Aktuálně: 2 702 inzerátů263 164 diskuzních příspěvků19 188 uživatelů

O všem a o ničem :)

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 18.12.2025, 22:02:17 xxx:xxx.cc2b:6953
Horsana:

Neha je wpb.

UZ NIKDY V ZIVOTE 🙄

By jste vtipná, Horsano 😀

Já zas říkám, že nikdy už begana (jakože nikdy už ne do ustájení), nikdy už ne ryzáka nebo bělouše (mám červenou simlu). Ale kobyla dobrý. Je to stejné jako s fenkám, když je hladíte po bříšku, nic jim tam nepříjemně neplandá..😀 a co si budeme,am pocit, že většina lidí aktivních zde na sekci Koně má kobyly😀 

W a tak dál jsem chtěla kdysi, ale všechny majitele W+, co jsem potkala a měli jejich koně 140+ v KVH, tak na ně majitele jenom kleli. Prostě totálně nevyrovnaní jedinci, nevím. Ale krásní jsou. 

bassrock
bassrock 19.12.2025, 08:21:49 xxx.xxx.251.2

Jojo, já se hlásím do tábora “jenom kobyla” 😄 Ti valaši mi příjdou takoví moc přímočaří a každý den stejný, s hřebci to mám jako Aneka - moc pohybu a energie v tom těle plus samozřejmě to omezení, když nemám vlastní ustájení, ale jsem v komerčním. 

WPB - to sedí. Poznala jsem 2 kousky, sekce cob tuším, a byli to převtělení démoni 😄😄 Zlatý huculy ❤️

Obrázek
Lenacia
Lenacia 19.12.2025, 13:19:48 xxx.xxx.4.153

Už asi měsíc v kuse pořád mlha. Jakože furt furt mlha. A když už si člověk myslí že není mlha. Jede je koním a… mlha!

Nebo není mlha, dorazí ke koním, přivede hajtru do stáje, nasedlá, vyjde ven a….. 

Je to opravdu mlha, nebo mám šedý zákal?

Obrázek Obrázek
kometa
kometa správce
19.12.2025, 14:03:23 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Lenacia z 19.12.2025, 13:19:48

Je to mlha. Já se trefuji k bytovce jenom díky tomu, že mám v okně světýlka.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.