Ještě odkaz na FB stránku 🙂 - https://www.facebook.com/share/1FWsiofz9J/
Orionko - příště zařídíme 🙂
Anonymní:Moderátor v rádiu…já ho viděla nedávno v nějakém pořadu, tuším u Krause - s Polreichem, Pokorným a mluvili o podcastech, které natáčeli a pletli u toho…
Aha. Když já poslouchám jenom Radio Beat a Čas Rock. 😀
Ještě odkaz na FB stránku 🙂 - https://www.facebook.com/share/1FWsiofz9J/
Orionko - příště zařídíme 🙂
Dík, vaší farmu znám 😉 , občas jedu okolo. Ale přehlídka jsem informací, kde lze koupit kozí mléko . Dík.
Dá se koupit mikrofon za pár stovek.
Na natáčení videí ideální.
V sadě jsou dva, pro vás i kamarádku. 🙂
https://www.alza.cz/connect-it-wireless-lavalier-mikrofon-usb-c-2-ks-receiver-set-d12736982.htm
Orionka:Dík, vaší farmu znám 😉 , občas jedu okolo. Ale přehlídka jsem informací, kde lze koupit kozí mléko . Dík.
Farma Předlánce. Mléko teď bohužel není, až na jaře.
Tak já doma neposlouchám rádio vůbec, jen v autě…tam ty stanice celkem střídám, podle toho, co kde zrovna hrají
eva:Tak já doma neposlouchám rádio vůbec, jen v autě…tam ty stanice celkem střídám, podle toho, co kde zrovna hrají
Já taky jen v autě a ještě teda v práci v kanclu, doma ne.
Já jeden čas v rádiu ranní šou Mareše s Hezuckým poslouchala, ale už pár let v autě poslouchám radio Kiss.
Mediální humbuk kolem Hezuckýho byl… měl vstupy v rádiu i z nemocnice… na druhou stranu si říkám, že denně umře bambilion “obyčejných” lidí o kterých nikdo nic neví jen okruh rodiny a známých… pro mě je Hezucký stejně cizí jako Josef Novák z Horní Dolní… akorát o skonu pana Nováka, pokud nezahynul nějak zajímavě tragicky, aby z toho byla třeba reportáž ve zprávách, nic nevím.
Coudas:Farma Předlánce. Mléko teď bohužel není, až na jaře.
Tak s mlékem je mi to jasné. Kozy jsem měla, dokud byla síla a zaměstnání, abych je uživila. Že by to mělo být naopak ? 😄
Tak to, že umřel obyčejný pan Novák, nebo třeba já, se lidi dozvědí podle toho, kolik o něm rodina rozšíří informací, kam všude do éteru to dá, jak ho zpopularizuje…určitě by to šlo🙂
Patrika jsem málo znala já, vůbec nijak mnozí z vás. Ale pak tu byla skupina lidí, třeba posluchačů rádia, kterým každé ráno dělal lepší den. Kolegové z rádia ho milovali, měl plno kamarádů, byl mediálně známá osobnost pro lidi, kteří se o to zajímají. Takže ten ,,humbuk" si prostě zasloužil za to, jakový byl, jak se choval.
Myslím Bodlinka vzpomněla paní Danu. Ona odešla takřka v tichosti, o nemoci nevěděl nikdo. To, jak jsme se dozvěděli, že už není, bylo rychlé, krátké a bylo mi trochu líto, že osoba, která pro svět udělala hodně, ty pocty zřejmě ani nechtěla, ale by si jich zasloužila mnohem víc.
No já jsem spíš myslela, že se mě to citivě nedotýká… jak Patrik, tak pan xy jsou pro mě cizí lidi.
Jasně asi každý nebo skorem každý člověk má nějakého mediálně známého oblíbence… ať už je to herec, zpěvák, komik…prostě někdo, kdo mu tak nějak ve své podstatě zpříjemňuje život a když někdo takový umře, tak si minimálně řekneme, že je toho člověka škoda… a jedná se třeba i známější lidi a tak max zachytnu informaci, že je v nemocnici nebo, že rovnou umřel. Myslím, že u Hezuckého to dělalo hodně to, koho měl kolem sebe a asi i teda dost příspěvků na sociálních sítích…a to je asi to, proč to vypadá, že je toho všude plno.
Nicméně to samozřejmě neubírá na ztrátě, kterou to je pro jeho blízké a fanoušky.
Mňauček se narodil na drůbežárně: dvě chlupatý koťata a jedno krátkosrsté. Dlouhý chlupy kočku prakticky diskvalifikují před životem venku, tak jsem si odlovila to víc chlupaté a přece nemůžu řešit všechno, že
No co myslíte. Druhé kotě a) vesele žije na drůbežárně b) už uhynulo c) bydlí u Terezky
Kdybych bývala byla přijela až další týden, jak byl původní plán, bylo by to béčko. Pracovní jméno Mařenka. Až bude hezká a ne nechutná, nechcete někdo kočku?
Fotky: dnes, nálezový stav, Mňauček. Mňauček má kilo osmdesát. Mařenka kilo, nula osm.