kometa:AI?
Je toho na YT hodně. Někde je to jasné, ale tenhle žluťák vypadá docela věrohodně. Je to dost dobře udělané (??)
Včera bylo i u nás krásně, ale nějak mi nic nevyšlo. Podnájemnice vyrazila na procházku s koněm na průzkum terénu (tedy podle videa na insta), to se holt někdo má 🤭, já jsem vyrazila na sluníčko sbírat kobylince, prorože na to v tom mrazu peču, a myslela jsem si, ze už to bude trochu povolený, ale houby, no tak holt zas příště. Dneska to vypadá, že by mohlo bejt taky hezky, tak snad vyrazíme na tradiční nedělní procházku my (bez koní)…
orionka-2:????
je to pěkný,ale tady je vidět,co dokáže ta “inteligence”👍
Reni-ta písnička “já odcházím”-tu zpívám já,ale nejsem ani jedna z těch dam,co objevila Orionka….Ty jsou na Youtube známé..já jsem “zafixovaná”🤫
Zpíváš hezky. Co já bych za to dala! Patřím do kategorie těch, co strašně rádi zpívají. Rozuměj, ani ne tak rádi jako strašně.🙂 Takže hulákám jenom v davu.
kometa:AI?
Je toho na YT hodně. Někde je to jasné, ale tenhle žluťák vypadá docela věrohodně. Je to dost dobře udělané (??)
Mně to připomíná nepovedeného vlkodlaka z hororových filmů. Kočka se za mě takto pohybovat nebude. Ta rotace…, nevěřím.
kometa:Mně to připomíná nepovedeného vlkodlaka z hororových filmů. Kočka se za mě takto pohybovat nebude. Ta rotace…, nevěřím.
Také nevěřím…tohle žádná kočka neudělá..ta by hezky protestovala …
A tak třeba i ne, ve výjimečném případě. Ale ty pohyby jsou prostě lidské a ještě počítačově upravené.
i ten kluk není živý..to je vidět..
Tak na kluka jsem se nedívala, se přiznám. A toho bych si klidně tipla, že je živý. Holt mám nakoukaná víc ta zvířata.
kometa:Tak na kluka jsem se nedívala, se přiznám. A toho bych si klidně tipla, že je živý. Holt mám nakoukaná víc ta zvířata.
mě chodí mejly poslední dobou tohoto typu..třeba ty vánoční koťátka,zajíčci..nádherné video !!.hudba k tomu..Tanečnice,co se mění v koně..
pozná se tohle celkem dobře..ty pohyby toho chlapce-i kocour,jak se kroutí.…
třeba tohle jsem viděla i jako video-hýbaly se..jsem váhala…
kometa:Zpíváš hezky. Co já bych za to dala! Patřím do kategorie těch, co strašně rádi zpívají. Rozuměj, ani ne tak rádi jako strašně.🙂 Takže hulákám jenom v davu.
Jenom se nesmíte blbou náhodou v tom davu octnout vedle sluchaře 😜
Bobca:je to pěkný,ale tady je vidět,co dokáže ta “inteligence”👍
Reni-ta písnička “já odcházím”-tu zpívám já,ale nejsem ani jedna z těch dam,co objevila Orionka….Ty jsou na Youtube známé..já jsem “zafixovaná”🤫
Snad jsem vás neurazila. Vždyť zpívají taky pěkně, věk by taky odpovídal, písnička je hezká, klidně se k tomu přihlaste 😃
Nechci nikoho urazit, ale řešíte, jestli je to video “pravé”?
Dneska naprosto jarní počasí. Snad se ještě zima vrátí. První foto Jizerky, hora vlevo - nejvyšší Smrk. Druhá fotka - náš hřbitov, potřebovala.jsem foto k Bobči písničce 🤭🫣 jen mám ten kříž jen jeden.
Kouknula jsem na to až teďka…ježíš to je ale blbost, vůbec by mě nanapadlo to řešit. Jako vtípek dobré. Jako-že by to nělo být pravé? Hm, možná tak pravý animák😛Vždyť to úplně mlátí do očí😏 Když něco takového na mě vykoukne, zrovna to odrážím, já na tyhle kraviny nejsem.
Orionka:Jenom se nesmíte blbou náhodou v tom davu octnout vedle sluchaře 😜
Zpívám jenom mezi kolegy. A ti vědí.😉A občas se i chytím. Jako že se dokonce i můžu poslouchat.🙂
Jéé, Nikča už dodává fotos👍 když jsem na ně koukala, připadlo mi to jako léto👍 Hezky slunečno, paráda. No jasně a pizza, děláš chutě😉 no dneska už mám s jídlem utrum😛
Dneska se mi povedlo vytopit pracovnu🙄 nic hrozného, ani není podsklepená, jen jsem si přidala práce, všechno pak vytřít🙄 Přišla jsem ráno z obchůzky a že než se převleču, hodím si do výlevky na WC konvičku na kytky, napustit si vodu. Pustila jsem ji malým čůrkem, ať to všude neprská. Do toho se tam motá Viktína, tak jsem mu dala do misky a šla snídat. Já pochopitelně téct vodu neslyším. Tom už blízko nebyl, takže vodu taky neslyšel. Snídáme, čumíme na tenis, v přestávce odnáším nádobí, hodím okem k pracovně a vidím vodu, které už teče do kuchyně. No jasně, v ten moment už mi svitlo, brzo😜 Vytopená výlevka s kočičím záchůdkem, polovina pracovny, hodinu jsem to vytírala🙄 Nevím, jestli se nezdujou obložky, pod které to nateklo, ale jinak jsem žádné škody neviděla. Šíííkovnááá👎
kometa:Zpívám jenom mezi kolegy. A ti vědí.😉A občas se i chytím. Jako že se dokonce i můžu poslouchat.🙂
Reni, tak to s tím zpěvem nemáte tak špatně👍 Já krákorám jak vrána, nevyzpívám nic, v životě bych před lidma hubu neotevřela😜