stopa psa
No vida, jednoduchá, tradiční tvar, elegantní 🙂 Tak ještě ten nánosník ždibec níže (chápu, že to byla jen zkouška) a bude to perfektní 🌷
No vida, jednoduchá, tradiční tvar, elegantní 🙂 Tak ještě ten nánosník ždibec níže (chápu, že to byla jen zkouška) a bude to perfektní 🌷
Bylo šero, třásla se mi ruka, protože jsem “to” předtím viděla dělat “ty věci” ve výběhu, když jsem tam jezdila sekačkou… ale popadla jsem nervy za pačesy a vydrápala se na nebohé stvoření.
Stvoření říkalo, že jsem těžká… Ale že když je plná tlamička, tak se to dá teda přežít. 🤗 To je božan.
Schvácená kopyta poníka. To jsem fotila někdy před měsícem, ale teď jsem z mobilu vydrápala fotky..
Uuuuuu, to je celkom ze nepekne, auau.
A chodi teraz?
Takze mlady obsadnuty? 😲
efe- uzdecka na kobyle krasna, ak ak sedi, tak super.
V piatok som tak pozerala na stare uzdecky, ci nedam na skusky Liske, ale rozhodla som sa, ze este nie.
Pripadne pockam, ci roztrha celu zatemnovaciu foliu, to potom dostane hned 😂
Udreli horucavy, nastastie este pred nimi som stihla nejake huby a litre malin. Tie maliny rastu snad v bilionoch, ludia to nezbieraju, kazdy sa boji medveda, chjo…
Dnes som doviezla extra davku vody, takze som skusmo z hadice aplikovala na Lisku a ona sa nechala uplne cela uplne vsade osprchovat, jo, ona je Bozanka tiez🥰
Ubohy Garon prvy krat za 10 rokov tiez pretrpel sprchu, oooo, uplne som dojata, lebo vsetko navolno a to Garon pred hadicou utekal. Teraz ale jeden druhemu zavidia, tak stali obaja.
Poniky vyjadrili take zhnusenie nad tymito napadmi, ze som si netrufla.
Osviezene hucule potom s prdenim vycvalali kopcek a zvalili sa do sena, takze su teraz obalene ilom a senom a velmi spokojne. Cvalal aj Garon, kupodivu, inak je to ale stale take vselijake, no korektury az po horucavach, to este vystiepia nieco.
Rada by som si obut tulave topanky dnes, skoda, ze je taky jasny mesiac, uz by mohli byt nejake Perzeidy vidiet.
Zvykla som si na potulky po casti Volovskych vrchov, ktoru teraz objavujem a je to nieco ako zavislost, ziadni ludia, krasne holne porasty, lesne plody v nadbytku, les, co sa obnovuje po katastrofe a tak.er ziadny signal. Aaaach 🤗
To jsou vlčí stopy?
stopa psa
Ja myslim, ze ano, ale acher mysli, ze nie.
Akurat ze tam pes, no, neviem a ludskej stopy tam nebolo nikde. A rovna ciara a zaslapovali sa.
Ono to blbo vidno na foto. Hlavne je tam cely hreben obsraty, rysom aj vlkom, rysie stopy uplne vsade.
Pobytove znaky medveda ziadne, hoci opacnym smerom, od sedla smerom k vrchu Pipitka, je vraj vodiaca medvedica, preto tam ludia nechodia nic zbierat, ale to uz by ti, co absolvuju cestu SNP museli byt vsetci mrtvi a nijake napadnutie zatial nebolo, nikdy.
A dufam, ze ani nebude.
Chodi mi sem divna macka, teda, asi kocur, zacal uz chodit za vidna, dnes uz mi to oznamili sojky, ze sa blizi a veru je tu.
A je fakt divny, plachy, trochu taky priblbly, skaredy, chudy, ako som si dnes vsimla, vyzera, ako keby mal nejaku metabolicku poruchu, chvostik ma ako jastericka a ma divnu tvar. A jazvy na divnych, hrubych nohach.
Ale ked som ho videla, ako nepricetne bagruje kapsicku s lick it mnamkou, tak je mozne, ze mal nejaku zlomeninu sanky, ktovie…
Tiez tu nemoze priliezt nieco pekne, chjo🙄
Ma divny ten ksicht, ale neviem to opisat, nezda sa vam?
Naopak, přijde mi krásnej 😍 krásně vymalované oči, fešák celkově, aspoň na té fotce teda 😃
Trochu mi při pohledu na něj naskakuje jako první Řbitov zviřátek od S. Kinga:
https://www.databazeknih.cz/knihy/rbitov-zviratek-265
Jako Church, když se vrátil z hrobu….opravdu kouká divně😉
Vlk má přední polstářky směrem k sobě,mezi předními prsty a zadním pošářkem je podstatně větší mezera.Tady prsty směřují od sebe a mezera skoro žádná.
No, je to cerstve blato.
Zatial som nemala cas najst miesto pre fotopascu, ale cez vikend sa na to vrhnem.
Ukazana plati 😉
Ze? On sa aj sprava divne, ale uz sa dal pohladkat.
Je strasne hladny, ale uz mu viem dat len taveny syr, kapsicky zmizli stylom bager…
Nah…nie som macaci clovek.
Este ked tie macky vyzeraju a spravaju sa normalne, tak ok, ale tu z lesa tiahnu iba zrudicky 🙄
Fakt?
Mne na nom nieco vadi.
Takze sa pracovne vola Mr. Creepy 😛
Ja jsem kocici clovek a prijde mi dost v pohode 🙂 oni nekastrovani venkovni kocouri v rozmnozovaci sezone vypadaji kolikrat vselijak, a to i kdyz nekde bydli a jsou normalne krmeni (coz muze znamenat granule a zejmena ty kvalitni nedochucovane rozhodne nejsou takova mnamka jako lacina kapsicka)
Anonymní:Vlk má přední polstářky směrem k sobě,mezi předními prsty a zadním pošářkem je podstatně větší mezera.Tady prsty směřují od sebe a mezera skoro žádná.
To jste teď našel někde na internetu? Ne, takhle se vlci stopy opravdu neurčují. V první řadě je potřeba vědět právě to, co říká horsana aneb jestli jsou packy v jedny lajně, no a pak tak velikosti, na fotku se většinou přikládá něco co slouží jako měřítko. Jestli je někde mezera nebo ne nemusí hrát roli, jsou plemena , kde se to dá zaměnit + viděla jsem stovky vzorků vlčích stop a tohle platilo jen u části.
Ok, on ako cerstve poranenie nema ziadne, len tie jazvy a ten divny fejs a tak vobec.
Tak ved uvidim, ako sa mu bude darit, neobtazuje ma a faunu tuna cez den nebantuje, chodi za vidna, ale az vecer. On tu vzdy dlho lezi, ked sa naje, ale daleko odo mna, co ma sice trochu znervoznuje, ale budiz 😉
Jop, no, nechcela som v tom blatku fotit svoju nevabnu topanku 😀
Velkost bola o cosi mensia, nez polovica mojej 42ky turistickej boty Quechua.
Inu neobujem kvoli haluxu a mam ju otestovanu v terene, kupujem uz roky ten isty model, hoci som dlho trpela, ze viac nemozem nosit moje oblubene znacky, ale proste do nich nedam nohu, su prilis uzke.