Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.12.2025, 07:57:28
Sluníčko? No to už jsem u nás neviděla ani nepamatuji. Ve čtvrtek svítilo sluníčko snad všude i 2 km od nás odpoledne svítilo sluníčko, jen u nás v dolíku bylo takhle.
kdo máte čas,můžete se podívat na trhy v Olomouci…provází je mladá dvojice,koštuje a komentuje….Je to asi půlhoďka,já tam byla už mockrát,ale třeba by se vám to mohlo líbit…Já je tenkrát hodnotila jako lepší než v Praze…je to ale už dýl…
nárok ano,ale je to složité…já jednak opravdu nejsem ten typ…a druhak se dost potím..přímo ze mě leje..Pod prsama vensi musím dát plínku.O zmenšení jsme už diskutovaly…Byla jsem ráda,když jsem přišla z procedury na pokoj a všechno shodila,a dala na balkon usušit..
sluníčko máme - nejen na horách (obcházeli jsme Smědavskou horu), ale i dole ve městě. Nechci provokovat - ale celý týden se dny slunečné střídají s těmi mlžnými a dneska je krásně a teplo
Nooo, přesně. Asi i u vás je pořád mlha? Jeli sme z Prahy, celou cestu mlha🙄děsná cesta👎 Jeli sme v pátek s mamkou z Uh.Hradiště, celou cestu taková mlha, že jsem se normálně ztratila🤫na křižovatce jsem to nepoznala a odbočila do jiného směru😛Mamka na mě čumí: kam jako jedeš?!?🤪Dneska, po nevím kolika týdnech poprvé částečně vyčuhlo slunko. Chvíli, zrovna jak se ptala Bobča. Ale bylo to jen asi hodinu a jen tak jako přes nějaký opar, mraky, ani nevím, ale rozjasnilo se🙂
Raduš-došel balíček..Tyjo,no nádhera🤗..nebudu brblat,jen teda MÓÓC poděkuju…by to nemělo smysl,že??? I to Tofifé…a sýry miluju🤭…to bylo teda navíc..Přívěšek na Peugota jsem si přála..ten mi nikdo nevyloupne..A ten náramek určitě nebyl za130 z ocele..žejo??..moc se mi to líbí..Jsem to nevydržela až pod stromečkem…🙏
Bobiško, jsem ráda, že tě můžu potěšit alespoň takto nevím, jestli mi někdy vyjde návštěva😔Volala sestřenka od Hradiště právě, když jsme se tam měly sejít na vystoupení, že byla u zubařky, zánět, nedá to, ale ať dojedem pak my za ní. I jí jsme musely odříct, že snad někdy přes svátky, ale raděj, ať s tím nepočítá, já prostě nestíhám, pořád někde teďka trajdáme, někdo nás někam zve, tisíc vystoupení různých souborů, skupin a nevím čeho, co nemůžem odříct, bo práce😎
Snad se ti to teda líbí(měla jsi si napsat barvu, dobře ti tak😜) A jistě jsi si všimnula, že to bylo stříhlé😊X blbostí mi chodí, ono je vždycky v jednom větším balíku pár malých, posílají to najednou. Nikdy se mi nestalo, že to při rozstříhávání poškodím, jak to mám pro někoho…samozřejmě ano🤭Uzeniny jsi nechtěla, tak jsi dostala sejra😉Vím, že to není nic extra, většinu si můžeš normálně koupit sama ale….ale třeba nekoupíš. Tak to máš ode mě🙂
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 21.12.2025, 15:50:57
jo, mlha. už snad měsíc, měsíc a půl. mlha že si člověk může vybrat, jestli je to velká mlha na mlhovky nebo jen menší mlha na potkávací světla. jo, dneska chvilku byla obloha světlejší než obvykle, ale to se těžko počítá, protože prostě výběr jestli je šedo nebo už tma je vopruz.
Niki, letos bylo oříšků dost, ani veverky neřádily, spíš jen strakapoudi a ořešníci kradli😉Nasbírala jsem nevím… prostě přepravku plnou👍To nespotřebujem, ještě mám od kdysi😎Krém…to je Čína Niki, já si odtud objednávám veškerou kosmetiku. Teď jsem si brala řasenku, za 60 kaček a jsem z ní naprosto unešená. Předtím jsem měla taky, ale jinou a tou se blbě malovalo, obří kartáč a pak se taky začínala odrolovat. Tahle řasy krásně natočí bez kleštiček, drží a ač není voděodolná(používám jen voděodolné) drží i ve vodě, nerozmazává se, bylo to na ní i deklarováno (vyzkoušeno v Maďarsku) Akorát není zahušťující. Možná je,,krém" korejský, vlastně tenhle zrovna nevím, brala jsem si postupně několik druhů, jednu značku jsem vyloučila, protože byl takový…lepivý, tenhle se mi zdál dobrý. Uvidíš, snad se neohážeš a nezabiješ mě pak😇
Tak u nás mlha permanentně…teda spíš inverze a vzhledem k tomu, že žiju v podhůří v takovém dolíku, tak fakt, když člověk sjíždí z hor, tak je to jak kdyby mířil nějak do Mordoru.
Jako trochu sluníčka bych ocenila, protože k těm mým životním 💩 se přidaly další problémy a do toho všeho mi teď mamka volala a samozřejmě brečela, že jí umřela jedna andulka…a ta druhá si myslím, že už dlouho nebude…ta už je hodně stará a už je to na ní i vidět, že je míň aktivní, ani z klece už se jí moc nechce a ta umřelá byla asi o 3 roky mladší…včera máma volala, že vylítla z klece a spadla na zem …to jsem byla v klidu a říkám, že jestli neztratila nějaký péra z jednoho křídla…ne moc často, ale stane se…a že se na ní dneska, až pojedu z práce přijedu podívat, když bude nejhůř, tak jí vezmu v pondělí na veterinu a dneska ráno byla mrtvá….už teda nevím, kde brát sílu na to, být ostatním oporou…takže kdyby alespoň to blbý slunce vykouklo a trochu a nabít baterky…prosííím….
A jejda Janííí, to je mi moc líto, mamky líto, je to hrozné přijít a dvě zvířátka takřka najednou a před Vánocema….😔😢 A je mi líto tebe, je to těžké🙄Když je člověk mladý a zdravý se tyhle věci moc nedějou, na člověka se to začne valit až s věkem…jako by ten věk, který se ne a ne zastavit, těch svíček na dortu přibývá raketovou rychlostí…nebyl už sám o sobě dost velký handikap👎
Zkus to přebít hezkýma Vánocema s rodinou, vy se ještě máte a to je nejvíc😍