Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 05.12.2025, 18:34:51
Nechci vyznít jako hyena, je mi to moc líto, i když jsem kluky neposlouchala, radio neposlouchám, vyjímečně v autě a to radiožurnál. Vzhledem k rychlosti jsem tipovala slinivku, ale pak jsem si uvědomila, že se to táhnulo už od začátku roku a to bylo až to, co jsme se dozvěděli. Kolik měsíců (let) léčby tomu předcházelo nevíme. Nechápu, proč to někdo tají, ale dobře, je to jeho věc. Jen prostě pak zbytečné dohady…a mě by to zajímalo. Zažila jsem tu slinivku i rakovinu tlustého střeva.
eva (neregistrovaný)05.12.2025, 21:04:00xxx.xxx.162.187
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 05.12.2025, 20:36:44
Je to čistě jeho soukromá věc (byla tedy…), proč vás to tak zajímá? Abych se přiznala, vůbec jsem ty články o něm nečetla, nezajímá mě to…a nechápu, proč to chcete vy vědět, co mu bylo? K čemu vám to je? Proč jsou lidi takové drbny proboha…🤔
já kdybych teda měla čtvrtý stadium nečeho taky bych to nikomu na potkání nevyprávěla.
až pak parte, jako paní drábová
Problém je, že pokud pokud jste veřejně známá osoba, řeší se to všude, nemusíte to na potkání vyprávět, protože to čtvrté stadium je setsakra vidět. Pokud vás zná jen vaše vesnička, tak tam se to řeší od rána do večera, protože jedněm je to líto, druzí vám to třeba přejí.
Evo, není to drbárna, mě to zajímá čistě z medicínského hlediska. Jak jsem psala, v rodině mi před dvěma lety umřela sestřenka na slinivku a strejda na rakovinu tlustého střeva. A nikdo si nemůžeme být jisti, že nás to nepotká, tak se o to zajímám. Kdo je připraven, není překvapen. Navíc mě s mýma trávícíma obtížema to potká téměř 100%.
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 05.12.2025, 21:04:00
no, za prvé projev zájmu nejsou drby
a za druhé - Patrik Hezucký byl osoba veřejně známá, a z jeho nemoci se, díky mediální prezentaci, stala věc veřejná. Takže by se nabízelo věcně a stručně podat informaci, aby se těm drbům předešlo.
Asi manželka nechtěla, aby děti ve školce říkaly jejímu synovi - tvůj táta umírá? Třeba držela kloučka v nějaké naději - a samu sebe taky. Byla po min. čtyřech potratech, do médií nehlásila vše a přímo na jejím profilu je trvale připnutá prosba bulváru, aby nic z jejího profilu nešířili. Ještě nedávno sháněla bezbariérový dům, aby tam Patrik mohl jezdit na vozíku.
Na druhou stranu při oznámení by nevznikaly drby typu - píchal si Ozempic, rychle zhubnul, až mu ochably svaly a je na vozíku nebo Vsadil se s Marešem o milion, že rychle zhubne.
My osobně si myslíme, že pravdu stejně nakonec někdo pustí, třeba Mareš.
Ale na takové věci, Žínko, stejně nemůžete být připravena. Tak to prostě je. A často je to i horší delší čas po tom, než když se to děje. Náš strýc také odešel v 55, až jsme všechny obdivovali, jak to snášejí. A teď? Sestřenka je z toho pořád špatná a snad i špatnější, než dřív. Neviděl vyrůstat své dva vnuky, ti nepoznali jeho a jak kluci rostou a mají své koníčky, zájmy, tak ona je víc a víc plná melancholie.
Připravena myslím ve smyslu příznaků. U sebe, u blízkých. Psychicky se na tyhle věci připravit neumím nikdy. Neumím se s věcma smířit, přijmout je, trvá mi to roky. Taťka umřel v 51 letech na infarkt. Nečekaně. Byl to neskutečný šok, ale dnes, respektive někdy za 20let už jsme si říkali, že lepší jak ta rakovina. A ano, když jsem stavěla barák, nebyl u toho, neviděl, co jsme s mužem dokázali. Nezažil moje psy a on psy miloval. Nepoznal bráchovy děti. Nevidí ten pokrok, jak se svět rychle mění. Nezažil ani mobily. Jeho všechno zajímalo, ale bohužel😢
Co se týká Patrika, došlo mi celkem rychle, o co jde. Byt určitě nesháněla myslím, že to bylo kvůli Patrikovi, aby mu dali naději, že to bude dobré, stejně tak zvěst o propuštění v pátek. Chvíli jsem si myslela, že ho pustí domů umřít, jak se to běžně dělá u nás. Ale bylo to taky spíše o naději…že bude líp. Stejně tak ten začátek, o sázce. Byl to zastírací manévr od Leoše pro veřejnost, aby se to neproláklo moc brzy a neběhali za ním reportéři ten zbytek času, co mu ještě zbýval😟
podle mého názoru se kolem něho dělal humbuk,jako by umírala bůhvíjaká mediální hvězda..ano,byl známý,ale umřelo už tolik známějších hvězd a nedělaly se kolem takové…nevím,jak to napsat…asi drby..ano,je to jejich soukromá věc..Kdyby napsali “umřel Patrik Hezucký”,jak to píšou o ostatních,nemuselo by se toho kolem něho tolik řešit..(že třeba Mareš,že něco profláknul)..nečetla jsem nic,ale ty titulky každý den něco nového…
to že Raduš myslíš na to,že někdo umřel dřív,než mohl poznat svá vnoučata,a některé jiné věci…Na to přece nemůžeš takhle myslet…To by se člověk musel utrápit..tak to prostě chodí..Můj otec zemřel ten den,kdy mu brácha dovezl nového Bobíka,my jsme jeli pro první naše auto…nic z toho ,ani pak další věci nezažil,ale tím se přece člověk nemůže donekonečna zabývat..myslet na to…A na to,co přijde u tebe,se přeci nemůžeš nikdy připravit..Každý jsme jiný…
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 05.12.2025, 21:22:06
tak tady bylo taky všechno setsakra vidět, když padesátiletého chlapa přivezou na vozíku s tím, že za to může zhubnutí, bylo mi teda jasné, že je to konečné stadium nečeho
eva (neregistrovaný)06.12.2025, 12:44:26xxx.xxx.162.187
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 06.12.2025, 11:19:51
Ano Bobčo, přesně tak, mluvíte mi z duše…pokaždé jak na mě odněkud vyskočil titulek o něm jsem si říkala, jestli se ti novináři úplně nezbláznili..😲, co to bylo za “humbuk”…
Když vy tady probíráte samé věci, ke kterým já radši nepsat nic… Vánoce, odchody…. Mamka odešla 19.12., ale nevím, jestli to jsou tři roky, nebo dýl. Prostě to beru jako součást života. Každý tu máme svůj vyměřený čas. Vánoce to bylo něco pro ni, davala do toho vše, vše muselo být top perfekt, a tím mi je totálně znechutila, díky tomu je nesnáším (ale nejen tomu, je jestě jedna věc), a ten fanatismus jsem prostě “musela” dodržovat. Uf, o mrtvých jen dobře. Pro mě prostě nejsou ani šťastné ani veselé už tak 30 let. A tak o vánocích radši z více důvodů nemluvím. Nicméně se mi ulevilo, že uz je nemusím “slavit”.
No a kdyby někdo chtěl kouknout, zkoušíme s kamarádkou rozjet projekt, tak vkladám úvodní video. Chceme, aby to bylo o farmách a farmaření, a bude spíš fungovat na facebooku, ale stranka by měla být viditelná i pro ty, co facebook nemají. Ale tady farmářů moc není, tak jen… tak.
Když vy tady probíráte samé věci, ke kterým já radši nepsat nic… Vánoce, odchody…. Mamka odešla 19.12., ale nevím, jestli to jsou tři roky, nebo dýl. Prostě to beru jako součást života. Každý tu máme svůj vyměřený čas. Vánoce to bylo něco pro ni, davala do toho vše, vše muselo být top perfekt, a tím mi je totálně znechutila, díky tomu je nesnáším (ale nejen tomu, je jestě jedna věc), a ten fanatismus jsem prostě “musela” dodržovat. Uf, o mrtvých jen dobře. Pro mě prostě nejsou ani šťastné ani veselé už tak 30 let. A tak o vánocích radši z více důvodů nemluvím. Nicméně se mi ulevilo, že uz je nemusím “slavit”.
No a kdyby někdo chtěl kouknout, zkoušíme s kamarádkou rozjet projekt, tak vkladám úvodní video. Chceme, aby to bylo o farmách a farmaření, a bude spíš fungovat na facebooku, ale stranka by měla být viditelná i pro ty, co facebook nemají. Ale tady farmářů moc není, tak jen… tak.
Já vůbec nevím, kdo to byl ten Patrik Hezucký. Články o něm na mě z internetu vyskakovaly, to zas jo, ale fakt vůbec netuším, kdo to byl, českou popovou scénu nesleduju a herec to asi nebyl.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.12.2025, 14:22:06
Moderátor v rádiu…já ho viděla nedávno v nějakém pořadu, tuším u Krause - s Polreichem, Pokorným a mluvili o podcastech, které natáčeli a pletli u toho…