Tak tady byla taková pěkná diskuse o vánocích,než to písnička zazdila.Nejsem sice uklízecí fanatik,ale už jsem to také pomalu připravovala.Bohužel letos budou vánoce smutné.Dnes zemřela mamka❤️
😔😢Tak to je hrozné, došla mi slova😔Upřímnou soustrast i když si myslím, že na tohle žádná slova nestačí💔😢
Tak tady byla taková pěkná diskuse o vánocích,než to písnička zazdila.Nejsem sice uklízecí fanatik,ale už jsem to také pomalu připravovala.Bohužel letos budou vánoce smutné.Dnes zemřela mamka❤️
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 27.11.2025, 22:10:59
Upřímnou soustrast….chtěla bych napsat nějaká slova útěchy, ale všechno, co napíšu mi přijde jako nějaká společenská fráze… prostě holka, hodně sil, drž se, myslím na tebe…🖤
Přidávám se s kondolencí, nám kdysi odešla babička 18. nebo 19.12., tak to tenkrát také nebylo nic moc. Ale tím, že vánoce neslavíme, to na nás tolik nedopadlo.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 27.11.2025, 22:10:59
Ježiši!!! Acher - mou upřímnou a hlubokou soustrast. Ach bože, držte se, přeju ať najdete dost síly. Nevím, zda maminka byla nemocná, nebo to přišlo jako rána z čistýho nebe, ale ve výsledku je to jedno, ta bolest je stejná. Plačte, pokud potřebujete, nedržte nic v sobě.
Kdo by čekal, že se během dvou měsíců rozloučí s oběma rodič
teď čtu ještě tohle. To je těžký, moc těžký, je mi to s celýho srdce líto. Není to nadsazený.
Děkuji za všem za projevenou soustrast a podporu.Mamku,jak říkám, si zavolal taťka k sobě.Ještě před týdnem se s námi bavila,mlsala bonbóny a pak najednou dostala průjem a už jen spala až do posledka…. Nikdo z nás to takhle rychle nečekal..
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 28.11.2025, 12:56:19
Acher - já vím, že je to rána mezi oči, když se tohle stane. Ale…. jednak jsem si to stejné co píšete, říkala, když jsem četla poté, že odešel i tatínek . A pak, já vím, že rychlý odchod někoho koho máme rádi je pro nás brutální a roztrhá člověka na kusy, ale pro toho, kdo odešel, je to ta nejlepší varianta odchodu. Protože se vyhnul trápení. Moc vám přeju, ať se máte o koho opřít, ať v tom nejste sama a ať vám zvířectvo dělá oporu.
…to je mi moc líto….moje kamaradka se teď během tří týdnů rozloučila s jediným synem 45 let (náhle ve spánku) a manželem 75 let (onko diagnóza)
Naši sousedé, vyrůstala jsem v podstatě u nich, celoživotní přátelé - v jednu noc, v jednom domě, nevěděli o sobě, umřel do rána otec i syn(85 a 65let) Naprosto neuvěřitelné, kdyby mi to někdo vyprávěl, ale bohužel se to stalo.