Vecery a rana su chladne, ale ked spoza kopca vykukne slnko, zacina hic.
Rano som zbabelo zaklapla budik, nastaveny na 3:30 a vstala som o pol siestej.
Ako som isla konikom servirovat ranne sienko, videla som, ze hucule su za paskou. Tvarili sa, ze je to uplne v poriadku, tak reku pockam, ako sa vy dvaja vratite.
Nuz, preskocili to naspat, Garon prvy, toho som nevidela, Liska uplne bez stylu. Aj to urobili len preto, ze Neha sa pohla z pastviny do zakladneho tabora.
Chuje. Ale skok domov kvitujem, vidno, ze neznama sila presuvajuca hucule opat posobi. Oboma smermi, to je dobre.
Kym som nachystala ranajky, uz bola v ryzovkach rysavka family. Tiez sa tvarili, ze je to v poriadku.
Rysavky su super, s kvalitnym prikrmom sa im tu dari. Sudiac podla trusu, lisky(neviem pocet, vidam uz iba jeden par svietiacich oci) ziju na ceresniach, trus, ktoreho je vsade naokolo hojne (moj pozemok je neposkvrneny) je plny kostok a supiek z ceresni.
Davam im sice granule, ale uplne ich neohurili, tak bola vcera kuracinka.
Kone sa mi podarila nastriekat repelentom a natriet replentnym gelom, teda, hucule. Lisku nejake striekanie vobec nerozhodilo, repelentujem ju na volno. To je sen, ta kobylka. Gustav odmietol, Neha milostivo chvilu postala.
Cakaju nas tropy, skusim to dnes spravit tak, aby som nedostala upal…heh…