Aktuálně: 2 662 inzerátů263 500 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Třetí víčko

Canka
Canka 20.02.2025, 19:56:46 xxx.xxx.212.25

Ahoj holkyyyyy,

Raduš přijela jsem tam po 16 hodině a odjížděla néjak přes 19 hodinou…a brácha druhý den dělal v Anglii to samé,měnil zákazníkovi 5.dveře,stihl mu udělat ještě nějaký malý servis a měl za hodinu hotovo..nechápu teda,co tam na tom mým autě dělali tak dlouho..

Sago připojuji se s upřímnou soustrastí..moc mě to mrzí😕Život někdy opravdu dokáže být těžký😕

Koukám,že Bugyrra je tu za hvězdu dne😂Koketa jedna😂Tak já jsem si dnes zase akorát dozdokonalila pověst nenávistné ženy😂Zastavila mě cestou ke koním nějaká cizí paní z vesnice..a ptá se mě ,,vy jste ta paní,co má koně?,,(bez žádného pozdravu).Tak jí odpovídám ,,Dobrý den,ano,my se známe?,, .A ona ,,nene,já jsem tu nová a chci,aby k vám chodili ke koním moje 2 dcery,,.Začala jsem se smát a řekla jsem jí ,,To,že chcete,je mi úplně u prdele,já děti nemám ráda a nestojím o jejich přítomnost,mějte se hezky,nashledanou,,. A už jsem jen slyšela,že na mě křičí,že nejsem ženská,když nemám ráda děti a jsem zla a protivná😂Tak jsem se otočila a zakřičela na ní,že jsem na to pyšná a líbezně se na ní usmála😂Paní vypadala,že bouchne😂Kam se poděla slušnost,to fakt nechápu..kdyby se nechovala jako kráva,normálně bych jí odpověděla slušně,ale jak se kdo baví se mnou,tak já s ním..

Dneska už by snad měla být normální nic s klasickým mrazem a žádnou hrůzou..já už byla ráno fakt zoufalá..zmrzlá,ledy už nešli pomalu rozbít a mé nervy pracovali na plno😂

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 20:19:34 xxx.xxx.83.0

Niki, ale jsi si vědomá toho, že lidi, jak jen čumí na sítě, už se s živíma lidma vůbec neumí bavit?😏 Ona za to paní třeba ani nemůže, ona je tím jen ,,postižená", to musíš brát jako polehčující okolnost😜

Vidíš, dobrý nápad, příště s autem sfrnkni do Anglie…možná by to časově vyšlo nastejno😛

Zima…snad konec, teď je -1st, oproti včerejším -6st. Na pohřbu jsem zmrzla jak rampouch, dobře mi tak, kravce. Tom mi říkal, ať tam nejdu od začátku, panáčkovat před kostelem. No chtěla jsem to pojmout jako obřad, jen z mého pohledu. Hmm, jsem si říkala, že odpoledne už bývá celkem teplo, nad nulou. Jo, bylo. Jenže ten vítr to změnil v nesnesitelnou zimu. Vzala jsem si pod kabát triko s dlouhým a na to tenčí svetřík. I jsem v prackách držela tlustý s rolákem, no zdálo se mi to moc, když tam svítí sluníčko. Já husa. Protože jsou pobožní, obřad trval ne 35minut jako obvykle, ale 55minut. Co mi pomohlo, že jsem se v půlce postavila za roh kostela, tam tak nefučelo a svítilo trochu slunko. Dalo se tam vydržet, ale už jsem fakt byla jak rampouch. Doma v bezmála 25st jsem pod dekou rozmrzala do 19h….od 15.15🙄

Coudas
Coudas 20.02.2025, 20:30:59 xxx.xxx.120.100

To jsou zážitky… Já mám mráz ráda. Ale musim vědět, že se “za chvíli” dostanu k teplu. Krbíček, foukáníčko. Ale tak dalas survajvra 😁 hlavně, že prstíčky neupadaly.

Pravda, že lidi neumí komunikovat. A ani v ty intetnetový korespondenci. Taky bych byla hnusná, kdyby na mě někdo vybaf chci aby k vám moje děti chodily. Mám obavu, že bych odpověděla stejně, jak Niki 🤭 Ach ta asertivita….

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 21:08:18 xxx.xxx.83.0
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 20.02.2025, 20:30:59

Ale jo, dobrý. Naší generaci zase asertivita úplně chybí, bohužel. Já se snažím prostě se všema mluvit slušně, většinou i s těma, co s tím nezačali…aby se chytli za nos. 

Prstíčky neupadly jen díky tomu, že jsem po chvíli držení kytky…protože pohřebák otevřený, ale nikdo nikde, myslela jsem, že za chvíli přijde. Ale když 5 minut nešel, už jsem nevydržela a kytku jsem mu tam nadrzo (aha, tak přece jen nějaká asertivita tam bude😉) k ostatním věncům a kytkám strčila. A ruce vrazila do kapes jak nejhlouběj to šlo😏 

Orionka (neregistrovaný) 21.02.2025, 00:47:51 xxx:xxx.24ac:f919

Nic nevytočí nezdvořáka tolik, jako milá odpověď. Takové “rádo se stalo, také vám přeji hezký den”

Buggyra
Buggyra 21.02.2025, 06:42:11 xxx.xxx.198.226

Tak ať nejsme jen za škarohlídy ohledně docházek ke koním, napsala mi paní:

"Dobrý den. Zaujala mě Vaše nabídka na FB ohledně vstupu nových členů do Vašeho oddílu. Rádi bychom se se synem (7let) přišli podívat a zjistit více info. Já spíše pro kontakt s koňmi ze země, syn by mohl i zkusit jízdu. Díky za víc informací. …"

Včera jsem jí volala, byla moc milá, tak uvidíme, až se trochu zkonsolidují (prý po jarních prázdninách), tak dorazí 🙂

Buggyra
Buggyra 21.02.2025, 11:19:44 xxx.xxx.198.226

Nedávno tady ve vsi zaznělo, že už i k nám, skorem na hranice s východním Německem, zajíždí Rohlík. A lidi ze vsi to lajkovali jak šílení, zazněly komentáře jako “konečně” a “hurá”. Tak jsem se podívala na nabídku. Záměrně jsem začala rubrikou “zachraň jídlo” a “cenové trháky” nebo tak něco. Očekávala jsem zboží ve slevách. Tak to jsem se ovšem nedočkala. Ve slevě sýr na gril v marinádě za 750 za kilo. Asi je k němu přibalený zlatý prstýnek. Teď jsem se teda koukla na nabídku běžného zboží, a tam už jsou ceny tedy realističtější, o chlup lepší, než tady u nás v minisámoškách. Tak asi s dovozem domů to dává smysl. Já už kupuji jen potraviny v akcích, tak je na mě rohlík drahý a budu si jídlo dál vozit sama…

Coudas
Coudas 21.02.2025, 16:09:23 xxx.xxx.120.100

Přišla mi ze školy veselá zpráva 🙂 Prej se v naší třídě vyskytl svrab, tak máme dbát zvýšené pozornosti. Jako přijít k tomu mohly děcka kdekoliv. Teď měli teda praxi, tudíž u zvířat. Pokoušela jsem se dohledat, ale já to prostě neumím, nevím, jaká hesla mám zadat, jestli je tedy svrab přenosný ze zvířete na člověka? Zatím jsem se s tím nesetkala, ani u zvířete ani u člověka. 

lesnizinka
lesnizinka 21.02.2025, 17:11:42 xxx.xxx.83.0

Bobi, už jsem si vzpomněla, co jsem ti chtěla na ty kočice napsat a nenapsala. Mainky mají štětičky, ale to nejsou ty chlupy v uších, co ty myslíš😏 ale na uších, na konci ucha nahoře. Pro lepší názornost: jako u rysa. https://www.berghaus-freiburg.de/img/images/outdoor-sommer/lynx-1019069_1920.jpg 

Mainy je mají většinou bílé a ne až tak výrazné🙂

lesnizinka
lesnizinka 21.02.2025, 17:30:16 xxx.xxx.83.0

Brigádník ten deb…dvakrát měnil čas a nakonec nepřišel. Celý týden otravuje, kdy může přijít a když se domluvíme na pátek, tak nedoleze😠 No i tak dobře😉 protože bych na tom žebříku asi zmrznula. Když se nedostavil, šla jsem si stříhat keře, které už se můžou a teplo mi teda fakt nebylo, byly asi 2+, ale ten vichr ledový byl nepříjemný, i u země. 

Buggyro, já jak jsem škudla, mě by ani omylem nenapadlo objednávat si jídlo domů, teda potraviny. Vždyť já obrážím slevy jak ti důchodci, protože těm hajz…zlodějským, nedám ze svého navíc ani korunu😏 (a muž pak jde a nakoupí, co mu přijde pod ruku🙄) Stejně jednou za 14dní na ten velký nákup vezu mamku, tak si vyhlédnu, kdy a kde jsou v akci hlavní věci co potřebuju a nakoupím😉 A to budou všichni brečet, jak jsou na tom špatně a na dovoz mají? Hmm, to je jak mamky sousedka, co jí včera brečela, že jí nevrací za elektriku, ale má doplatek😲(mají všechno, včetně topení elektrické) 3 tisíce doplatek! Ale s mužem prokouří 10tisíc měsíčně👎 No, tak to je ten doplatek zruinuje, nepochybně.

Coudas
Coudas 21.02.2025, 17:32:13 xxx.xxx.120.100

Jasně, nakazitnse může i člověk, jen tam není jednoznacně jestli tedy od zvířat, a opačně. Jako asi kdyz by to měli na školní farmě v chovu, tak to budou rešit. Já jen az tam budi muset jít 🫣 taknasi půjdu v něčem, co pak pred statkem spálím 😁 ať to náhodou nedotáhnu dom🤔

lesnizinka
lesnizinka 21.02.2025, 17:41:22 xxx.xxx.83.0

Řeší se prašivina u zvířat tak předpokládám, že člověk se může nakazit od nich…tak to teda chápu já.

Coudas
Coudas 21.02.2025, 17:47:46 xxx.xxx.120.100

Asi je to možný. I když jinde psali, že se nakazí dlouhodobějším sdílením textilií, ne podáním ruky. A že od roku 2023 se výskyt zvyšuje. No jo no, imunita klesá.

Doron
Doron 21.02.2025, 18:07:53 xxx.xxx.166.89

Jak to tady pročítám, koukám, že jedinou veselou historku ma Buggyra🤣, jináč samý jobovky. U nás ten únor taky stojí za …., nemocný vnoučata, nemocný děti, nemocná já, nemocnej pes, nechala jsem přetéct dřez, takže potopa, trochu jsem nabourala auto o takovej sokl  nízkej a rozdrtila nádržku na odstřikovač, prostě stokrát nic umořilo osla😅

Sarah01
Sarah01 21.02.2025, 18:32:32 xxx.xxx.164.230
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.02.2025, 09:53:38

😂🤣 To mi nedělejte, ještě se nemůžu tak řehonit. Jojo, říkám to furt, že život na vesnici je samá legrace.

Sarah01
Sarah01 21.02.2025, 18:35:38 xxx.xxx.164.230
Doron:

Jak to tady pročítám, koukám, že jedinou veselou historku ma Buggyra🤣, jináč samý jobovky. U nás ten únor taky stojí za …., nemocný vnoučata, nemocný děti, nemocná já, nemocnej pes, nechala jsem přetéct dřez, takže potopa, trochu jsem nabourala auto o takovej sokl  nízkej a rozdrtila nádržku na odstřikovač, prostě stokrát nic umořilo osla😅

Tak to jsme na tom podobně, auto je už v servisu, přestal nahřívat bojler, naštěstí opraveno a  v úterý to se mnou seklo v práci . Ale už jsem OK a doufám, že zítra už pofrčim domů.

Bobca
Bobca 21.02.2025, 18:41:15 xxx.xxx.20.192

Doron-tak to taky nemáte veselou příhodu🤔..teď ty chřipky řádí všude..Vnučka ležela 14 dní..teď to chytlo dceru..u sousedů leží 3..Já se nechala na jaře naočkovat proti chřipce,tak to doufám zabralo🙏…Jinak u mě nic nového..

Doron
Doron 21.02.2025, 19:23:02 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.02.2025, 18:35:38

Bože Kriste! Jak seklo ?!

Hlavně si odpočiňte. Já musela povolat" psího kamaráda " a jdu spát.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.