Ono to může být i po bouřce, kdy se stává, že to zvířata nějak zasáhne, také jsou takové zprávy. Dokonce i že krávy zabil elektrický proud z vysokého napêtí, také bohužel máme na pastvině a modlím se, aby se to nikdy nestalo. Já se nezlobím, když někdo zazvoní, vadí mi ty “zaručené zprávy” na netu. S tyráním koní máte pravdu, jen mi přijde nelogické umřít hlady na rozlehlé pastvině s trávou po kolena 🤭 Ale vše je samozrejmě možné. Naši spíš chcípnou přežráním, že. Oni jsou neutýranější ve střední Evropě, proroze je vlastním já 🙂 , to už mnoho let víme. Budu už zase radši mlčet.
Tak u nás je deštík každou chvíli…třeba dneska ráno vypustím psy, šla jsem si domů pro kafe, že si s nima chvilku sednu na zahradě, než pofrčím do práce a vylezu a leje jak z konve, tak jsem je rovnou zase nahnala domů.
Na jednu stranu jsem ráda, že prší…na druhou stranu mě to trochu sejří, protože potřebuju pokračovat v likvidaci džungle v zadu na zahradě a vždycky když už se na to chystám, tak začne lejt…což samozřejmě způsobuje to, že ta vegetace bují o to víc a bude s tím víc práce…