Tak na mě ve vzpomínkách vykoukly pořádné chrtí oči - druhé foto kluci jako 2 měsíční mimina, strašně to letí a na první kamarád chrtík ve stejném věku.
Tak na mě ve vzpomínkách vykoukly pořádné chrtí oči - druhé foto kluci jako 2 měsíční mimina, strašně to letí a na první kamarád chrtík ve stejném věku.
Kdybych byla infantilní, volala bych teď vysokým hlasem OMG! OMG!!! A tleskala ručkama.
Tohle jsou prosím Vás ty nejhezčí a zároveň nejsmutnější očička, který jsem v poslední době viděla 😔 já Vám nevím, proč na ten pesweb pořád koukám, když dalšího pejska mít nemůžu 🤧
Nemáte někdo doma a v srdci malé místečko pro tuhle holčičku krásnou? A omlouvám se, že tu agituju, ale řekněte, není sladká a ten smutnej zrazenej pohled, že jo?….ach jo
Tohle jsou prosím Vás ty nejhezčí a zároveň nejsmutnější očička, který jsem v poslední době viděla 😔 já Vám nevím, proč na ten pesweb pořád koukám, když dalšího pejska mít nemůžu 🤧
Nemáte někdo doma a v srdci malé místečko pro tuhle holčičku krásnou? A omlouvám se, že tu agituju, ale řekněte, není sladká a ten smutnej zrazenej pohled, že jo?….ach jo
Ježíš, to jsou oči. Hned bych jí brala, ale dva psy by mi asi nikdo nehlídal.
Hlavně k dítěti alergikovi mi přijde trochu moc pořizovat další alergen a to moje dítě tu alergii na psa fakt má 😊.
Ahoj Trickyvoo!😉
Co jsem to četla za šílený příběh na veterině? Na jednu stranu chápu, že jsi psala, že ses styděla a šla nějakým zadním východem a tak. Ale Malina je stran veteriny tak moc bázlivá?🤔
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 07.07.2023, 13:41:48
Ze začátku veterinu snášela dobře. Už trochu bojovala, když tam šla na kastraci a tak si to spojila, že se jí tam dějou hrozné věci. Nicméně oba předešlí psi byli bojacnější, ale takové rodeo tam nepředvedl ani jeden