Jop, toto je vyborna pripomienka!
Jop, toto je vyborna pripomienka!
🙂
My ale ziadame graficke znazornenie 😏
Podívejte se do těch očí - ta velká je bezpochyby převtělené dobro. Ta malá? Co dodat? To je prostě satanistka a už jí to nikdy nikdo neodpáře 😄. Já vím, že ona ví, co si myslím…😄
ta první je šibalka-tu afinu nabok…a ta druhá má teda zvláštní “obličej”-pohled….škraně…rozčepýřená hříva….
Totéž říkala i vetka, že u nás už není co kde sebrat. Jsme na minimu, za které už nelze jít, a jedinou a poslední součástí je pohyb. Na to se teď nezmůžu, aktuálně jsem sama ráda, že chodím a dolezu, kam mám. Ale to samozřejmě není na furt a zima teprve začala, tže v tomhle nejsem takový pesimista. A taky nás čeká fyzioterapeutka, to také hodně napoví 👍.
Bobčo, to jsem jí ulízla já 😊 oni cobové jsou rousnatí a hřívnatí, do očí jim není vidět a ona je má tak hodné, ráda se do nich dívám. Ta malá je prostě čertice, prostě minisatan😀
Ta malá je prostě čertice, prostě minisatan
Kamarádka měla takovou podobnou ponici - říkala jsem jí malá, hnědá, vzteklá. Kamarádka souhlasila.
Horsana:Oj, minulu zimu, ked pred Vianocami priviezli Nehu na kliniku zomriet, tak z tej skrkavky liezli.
Ma cca 26 rokov a nelieceny Cushing urobil svoje.A neexistujuci odcervovaci program.
A samozrejme chovatelia a zial ani veti nechapu, ze je pri skrkavkach potrebna fenbendazolova kura.
A 10 mg/kg, nie 7,5. A pasta je ciachovana na 7,5 mg, takze to treba prepocitat.
Toto pisem iba zo zotrvacnosti, 99 % ludi da hocaku pastu a su spokojni, ze maju odcervene. A tu pastu im ponukne vet, lebo je akcia 3+1 zdarma…
Horsano nechcete nám to přepočítat, prosím prosím, koukám jako kocourek ze Šreka…já jsem na matematiku hodně slabá… jsou i pasty přímo s 10% nebo granulát nebo suspenze…
já prostě vzala 5 past a do kobyly každý den jednu celou nacpala… ( dle článku z Veterinářství 7,5 –10 mg/kg ž.hm./1x denně po dobu pěti po sobě následujících dnů) na kila nehraju, pastu dám vždy celou, většinou mám pastu na 700kg ,( na encystované larvy)
Tak jestli nemáte begany, tak jedna pasta na koně by měla být dostačující.
Ale třeba mě Horsana opraví.