Chodítko
Veselé okénko
první část…🤭
druhá část.🤭
To je strašné…..😠, jediná pro mě pěkná fotka je čtvrtá protože je tam moje oblíbené plemeno Bišonek. Já mám ráda upravené psy, ale tohle barvení ne-e.
megi-the-pes:
je mi těch pesanů líto😟…ale proti gustu..Mně třeba i hodně vadí,když se lidi smějí,když psi nebo kočky jsou v nějakých situacích,do kterých je dostali lidé(určitě víte,o čem mluvím) a smějí se jim…prostě,když se jim děje nějaké příkoří☹️
31.01.2025, 08:17:13 xxx.xxx.147.163
když se jim děje nějaké příkoří☹️
Já se taky bavila, když se kocour nemohl odrazit od čerstvě vytřené podlahy. Ale on tu situaci vyhledával. A bylo vidět, že na to vyloženě číhá.
Nedělá jim nic hrozného, barvy nejsou toxické jako to, co si lidé patlají na hlavu.
Taky něco namaluju, až si koupím barvy.
https://www.instagram.com/stories/highlights/18210170209162826/
tak to je něco jiného asi,ale když lidi ta zvířátka “zlobí úmyslně”..to jsem myslela,že jim jako něco dávají,ucukávají..nevím,jak bych to popsala….
co můžeš potkat v New Yorku za bílého dne…🤭
Některý ty nohy bych chtěla mít 🤣🤭
V Česku zadržený terorista vypovídá na policii: „To Česko je hrozná země! Přijel jsem, abych tu vyhazoval do povětří objekty i s lidmi, znásilňoval Češky na potkání a škodil ve jménu Alláha. Ale hned první den mi ukradli batoh s výbušninami, v metru mě zmlátila banda cikánů a taxikář mě okradl o všechny peníze. Nemám nic. Mám jenom hlad a chci domů. Prosím, pomozte!
Lékař: „Víte, že máte přesunutý orgán?“ Pacient: „Co, prosím? Tohle mi musíte blíže vysvětlit.“ „Játra máte v prdeli!“
ODMALA NÁM ŘÍKAJÍ, AŤ JSME PŘIROZENÍ. HODNĚ LIDÍ TO OVŠEM POCHOPILO ŠPATNĚ…
DOPIS Z NEMOCNICE: „Vážený pane Kratochvíle, s potěšením vám sdělujeme, že biopsie zmodralé části vašeho penisu prokázala, že se nejedná o rakovinu. Byla to neobvyklá rtěnka. Za amputaci se proto velice omlouváme.“
Záhy po svatbě povídá manžel své ženě: „Jaruško, řeknu ti, ty jsi dočista jako šroub.“ „Myslíš, tak pracovitá?“ zapýří se manželka. „Chápej to tak, jak to naznačuji – bez matky jsi bohužel úplně k ničemu!“
Cestující v letadle se svěřuje letušce: „Já letím poprvé a hrozně se bojím.“ „Ach, vy chlapi jste všichni stejní. Právě teď mi tam brečí pilot!“
„Nevím, co mám koupit manželce k narozeninám,“ říká Evžen kamarádovi. „Tak se jí zeptej.“ „Tolik peněz zase nemám!“
Povídá Jaromír známému: „Kousek od mého domu včera policie zatkla kadeřníka za prodej drog. Byl jsem jeho zákazníkem téměř šest let. A přitom jsem vůbec netušil, že je to kadeřník!“
Ten pán v růž. šatech je Marc Jacobs, tam se to očekává. Paris Fashion Week.
Lampička, potkan a kostlivci jsou boží.
Asi se přestěhuju.
“Kouše?”
“Ne, jen hází na lidi cihly.”
tp je maškarní v ulicích,nebo jsou tam fakt tak divní?
Dafi:tp je maškarní v ulicích,nebo jsou tam fakt tak divní?
to je složený výběr výjimečných lidí z různých míst a různé doby. Nebojte, není to běžný obrázek newyorkských ulic - i když ty jsou podstatně “barevnější” než jsme v české (a moravské) kotlince zvyklí
Ano Dafi,Xerxová to popsala bezvadně👍..a to ještě chodí daleko víc všelijakých snímků..hodně v pyžamech..různě vymóděných individuí…
první část..🙂