No bať, posviťe si na to! A mimochodem ta ruka, oproti tomu staršímu obrázku vypadá nepoměrně vzhlednějš.
No bať, posviťe si na to! A mimochodem ta ruka, oproti tomu staršímu obrázku vypadá nepoměrně vzhlednějš.
Jj, na pohled, až na křivý prsty, už to taková hrůza není. Tamto bylo hned po sundání sádry. Jen ty modřiny nemizí.
Nějakej babskej recept vyzkoušet?
Já bych to tak netlačila… Já si po té, co jsem se párkrát vyflákala ve výběhu, když jsem se snažila běžet, na to vykašlala, a řekla jsem si, že už jsem prostě stará, a holt už běhat nebudu, budu se chovat důstojně a tak. Než si ještě zlomit něco dalšího. No a za půl roku už jsem si troufla lehce popoběhnout, aniž by se mi kotník automaticky prolamoval do strany, za rok už jsem si dovolila běžet, když jsem intenzivně dávala pozor na polohu nohy a na terén, a teď už můžu honit srnky po lukách, aniž bych pod ty hnáty zase koukala! 😄
Jo, mast z hulikonopí. Fakt. Není to všespásný, ale strašně dost to ulevuje a regeneruje.
Vdaka 🤗
Mlady strakaty hucul?
Prosiiiim foto a povod, prosiiiiiiiiim 💓
Na modriny Lioton 👌
A pohanka.
Efe, držím palce, bude to dlouhý, ale uzdraví se to 🙂
Hrabala som hovna dnes?
Nuz, zatial nie. Zato som zasla cez kopec na tajch Úhorná, ktory milujem.
Hodinu som plavala, ja ako nemam dozor, co ma zenie z vody, som schopna sa uplavat, az krce v nohach ma vyhnali von, je tu totiz o 5 stupnov chladnejsie. Zajtra podla mna nespravim ani dva kroky😂
Myslim, ze takto sa leto v Jablonove bude dat zvladnut, zajtra skusim rybnik v Hrusove, mozno.
Ale tajch je tajch, uplne ina voda, uplne iny wibe.
Nooo, pohanka vzdy, ale ked uz je krv mimo cievne rieciste, tazko povedat, heparin je heparin.
Ale pohanku by som si dala 🤭
Pohanku? leda s hovezím vývarem okolo…
Prostě pohanku jen v polévce….jednou jsem to přehnala vznikla pohankovej blevajz.
Mně pohanka děsně smrdí, fakt.
Ale nedávno jí udělala pseudotchýně, jako ona fakt umí vařit, a prostě to bylo děsně dobrý, nechápu 😀
Mně pohanka naopak voní a chutná. Přidávám do luštěnin nebo rýže a zvládnu i samotnou. Holt je to kus od kusu.😉
Foto jsem dávala kdysi na iF, to ho měla holka krátce, ještě placatýho 🙂 Teď je čtyřletý, po kastraci, tlustý jako prase (o tom něco vím…), už chodí s náhubkem… Původ zjistím, měl by být papírový. Dneska s ním možná holka dorazí, včera se zdržela v práci. Ale dneska má bouřit, tak kdo ví… Jen teda se bojím, že původ bude nějaké Polsko…
Tak jsem včera slavně zprovoznila krutostroj MF-70 s obracečem sena, já měla takovou radost! Tak už můžu volat zemědělci, že nám může posekat. Když je to jak poobracet a nahrabat 🙂 To je super! Ten stroj má sílu jako pět poníků, tráva na tom půlhektaru je po prsa, z náplavové zeminy, takže na hrábích, to aby to člověk přehazoval přes hlavu. Stroj to zvládne levou zadní, vlastně teda dvoumetrovou přední, za čtvrtinu nebo desetinu času, takže radost nehynoucí!
Horsana:Hrabala som hovna dnes?
Nuz, zatial nie. Zato som zasla cez kopec na tajch Úhorná, ktory milujem.
Hodinu som plavala, ja ako nemam dozor, co ma zenie z vody, som schopna sa uplavat, az krce v nohach ma vyhnali von, je tu totiz o 5 stupnov chladnejsie. Zajtra podla mna nespravim ani dva kroky😂
Myslim, ze takto sa leto v Jablonove bude dat zvladnut, zajtra skusim rybnik v Hrusove, mozno.
Ale tajch je tajch, uplne ina voda, uplne iny wibe.
Tam som bola párkát ako decko v lete 🥰
Oooooo, coze??
Ako si zabludila do tychto odlahlych koncin?
Vcera dostala Liska po cuni, pretoze ked nalievam vodu, to co stvara, to je des. Zda sa, ze pochopila, dnes mi dala aj nozicky. Akurat neodhadla, ze ked mame s Garonikom tuliacu sa chvilku, tak si nema ziadat moju pozornost. Tak ju kopol, chujko, ze to plaslo na celu dolinu.
Garonik vyzaduje ciste a dobre nastlate lezovisko, potom ho cele strategicky zaberie a drieme tam, aj si pospi.
Aj vase kone vyzeraju po noci ako by prisli z flamu?
Vsetkych som konecne odcervila, z Lisky vyslo co som cakala, lariev a lariev…ako, plne chapem, ze najomne ustajko je kompromis, ale odcervovat tym, co ma vet prave v akcii je prasarna. Uz mi to bolo jedno na jar, lebo som vedela, ze ju odcervim, ale…nah….ako, nebudem nikomu kazit ksefty, ale, naserie to. Larvalna cyatostomiaza fakt naserie.
Ale pohrabala som uz hovna?
Nie, som v lese, vyhovorka je, ze som isla po fotopascu 🙄
Pan Florian a Dar s jeho dietatom, mala ho vola Huncul 😂