Aktuálně: 2 247 inzerátů288 591 diskuzních příspěvků20 693 uživatelů

Třetí víčko

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 11:02:58 xxx.xxx.162.253
Coudas:

To je Bobčo přesně to, co jsem se Ti snažila vysvětlit, proč sem nechci chodit. Protože si může na veřejném fóru psát každý co chce, jak chce a kam chce. Nelze to eliminovat.

Musíte to brát tak, jak to je. Já se taky spálila, ale zase na druhou stranu sem chodím ráda, protože když mám nějaký problém třeba zdravotní se psy, tak tady mně vždycky holky dobře poradí. A vlastně jsem tady potkala i několik lidí, kteří jsou v reálu úplně bezva. 😊

Anonymní (neregistrovaný) 30.11.2025, 11:51:18 xxx.xxx.126.48
Sarah01:

Musíte to brát tak, jak to je. Já se taky spálila, ale zase na druhou stranu sem chodím ráda, protože když mám nějaký problém třeba zdravotní se psy, tak tady mně vždycky holky dobře poradí. A vlastně jsem tady potkala i několik lidí, kteří jsou v reálu úplně bezva. 😊

Ano, to máte pravdu. Buď to budu brát tak jak to je, nebo se zařídím jinak 🙂 Je to jednoduché. Také jsem tři lidi z diskuzí poznala osobně, jakože opravdu osobně, fyzicky jsme se potkali, kamarádili se, a bezva to bohužel bylo jen chvili 🙂, holt smůla. A opacně, z reálu znám lidi, a nestačím se divit, co z nich ma netu dokáže vypadnout. 

Bobca
Bobca 30.11.2025, 12:14:30 xxx.xxx.20.192

Sarah..já sem taky chodím ráda,ale stačilo mě,jak napsal “no jo,ženy”..a ještě cosi..nemám dobrý pocit z takových povýšených lidí..dál sem budu chodit,je to tady můj domov od prvopočátku…🥰

Sardullah
Sardullah 30.11.2025, 13:33:41 xxx.xxx.221.235
Bobca:

Sarah..já sem taky chodím ráda,ale stačilo mě,jak napsal “no jo,ženy”..a ještě cosi..nemám dobrý pocit z takových povýšených lidí..dál sem budu chodit,je to tady můj domov od prvopočátku…🥰

no jo,ženy”

A tady bych si dovolila citovat čertíka z pohádky Princezna ze mlejna…”víš co ženský dovedou?˚

Jako dàmy, tak proti takovým poznámkám jsem naprosto imunní neboť vím, že já jako žena mám evolučně navrch… ale zase abych mužům nekřivdila… muži jsou báječní, úžasní … když člověk potřebuje přestěhovat kredenc…

Ale ne teď vážně, myslím, že sebevědomà žena, kterà si je sama sebou jistá v kramflecîch, tak tu podobné poznámky opravdu nechávají chladnou, neboť ví svoje…😜

lesnizinka
lesnizinka 30.11.2025, 14:43:01 xxx.xxx.94.220

Tak já nicky neřeším, je mi jedno kdo to je a jak si říká, pokud se chová slušně, normálně písne, co má zrovna na srdci, nereje do všech kolem, neřkuli do mě, tak jsem ráda, že prostě někdo přispěje. Co se týče compu, já osobně tam mám houby oproti lidem, co mají pracovní, ale i tak by mě asi kleplo, kdyby mi zdechnul😲Polovinu věcí bych asi nedala dokupy. Zálohovat? Ani netuším, co, jak a kde😜

No jo, to je celý on - N alias neverend vulgo meifi. Někteří ho známe ještě z IF (kvůli němu odtamtud málem odešla Horsana, což by byla velká škoda). Prudič, vychloubač a provokatér. Většina ho už ignoruje - tak tohoto pána jsem odhadnula po prvních pár příspěvcích a dost nechápu, že mu někdo ještě něco věří. A ano, znám i takové, co mu věřily hodně. Jestli on to nebude ten,,voják, doktor a nevím  co ještě na misi" - co ho opuštěné dámy sponzorují svýma celoživotníma úsporama😜

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 14:54:13 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Tak já nicky neřeším, je mi jedno kdo to je a jak si říká, pokud se chová slušně, normálně písne, co má zrovna na srdci, nereje do všech kolem, neřkuli do mě, tak jsem ráda, že prostě někdo přispěje. Co se týče compu, já osobně tam mám houby oproti lidem, co mají pracovní, ale i tak by mě asi kleplo, kdyby mi zdechnul😲Polovinu věcí bych asi nedala dokupy. Zálohovat? Ani netuším, co, jak a kde😜

No jo, to je celý on - N alias neverend vulgo meifi. Někteří ho známe ještě z IF (kvůli němu odtamtud málem odešla Horsana, což by byla velká škoda). Prudič, vychloubač a provokatér. Většina ho už ignoruje - tak tohoto pána jsem odhadnula po prvních pár příspěvcích a dost nechápu, že mu někdo ještě něco věří. A ano, znám i takové, co mu věřily hodně. Jestli on to nebude ten,,voják, doktor a nevím  co ještě na misi" - co ho opuštěné dámy sponzorují svýma celoživotníma úsporama😜

Popravdě, když čtu už poněkolikáté větu: “Brzo poznáte, co jsem dávno říkal”, mám výbuch smíchu.  😂

kometa
kometa správce
30.11.2025, 15:08:15 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 30.11.2025, 10:07:34

že se nestydí

Nestydí. Jak už jsem psala, naopak se dobře baví.

kometa
kometa správce
30.11.2025, 15:11:57 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.11.2025, 10:11:33

možná hybris syndrom.

Jsem si to musela najít. Ale víc mi k němu sedí ten narcis.

lesnizinka
lesnizinka 30.11.2025, 15:19:50 xxx.xxx.94.220
Sardullah:

no jo,ženy”

A tady bych si dovolila citovat čertíka z pohádky Princezna ze mlejna…”víš co ženský dovedou?˚

Jako dàmy, tak proti takovým poznámkám jsem naprosto imunní neboť vím, že já jako žena mám evolučně navrch… ale zase abych mužům nekřivdila… muži jsou báječní, úžasní … když člověk potřebuje přestěhovat kredenc…

Ale ne teď vážně, myslím, že sebevědomà žena, kterà si je sama sebou jistá v kramflecîch, tak tu podobné poznámky opravdu nechávají chladnou, neboť ví svoje…😜

Naprosto přesně👏No a ženské…jsou i pro mě v reálném životě celkem hrozné, nikdy jsem netvrdila nic jiného a občas nemám problém tento obrat použít. Když si mám vybrat, za kým jít hodit řeč, vždycky si vyberu chlapa. Takže přede mnou, když tohle někdo utrousí, jen pokývu, protože já se tam tak nějak nepočítám😜

P.S a za chvíli budu mít sádlo jen na břichu a chlupy na bradě, takže to tuplem😛

Daja
Daja 30.11.2025, 15:29:32 xxx.xxx.121.144

Tak my byly venku . Kamarádka Kelínka a chyběl nám ještě Pupík velikostně NO, ale neskutečný mazel. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 15:45:24 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Naprosto přesně👏No a ženské…jsou i pro mě v reálném životě celkem hrozné, nikdy jsem netvrdila nic jiného a občas nemám problém tento obrat použít. Když si mám vybrat, za kým jít hodit řeč, vždycky si vyberu chlapa. Takže přede mnou, když tohle někdo utrousí, jen pokývu, protože já se tam tak nějak nepočítám😜

P.S a za chvíli budu mít sádlo jen na břichu a chlupy na bradě, takže to tuplem😛

Ale to je něco jiného, já v reálu mám taky radši jako kamarády chlapy, i na pracovišti s nimi líp vycházím. Jenže to jsou takoví chlapi, kteří nemají potřebu si něco dokazovat. 

Sardullah
Sardullah 30.11.2025, 16:00:41 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.11.2025, 15:45:24

No ono co si budem… ženský dokážou být někdy děsný…sama si neumím představit, že bych dělala někde ve velkém ženském kolektivu… i kdyby ty baby byly v pohodě, tak nevím jestli by to moje introvertní povaha s vyvinutými sociálními mimikry zvládla….

Chlapi jsou v tomhle jednodušší, ale někdy bych jim ten jejich testosteron omlátila o hlavu…

Sarah01
Sarah01 30.11.2025, 16:06:55 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

No ono co si budem… ženský dokážou být někdy děsný…sama si neumím představit, že bych dělala někde ve velkém ženském kolektivu… i kdyby ty baby byly v pohodě, tak nevím jestli by to moje introvertní povaha s vyvinutými sociálními mimikry zvládla….

Chlapi jsou v tomhle jednodušší, ale někdy bych jim ten jejich testosteron omlátila o hlavu…

U nás ve firmě se to po letech hodně vyselektovalo, z cca 1300 lidí zbylo s bídou 250 a vztahy jsou už takové pohodové, žádnej stres. Letos v listopadu jsem ve firmě 21 let a fakt moc nerada bych, kdybych musela jinam.

orionka-2
orionka-2 30.11.2025, 19:03:53 xxx:xxx.89c6:a1da

Kometa : Ale když tady někdo často mění nicky, IP adresy, jednou je registrovaný, pak zase ne… Je to přinejmenším zvláštní.

Neřešte IP adresy. Poměrně často cestuji. Když si krátím ve vlaku čas, přihlásím se na wifi ve vlaku. Na návštěvě zase na domácí wifi - šetřím data. To vám zamotá hlavu ?

kometa
kometa správce
30.11.2025, 19:12:18 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 30.11.2025, 19:03:53

Ano, IP adresy bych brala - sama mám dvě. Ale to ostatní ne. 

Bobca
Bobca 30.11.2025, 19:41:03 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 30.11.2025, 19:03:53

to je úplně o něčem jiném Orionko…já nejsem chytlavá na tu připomínku o ženách..nebudu to rozpitvávat..

lesnizinka
lesnizinka 30.11.2025, 20:15:07 xxx.xxx.94.220

Dájo, koukaje na vaše pejsany mi připomnělo, že jsem dneska měla ,,psí den"😀 Ono to teda začalo už včera, kdy přišla mamka s Mandy na chvojí. Otevřela jsem jim bránu, Menďa běžela k nám, mamka volala, ať ji hlídám, že jde stříhat jedličky co přesahujou přes plot na sousedovo pole. Nachystala jsem Mendyně kokinka a čekala v bráně, až oběhá barák, vyžere misky kočkám a půjdem za tou mamkou. Konečně přišla, naviguju ji po cestě, že jdem za roh kolem plotu, jede auto, vzala jsem ji na krajnici za obojek a pár kroků, byly jsme na rohu plotu. Mluvím na ni: podívej Mandy, mamka šla sem, vedle plotu. Ohlédnu se po ní a vidím, jak ta metelí zpátky na cestu kolem potoka, kudy přišly k nám. Vyběhnu s řevem za ní(neslyší a nevidí ani na dva metry, to už jsem si vyzkoušela) A ona metelí, nezastaví se, tak já letím za ní. Byla jsem od ní tak 50m, Kdyby se zastavila, tak ji snad doběhnu, ale ona prostě valí. Domů to mají cca 800m. Přešla přes lávku na jejich břeh, odbočila správně, ale pak mě napadlo, že jestli náhodou mamka zavřela branku, domů se nedostane a poutíká uličkou na chodník při hlavní cestě, po něm k baráku to má sice jen 20m, když ji nenapadne přeběhnout přes silnici naproti k babce. Ale to už jsem viděla, že si branku otevřela a vlezla do zahrady, ale zase mi cvaknulo, jestli mamka zavřela přední branku😲co vede vedle baráku na tu silnici. Letěla jsem jak blázen, naštěstí byla zavřená. Tak jsem šla k nim pro vodítko, připla vyjukanou Mandy,  protože zjistila, že mamka tam není a šlapaly jsme zpátky k nám pro tu mamku. Ta už chodila kolem baráku a vyptávala se Toma, kde jsme😏Ten se smál, jestli hrajem na schovku😛Mamce jsem vybrblala, že lítám po dědině jak magor a řvu na Mandy, protože ji nemůže nechat tak, že Mandy prostě neví, kam se jí ztratila🙄A ať ji vodí raděj už pořád na tom vodítku, i Mandy si je jistější, že ví, že je ve spojení. No marné, kolem potoka ji stejně má pořád na volno, prý jen za humna už ji bere na tom vodítku, aby jí nevběhla nahoru na dráhu pod vlak. Zajímavé je, že Mandy, jak jsem ji sledovala, neběžela po čichu, ale asi po paměti, je to kus jen pěšina mezi keři a stromy, přesto absolutně nezaváhala, nevletěla nechtěně do keřů, stromů, přesně metelila tou pěšinou, zahnula vlevo na kovovovou lávku přes potok a pak zase doprava po štěrkové cestě 200m k domovu. 

lesnizinka
lesnizinka 30.11.2025, 20:31:44 xxx.xxx.94.220

Mimopsí téma: jak je u vás? U nás už mělo být dneska hezky a teplo. Od rána sychravo, mlha, -0,5st. Měla jsem v plánu namotat na borovici druhé světýlka, co jsem objednala. Měla jsem čas, tak jsem i přes blbé počasí šla, oblékla jsem se dost, ale…v polovině práce mě začaly zebat ruce než jsem usoudila, že to nedám a slezla dolů, jsem si je už necítila, byla jsem děsně ráda, že jsem doma. U dovařování oběda jsem se zahřála, ale bylo to blééé. Mamka šla odpoledne na rozsvěcování obecního stromku a pak volala, že musela utéct kámoškám, jak jí mrzly nohy, že myslela, že snad ani dom nedojde. Bylo fakt nepříjemně…oproti včerejšku, kdy svítilo slunko a ohřívalo. Dnes už mráz neměl být…a je -1.2st. 

Bodlinka
Bodlinka 30.11.2025, 20:57:06 xxx.xxx.18.189

bylo hnusně a dělala jsem spací neděli, takže to skoro nevadilo. v pátek přišla kavkazská jedle, co se mi podařilo ukořistit v 50% slevě (z hrozně drahý na dá se), chci jí mít vzadu na zahradě, ale vzhledem k počasí teda až na jaře až vymyslím, jak jí tam dostanu, páč je obří

V pátek večer byl vánoční večírek - jak někdo může žít s dlouhýma nehtama? nemohla jsem doma zamknout, na záchodě spláchnout a tatarák s topinkou s česnekem je zcela nemožná záležitosts

No a pak spací sobota a spací neděle 😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.