho 4,5 metrovýho žebříku slézala,sklouzla mi bota a už jsem jela dolů😂Ale byla jsem jak hasička😂Sjela jsem po tom žebříku tak profesionálně,až jsme se sama divila,že jsem to ustála živá😂  

Kilian
Kilian 16.01.2025, 19:50:55 xxx:xxx.6b74:c72e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 16.01.2025, 19:27:25

…já normálně také ne, ale na tyhle filmy se mnou prostě nikdo nepůjde….

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.