lykosa:Pro ty co to ještě neví: https://www.ifauna.cz/diskuse/
Zase lez hned v prvni vete od pani Sarky! Pry web se vraci do ceskych rukou. A jednatelem je Mingh Dhum Pham 😀 dobrej vtip.
lykosa:Pro ty co to ještě neví: https://www.ifauna.cz/diskuse/
Zase lez hned v prvni vete od pani Sarky! Pry web se vraci do ceskych rukou. A jednatelem je Mingh Dhum Pham 😀 dobrej vtip.
Ne jen jednatel, ale i většinový majitel. Až se pan Pham rozhodne, tak může být iFauna ve vietnamštině.
Varaxi:Díky, já už zůstanu tady.
Já taky. Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš.
Tipy odkud bude příští majitel? Čína? Rusko? Ne, děkuji…
https://rejstrik-firem.kurzy.cz/25599666/ifauna-cz-sro/
Vlastní to Češi/česká firma.
V Česku totiž vůbec nejsou Vietnamci, kteří se tu narodili nebo tu x let žijí… bože…
To sice jsou ale nelze je brat jako cechy kdyz jsou z Vietnamu.
Anonymní:To sice jsou ale nelze je brat jako cechy kdyz jsou z Vietnamu.
Pham je sice jednatel, ale nic nevlastní. Je to zaměstnanec české firmy, která má v iFauně majoritní podíl (Fauna Europa → Pabco)
Česká firma pomohla českým lidem koupit iFaunu. Akorát ta česká firma zaměstnává Vietnamce - ó hrůzo…
No vypadá to, že fauna obnovila i archiv, že nejede od nuly…což je fajn, protože v diskuzích zůstaly užitečné informace, tak když bude potřeba dá se nakouknout.
Takže super, ale přesouvat se fakty nikam nebudu…
Navíc tady toho pro nás udělali fakt hodně, všechno co jsme si usmysleli…takže přístup k nám z mého pohledu super…a to já teda oceňuju.🙂
a od Pabco uz je jen kousek k Vafu 😄kde ten pan taky pracoval
Hm. Ať si trhnou a nejvíc paní Šárka. A doufám, že to čte.
Za rok jim to spadne nebo to koupí zase někdo jiný
Ále, copak se stalo? Přišli na to, že bez diskuzí není návštěvnost? Hanba by mě fackovala nechat se ukecat, když tehdy na nás byli hnusní, ačkoliv jsme slušně žádali a prosili. Tady pro nás majitelé udělali první poslední. Zůstanu tady. Stejně ti, kteří se přesunuli na FB, už se taky nevrátí.
Je mi to nějak úplně jedno. Dávná minulost.
Já bych do stejné řeky vstupovwla, až bych brečela. Inspektorová, Espiro a milion dalších. S těmi bych se vídala kdekoli.
Ale oni se nevrátí a upřímně - někde mě vyhnali a jinde přijali s otevřenou náručí. IFauna pro mě bude fajn archiv, ale to je tak všechno.
Dva roky už jsem tady a vracet se v žádném případě nehodlám (admini zde odvedli skvělou práci a reagují na veškeré podměty od účastníků diskuze.)
Ifauna, jak jste psala se zaměřila na podle Vás na Animal Welfare Cases (a ten program, který jste slibovali před dvěma lety se asi ani neuskutečnil, Pets4home - kde budete ručit pokud bude zvíře z nedobrých podmínek?. Jinak paní Šárce přeji hodně štěstí, ale vsadila na špatného koně snahou konkurovat bazoši - Ifauna už zanikla bez ohledu na vlastníka.
Diskuze na Fauně to byli hlavně lidi, co tam chodili diskutovat. Je mi líto těch, které jsme v čase poztráceli, ať už jsem s nimi v diskuzích souhlasila a nebo ne. Ale jsem ráda za ty, co mi zůstali. Nevím, jak na kterých tématech, ale na psech určitě.
Mě nejvíc zklamal, když už teda bylo jasný, že diskuzní fórum se ruší, ten přístup…myslím, že všichni to máme ještě v paměti…myslím, že to bylo zbytečné…myslím, že to poslední, co pro nás mohla Fauna udělat bylo, aby nás nechali v klidu se domluvit a přesunout jinam, když už nechtěli diskuze, tak by to nebylo ke konkurenci. To přeci po těch letech nebylo nutné a bylo to nedůstojné.
Opravdu bych chtěla teď ještě jednou poděkovat chovu zvířat, že nás tady přijali, že se nám snažili vyhovět a upravit to tady k obrazu našemu…a co si budem …není to s námi vždycky jednoduchý…
Ono jasně, dá se přesunout na FB, ale ne každýmu to úplně vyhovuje…mě FB moc ne a to přesto, že jsem v pár skupinách plemen aktivní minimáloně ve čtení, někdy i přispěju.
Když se tak nějak rozhlédnu po zvířecích diskuzích, tak mi přijde, že takhle kontinuální diskuze probíhaly na Fauně, proto byla tak jedinečná…no teď tedy v našem chovu zvířat a na jednom fóru o akvarijních rybách…jinde jsem nic podobného nenašla.
Takže abych to shrnula pro méně znalé. Švédi koupili šlapající super web, desítky lidi správně tento krok kritizovali a prosili o zachování. Paní Šárka tyto pravdivé komentáře nemilosrdně mazala a mazala až raději diskuzi uzamkli. Švédi web doslova zprznili a dovedly na dno. Pak se rozhodli ho raději znovu prodat několika zoufalcům aby z něho ještě něco aspoň měli. A teď tady paní Šárka pod anonymitou vábí lidí nazpět. Tak proč nás prvně mazala?
Alex:Takže abych to shrnula pro méně znalé. Švédi koupili šlapající super web, desítky lidi správně tento krok kritizovali a prosili o zachování. Paní Šárka tyto pravdivé komentáře nemilosrdně mazala a mazala až raději diskuzi uzamkli. Švédi web doslova zprznili a dovedly na dno. Pak se rozhodli ho raději znovu prodat několika zoufalcům aby z něho ještě něco aspoň měli. A teď tady paní Šárka pod anonymitou vábí lidí nazpět. Tak proč nás prvně mazala?
Dobrej souhrn. 😀
Přesně. Já třeba na včelách mám několik, pro mě důležitých vláken, která si opakovaně prohlížím, kvůli informacím. Když si vzpomenu, jak nemilosrdně se na fauně postavili k diskuzím a vše zrušili a v čele tomu velela paní Šárka, no nic víc ani vědět nechci. Za pár měsíců si to rozmyslí, zas to zruší a ta samá ženská, co se teď lísá, všechny vyfakuje. Díky, jednou stačilo.
Tak jsem nakoukla přes ten odkaz tady. Je dobrý jenom to, že by se některé důležité info asi daly dohledat z toho zveřejněného archivu, ale tam už bych do diskuze zpět nešla ani za zlatý prase. Říká se tomu ztráta důvěry.☝️
Stejně, kdybych měla dotaz, zeptám se zde a ani by se mi nechtělo se tam v tom hrabat…tady se máme, jako v bavlnce.
On tam na diskuzi stejně ani nikdo není, až asi na pár jednotlivců a Šárku. Umře tam ta diskuze i celej web, nebude to dlouho trvat 🤦♀️