Aktuálně: 2 528 inzerátů266 474 diskuzních příspěvků19 237 uživatelů

Třetí víčko

kometa
kometa správce
13.01.2026, 12:53:10 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.01.2026, 10:22:55

Koně možná udržíte, vzpouzející se tříleté dítě

Tříleté dítě snad ještě “přeperu”. To se hůř udrží ten kůň, který má půl tuny a víc.

kometa
kometa správce
13.01.2026, 12:57:28 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.01.2026, 12:03:45

Vy myslíte, že neudržím vzpouzejícího se tříletka?

Kamarádka učila na škole s dost vysokým procentem romských dětí. A i při své výšce 160 cm zvládala chytit vzpurné dítko a vyřešit problém. Jakmile jí začalo cukat oko, všichni věděli, že jde do tuhého. Prostě ten správný stav přinas….

Orionka (neregistrovaný) 13.01.2026, 14:10:13 xxx:xxx.ccae:4667
kometa:

Koně možná udržíte, vzpouzející se tříleté dítě

Tříleté dítě snad ještě “přeperu”. To se hůř udrží ten kůň, který má půl tuny a víc.

Kometo nezkoušela jste to. Neviděla jsem to jednou. Naposled před Kauflandem. Seděla jsem v autě za nimi, zatímco kolegyně byla vevnitř. Vemte v potaz, že tomu dítěti nesmíte ublížit, navíc jste na veřejnosti. Dítě se šprajclo ve dveřích - asi nedostalo, co chtělo. “Tak ho vem”, zněla otcova rada. Matce se povedlo dítě utrhnout od dveří a zvedla ho. V mžiku visel hlavou dolů. Pustit na chodník ho nemůžete. Celou dobu se zmítal. “ Pojď si pro něj, já ho nedržím” Otci se povedlo donést ho k autu. Ale ne nacpat do sedačky. Ve dvou. Otec venku, matka vedle něj na sedačce. Dítě otočené na kolenou zadkem nahoru neuvážete. Celou dobu řval, vypadalo to, že ho kradou. Nakonec se jim to (po dost dlouhé době) povedlo. Dítě sebou stále v sedačce mlátilo. Rozjeli se, miláček otevřel dveře. Zastavili, zavřeli. To se opakovalo asi 3x. Auta dnes nemají dětskou pojistku? Asi ji nakonec našli, protože odjížděli s dveřmi zavřenými. Ale s otevřeným oknem, z kterého koukala ruka až po rameno a půl hlavy.

Jsem moc ráda, že výchovu dětí mám dávno za sebou.

Bobca
Bobca 13.01.2026, 14:35:00 xxx.xxx.20.192

Já zažila řvoucího asi 2leťáka,ležícího mezi regály..kopal nohama,mlátil rukama..Matka šla v klidu kolem regálu a nakupovala..Ne tak postarší paní a babičky…že “proč to dítě neutišíte?”..Já osobně bych ho zvedla, naplácala mu přes plínky a šli bysme dál..Nevím,jak to začalo,už TO probíhalo,když jsem přišla…Prostě matka nepolevila..na to musí být taky odvaha a pevné nervy..ty reakce okolí musíte očekávat..švagrová v 70tkách musela malému synovi koupit další tenisky,i když asi 2 dny ty samé kupovali tamtéž(jak vyváděl)

Orionka (neregistrovaný) 13.01.2026, 15:21:32 xxx:xxx.ccae:4667
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.01.2026, 14:35:00

Podobnou situaci jsem zažila dávno tomu (ještě ve starém Hubáčkově obchoďáku - liberečtí vědí) Podobné období jako teď, končící rozsolený sníh, za vstupními dveřmi louže a v ní ležící vzteklé batole v kombinéze. Lidi ho překračovali, nebo obcházeli, matka nakupovala u blízkého pultu ve sportovních potřebách. Dnes už je podobná situace nemyslitelná. OSPOD číhá za rohem.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.