Aktuálně: 2 943 inzerátů223 934 diskuzních příspěvků18 457 uživatelů

Třetí víčko

Orionka (neregistrovaný) 20.01.2025, 09:45:00 xxx.xxx.226.32
Bobca:

já si z toho nic nedělám,ale na jeviště to už není..ty 2 kámošky,co hrají spolu na tom videu,co Dája zjišťovala,která jsem🤭..ty jsou silné celkově,jsou 2,hrají vsedě…Super..

A ta jedna je vám podobná. Vy + těch 20 kilo, dlouhé, tmavé….- jen pivo jí chybí 😃to je jen legrace. Až budete někde hrát, přijedu se podívat ( já snad začnu veršovat ). 

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 10:42:41 xxx.xxx.91.1

Můžu potvrdit, Bobča vypadá s chová se mladistvě, teď má akorát plnější tvářičky😉 Alespoň není svraštělá😜👍

Bobca
Bobca 20.01.2025, 12:41:44 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Bobčo uspořádáme “koncert pro Chov zvířat” 😂

hahaha🤭🙏jako,že přes obrazovku?nebo jedna nahraje něco,a druhá to doplní??? fantasmagorie teda pěkná🎶

Coudas
Coudas 20.01.2025, 12:42:37 xxx.xxx.120.105
Bobca:

hahaha🤭🙏jako,že přes obrazovku?nebo jedna nahraje něco,a druhá to doplní??? fantasmagorie teda pěkná🎶

Ja měla na mysli spíš něco jako Strahov 😂

Daja
Daja 20.01.2025, 14:22:27 xxx.xxx.121.46
Bobca:

ano,video mě taky pobavilo🤗..K tomu “nepřihlášení se” na hudebním..Já se neurazila-nejsem chytlavá,jen jsem to chtěla uvést na pravou míru…Dobře,půjdu s kůží na trh..jsou to ale starší fotky..současnou ani nemám-není o co stát..Prostě jsem přibrala…První je 10 let stará a ta druhá asi o 2 roky víc..

Obrázek Obrázek

Bobčo klobouk dolů “ čupr děvče” a taková malá otázka “ Bobi jezdíte hrát i někam dál” třeba i do Jindřichova ve Slezsku?

Bobca
Bobca 20.01.2025, 16:14:35 xxx.xxx.20.192
Daja:

Bobčo klobouk dolů “ čupr děvče” a taková malá otázka “ Bobi jezdíte hrát i někam dál” třeba i do Jindřichova ve Slezsku?

Dájo,je mi líto,psala jsem několikrát,že už nehraju,jen tady s klukama,když se naskytne příležitost..Ta éra je za mnou-10let stačilo.…….jen si s kapelou zahraju na jejich potlachu jednou za rok v létě..

Bobca
Bobca 20.01.2025, 16:16:08 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Ja měla na mysli spíš něco jako Strahov 😂

teda Coudas-jsi spadla z jahody naznak😍🤭Strahov…jsem se s chutí zasmála😂

Coudas
Coudas 20.01.2025, 16:56:23 xxx.xxx.120.105
Bobca:

teda Coudas-jsi spadla z jahody naznak😍🤭Strahov…jsem se s chutí zasmála😂

No tak jsem Tě aspoň pobavila 😁

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 18:48:36 xxx.xxx.91.1

Zapomněla jsem ráno napsat, že jsem u zubaře. Tak to nakonec dopadlo…katastrofálně 👎přišla jsem o stoličku😟Před rokem jsem se zubařky ptala, jestli se nedá ta korunka vyměnit, že mám ještě tu s kovem a jako alergik na nikl mám pořád problém kolem, bolavou dáseň. Už asi 20let, co mi je nasadila na 6 i 7 vpravo nahoře. Nic hrozné ale nepříjemné, občas jsem musela třeba týden vyplachovat Corsodylem, než se to zase na čas uklidnilo. Tak mi to zrentgenovala a prý, je pod kořenem zánět a stejně by se to mělo řešit. Tak, že to zkusí ztrhnout, přeléčit a dáme celokeramickou. Mezi dalším termínem, mi to začalo i hnisat, ale pak se to uklidnilo, pár měsíců už zase dobrý. Tak dnes jsem měla termín. Myslela jsem, že to někdy už dělala, nijak se netvářila, že nic takového nejde, teda rozhodně to neřekla. Já jsem se jen zeptala jestli je ta možnost a ona, že jo. Takže: dvě hodiny se urputně snažila sundat tu korunku a vytáhnout nevím čím vlepený čep(to lepidlo chci😜) Rozřezala ji, páčila, rozvrtávala, uřezala. Pak páčila podobným způsobem zase jinými nástroji ten čep, odvrtávala, čímsi to mlátila kovovým na pružinu atd, fakt dvě hodiny v kuse. Já už jsem myslela, že mi praskne lebku. Bylo to opíchané, nebolelo, ale ty rány byly děsné čekala jsem, že mi vymlátí i všechny ostatní zuby. Po dvou hodinách kdy už nemohla ani ona, ani já, konečně odsud vyletěl i ten čep. Stalo se to, co mě vůbec nepřekvapilo - prasknul kořen. Jde s tím něco dělat? Slepit? Ne👎 Následně ještě půl hodiny dolovala kořen, který nebylo za co už chytit, takže ho různě rozvrtávala a páčila kleštěma po kouskách. To už jsem začínala cítit, protože anestezie tak dlouho asi nezabírá. Nejhorší bylo ještě následné čištění těch děr, jak tam byl ten zánět, tak to čímsi rašplovala, to už mi bylo až blbě od bolesti, ale jsem si říkala, že to už nějak vydržím, že už přece musí být konec🙄 Kdysi jsem psala, že se zubaře nebojím, ani si narozdíl od mého muže nenechávám umrtvovat před každým vrtáním. Tohle…na konci už i bolelo, ale hlavně to bylo extremně nepříjemné, fakt jsem si myslela, že mi něco praskne. Čekám, kdy mě příšerně začne bolet ta díra, nebo hlava. Zatím teda nic, pobolívají mě zuby v dolní čelisti, jak se mi o ně zapírala🙄 A že mě objedná na příště, půl roku se to musí hojit a pak se tam dá dát ten implantát. Kouká na ten rentgen a že: on vám to nazaimplantuje. Proč ne? Protože pod tou vedlejší sedmičkou je ten zánět taky! A? No jedině vám to zkusím zase strhnout, přeléčit…Ty voe🙄 No v nejhorším budu mít nové naimplantované zuby rovnou dva. Jenže ne dřív, než za dva roky. Ta sedmička dolů v srpnu, pak dalšího půl roku hojení, půl roku vhojování implantátů a pak teprve nasazení nových zubů. Doprdelovic🙄

Coudas
Coudas 20.01.2025, 20:01:58 xxx.xxx.120.105

Já jsem dnes dostala dvojku z občanské nauky 😭 a nevím, jestli se mám ptát proč, protože ono je to vcelku fuk. Holt jsem asi neúplně zpracovala zadaný úkol, nebo jsem se karierně ubírala špatným směrem. Případně se nelíbím panu učiteli, bo jsem taky takový Hujer. No ale pololetí mám za sebou, tak keště jedno, snad už definitivně v mém životě poslední. Jakožto nestudijní typ je to pro mě snad už poslední škola.

lesnizinka
lesnizinka 20.01.2025, 20:34:08 xxx.xxx.91.1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 20.01.2025, 20:01:58

Tak já si představit školu, respective mě a školu(to je něco tak nepravděpodobného, něco jako yetti) tak raděj vydržím x krát tohle masakéro u zubaře😜 Díra trochu pobolívá, ale řekla bych, že ne víc, než jak mě právě bolely ty obolavěné dásně. Mamka mi říká: hlavně na to dneska raděj nic nežer. Ha, ha vtipná, já už šilhala hlady. Měla jsem uzenou polívku uvařenou od soboty, s kroupama a vařeným uzeným žebrem, takže jsem to tak nějak zkonzumovala, opatrně, na jednu stranu. 

Coudas
Coudas 21.01.2025, 06:50:34 xxx.xxx.120.105

Tak to buď ráda, že nemaš ve škole dítě. To je jak u de*ilů na dvorečku.

Bobca
Bobca 21.01.2025, 07:04:12 xxx.xxx.20.192

holky,nemluvte mi o hladu🤫..já včera jen půllitr čirého vývaru,džus+čaj..Večer v 5 jsem začala pít ten bor..l na vyčištětí..večer strávila na mušli a ještě 2x v noci..O půl 7 budík-z nejtvrdšího spánku-a čeká mě druhý litr..Jsem si ho hned namíchala a začínám..Včera jsem se neozvala,bo jsem šila(pak mezitím odbíhala🤭) Dnes na 11 to mám v Mohelnici..Nesehnala jsem odvoz,a řídit se prý pak nesmí,že píchnou uspávadlo,tak si nechám jen čichat rajský plyn,prý to taky uvolňuje a může se pak řídit..Máte s tím prosím někdo zkušenost??bolí mně pod žebrama, z obou stran to mám tvrdé,jen žaludek měkký-prázdný..

jó,já asi nenapsala-jdu na kolonoskopii..brrrr..prý musím!

Coudas
Coudas 21.01.2025, 07:15:56 xxx.xxx.120.105

Bobčo nevím, jestli je to totéž, ale nějaký plyn jsem dejchala jednou u zubaře. Ano bylo to uvolňující, až tak, že mě chytaly záchvaty smíchu, opravdu doslova. Vrtal mi třičtvrtě zubu a ptal se, jestli to tedy opravdu nebolí. Což u mě je trochu blbá otázka, ale vzhledem k rozsahu zásahu to nebylo tak hrozné. Mí se pak strašně divili, že jsem prý přicházela k autu “vytlemená”, což je přinejmenším divné, když vycházite od zubaře 🙂 Zubař ještě pak říkal, že to nikdy nezkoušeli na dospělém, jen na dětech. A jako bolelo to prostě jen trochu, a prý byl.dost hluboko v zubu.

Bobca
Bobca 21.01.2025, 07:21:32 xxx.xxx.20.192

no já se ptala sestry,jestli se nebudu smát,a ona ,že néé🤭takže jsem si to myslela dobře..pak popíšu zážitek..

Buggyra
Buggyra 21.01.2025, 08:09:43 xxx.xxx.198.226

A já jsem zapomněla napsat, že jsem koukala na Substanci, protože Nosferatu ještě není ukradený v HD. Tak ta Substance má sice vysoké hodnocení, ale zřejmě ji hodnotitelé pojali jako nějaký umělecký nebo záměrně vytvořený snímek (prý že je to nějaká karikatura fitnes byznysu a obchodu s krásou…). První dvě třetiny vypadaly (až na neuvěřitelnou zápletku) velmi pěkně, musím vyzdvihnout kameru, některé záběry byly dechberoucí a velmi promyšlené, to teda klobouk dolů, že jsem si toho všimla i já, kulturní neznaboh. A i by to byl dobrý film, kdyby to skončilo na konci té druhé třetiny. Jenže ta třetí třetina filmu, to bylo nejspíš to, kde jak Canka říkala, lidi odcházeli, protože to bylo jen lacině nechutné. Úplně mi z toho závěru bylo trapně, musela jsem se tomu smát, naprosto neuvěřitelné. No nebudu prozrazovat víc, kdyby na to někdo chtěl zajít, no ale těm odchodům z kina před koncem filmu se nedivím, my jsme váhali, zda to nevypnout, ale já jsem chtěla vědět, jestli se to nakonec nějak neobrátí, že to byl vlastně groteskní sen nebo tak… no nic. Ale tak aspoň jsem zřejmě byla zase jednou zasažena uměním, jak říkám, mě se to holt nějak umělecky nedotklo, asi to má na diváka působit jinak, než to působilo na mě, já bych tomu dala hodnocení podle fází filmu, první dvě třetiny 8/10 a poslední třetina 2/10 😀

Tak doufám, že ten Nosferatu bude lepší zážitek.

kometa
kometa 21.01.2025, 08:33:25 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 21.01.2025, 07:15:56

Ano bylo to uvolňující, až tak, že mě chytaly záchvaty smíchu, opravdu doslova. 

No, rajský plyn byl původně “rekreační droga”, kdy se lidi chechtali jako  o závod. Až pak se začal používat coby účinné anestetikum.

Bobca
Bobca 21.01.2025, 08:36:29 xxx.xxx.20.192
kometa:

Ano bylo to uvolňující, až tak, že mě chytaly záchvaty smíchu, opravdu doslova. 

No, rajský plyn byl původně “rekreační droga”, kdy se lidi chechtali jako  o závod. Až pak se začal používat coby účinné anestetikum.

Reni-takže tím chceš říct,že se teda budu u toho zákroku chechtat??

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.