Aktuálně: 2 747 inzerátů261 900 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Inzerce psů

kometa
kometa správce
29.07.2025, 17:15:49 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 29.07.2025, 15:10:18

Pořád je dost lidí, co si myslí, že se pes rodí jako vychovaný

Jo jo, jako sousedka. Omlouvala svého biewra, že neposlouchá, protože nemá PP.🙂Ale toho na vodítku udrží i její 10letá dcera, že jo.

Sardullah
Sardullah 29.07.2025, 20:31:32 xxx.xxx.221.216

No ono tahací pes je horor..sama jsem si zažila s mladou Ginou a ve své podstatě máte obrovské štěstí, že mě tady máte, protože jsem často měla náběh na to, že se ze mě stane chovanec psychiatrické léčebny a nevím, jestli by mi tam povolili čučet do těch internetů. Dodnes mám tiky, když uvidím psa…dodnes ve mně zůstalo to, že mě…po té, co už to s ní docela šlo…ukolébala..jakože už jsem slušně vychovaná holka a pak to zcela neočekávaně přišlo…dodnes se bojím, že je už teda třeba 2,5 roku bez problémů, ale že to je jen proto, aby mě ukolébala a že pokud nebudu ve střehu a nebudu ošekávat problém, tak se mnou zamete…myslím, že se toho už nezbavím do konce jejího života. A to jsem nezažila to, co je v následujícím videu.

https://www.facebook.com/reel/1446523536354107

Bohužel si myslím, že spousta tahacích nevychovanců hlavně teda asi větších plemen …čivava nikoho nikam neodtáhne, a teď teda mluvím o psech v domech se zahradou, se dostane do začarovaného kruhu…čím víc a silněji tahají, tím je prochajda pro majitele větší horor a stres…a tak chodí méně často a jak chodí méně často, tak je pes ještě víc natěšenej a kraví ještě více a tak se ta frekvence procházek snižuje a snižuje a nakonec takovej pes zůstane trčet jen na zahradě. Ti bytoví…tak tam se to smrskne na nutné vyvenčení kolem domu a to ještě špízlujou, jestli zrovna venku není nějaký cizí pes.

Myslím, že některá plemena dostala nálepku “ideální rodinný pes vhodný k dětem” a lidi tak nějak počítají, že když koupí štěně takového plemene, tak z toho ten ideál vyroste sám od sebe. No a pak jdou koupí labíka, protože v reklamě v televizi byla šťastná rodinka a smějící se děti si hrály s roztomiloučkým a hodňoučkým štěňátkem labíka…no a už to začne jak si přivezou štěně…pokousaná celá rodina, teče krev, protože ty mléčný jehličky jsou kurevsky vostrý a štěně si chce hrát…děti dorvaný oblečení, protože je štěně drapne za triko, za kaťata…na všechny skáče, děti před ním zdrhaj…doma rozkouše a zničí na co přijde…a pak plynule přejdem do puberty a začne peklo….a oni si říkaj, že koupili nějakého vadného labíka (nebo doplň jiné plemeno značka rodinný ideál a dětská chůva v jednom.)

Sardullah
Sardullah 29.07.2025, 20:34:26 xxx.xxx.221.216
kometa:

Pořád je dost lidí, co si myslí, že se pes rodí jako vychovaný

Jo jo, jako sousedka. Omlouvala svého biewra, že neposlouchá, protože nemá PP.🙂Ale toho na vodítku udrží i její 10letá dcera, že jo.

Že neposlouchá biewer, tak to je normální, protože tohle plemeno se nenaučí poslouchat ani když je s PP (teda s nějakým PP, myslím, že tahle varianta není uznaná FCI)…a nejen že se nenaučí poslouchat, ale ani se nenaučí venčit venku, takže doma čůrinkaj a kakinkaj a samo domo mimo plínku…protože ani to neumí.

toť info od mojí bývalé spolužačky, která už má druhýho.

šavlozubka
šavlozubka 29.07.2025, 20:42:29 xxx:xxx.e3e6:1b01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.07.2025, 20:31:32

Jo za ty první týdny než si to s dětma a mladým pánem sedlo, kdybych za každé “neječ a neutíkej, pak tě nebude lovit” dostala deset korun, budu v slušným balíku. Myslela jsem, že to snad nikdy neskončí. A teď už je to úplně v pohodě. Zas vymejšlí jiný pubertální hověziny. To se zpracuje. Tak za dva roky z něj bude možná rozumný zvíře.   

Fatia
Fatia 29.07.2025, 21:06:43 xxx:xxx.68ae:ca56
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 29.07.2025, 10:51:50

Upřímně, z tohodle já mám už teď hrůzu. Reálně nám hrozí, že zdedime jezevčíka. Nevychovaného, rozmazleného, kousaveho jezevčíka. S panickem papají z jedné vidličky, když páníček nedá nebo nedá dost rychle, schytá nepěkný kousanec. Venčí se na podložku, prý nechce čůrat venku (dle mého lenost páníčka). Někdy, často na návštěvě třeba, ani nepotřebuje podložku, stačí koberec nebo třeba sedačka. Jako ať si to provozují jak chtějí, ale páníček není zrovna v kondici a je ve vyšším seniornim věku, kdežto jezevčíková je mladice. A teď coby kdyby… nechci na to ani pomyslet. Já tu potvoru domů prostě nechci. Jezevčíka nechci, zkaženého jezevčíka opravdu hodně nechci. Doufám, že zdraví příbuznému vydrží, nerada bych sem jednou dávala takový inzerát. Situace na houby, už teď je mi z toho blbě.

Sardullah
Sardullah 29.07.2025, 22:14:07 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 29.07.2025, 21:06:43

Jako já si myslim, že jsem nejbenevoletnbější a nevíc rozmazlující psí máma na světě…tak si říkám, co ještě víc může dělat člověk, který ze psa udělá tohle…

Nicméně zase bych neházela flintu do žita. Moje známá zdědila pudla bez PP, strašně rozmazlenej fracek…klidně bych řekla něco podobnýho jenže u té známé narazil…musel dodržovat režim, byli důslední a neříkám, že z něj byl pan dokonalý, ale dalo se s ním normálně fungovat….

Buggyra
Buggyra 30.07.2025, 07:35:08 xxx.xxx.198.226

Jezevčoun se myslím rychle zapracuje, když bude nastavený režim. Nové prostředí tomu dost pomůže, prostě nová smečka nová pravidla, vyřízeno. Tady v tom pelechu se na záchod nechodí a basta.

kometa
kometa správce
30.07.2025, 07:55:10 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.07.2025, 20:34:26

toť info od mojí bývalé spolužačky, která už má druhýho.

Tak s tímhle aspoň chodí poctivě ven. Období samovenčení pominulo. Naštěstí. Protože opakovaně jsem si stěžovala, že neběží ven před bytovku, ale do druhého poschodí před moje dveře, kde jsem neustále utírala loužičky. 

V podstatě nechápu, proč ten pes neseběhl těch pár schodů ven a hopsal (špatné pately) až ke mně. 

Fiona Praha (neregistrovaný) 31.07.2025, 12:46:23 xxx:xxx.f0e:c707
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.07.2025, 22:14:07

Moje bývalá kolegyně zdědila nevychovaného kousavého špice, nechali si ho do konce. Měli ho 5 let, 5 let byli z něj nešťastní a byli rádi, když umřel. Smutné. Ale je to dávnověk a tenkrát nebylo zvykem psy tak lekce odkládat, takže mu jiný domov nehledali. 

Buggyra
Buggyra 31.07.2025, 13:08:34 xxx.xxx.198.226

Za pět let se jim nepovedlo ho vychovat a nebo na to šli špatně a nebo na nějakou výchovu rezignovali? Minimálně odkousat se ten pes musí dát…

Doron
Doron 31.07.2025, 13:47:09 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 31.07.2025, 13:08:34

To nemusí být výchovou.

Některej pes to může mít v hlavě vybraný. Genetika, prenatální poškození atd..

Vy dokážete každého koně ( pře)vychovat tak, aby k němu mohly děti ? Vzala byste si každýho?

impact
impact 31.07.2025, 13:49:18 xxx:xxx.e3ab:c801
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 31.07.2025, 13:08:34

Minimálně odkousat se ten pes musí dát…

Nemusí. Fakt ne…

Buggyra
Buggyra 31.07.2025, 14:38:06 xxx.xxx.198.226

Tak jako píše se, že ten pes byl nevychovaný. Pokud to byla jen nevychovanost, rozmazlenost a jinak to bylo normální zvíře, tak u toho vidím proveditelnost. Pokud to byla lidožravá Bess, tak tu bych navlíkla do náhubku a byla bych z ní taky nešťastná (a samozřejmě kdyby bylo jak se vyhnout, tak bych si ji domů nebrala). Ptala jsem se z laického zájmu, protože si umím představit, že prostě nepsí lidi skončili nechca se psem a nic s ním nedělali, protože netušili, že se dá (nebo to dělali blbě, jak bych to asi dělala já). Fiona asi ví, jestli ten pes byl nevratně poškozený a nebo prostě jen pokračoval v kralování.

A nějaké obecné děti nepouštím ani k vychovaným koním.

Sardullah
Sardullah 31.07.2025, 18:38:40 xxx.xxx.189.104

Když ono je to těžký…když vezmeme psa  … opravdu nevychovanýho fracka, který to nemá ani z genetiky ani z nemoci a žije si v tom svém bůhvíjak dlouho…léta..no a pak mu umře páníček a měl by se ho teda někdo z blízkých ujmout…no a ujmou se ho, tak ne každý je na dostatečné “kynologické” výši, aby toho spratka převychoval a ne každý je ochoten shánět nějakého odborníka, aby mu s tím pomohl. A tak prostě trpí a fakt si oddechnou, když pes umře.

Tohle bych třeba nesoudila…jsou fakt lidi, kteří ani nikdy psa nechtěli, k nevychovanému psu přijdou, jak slepý k houslím, ale maj natolik pocit zodpovědnosti, že ho nestrčej do útulku, nedají utratit (co si budem i to se děje) nebo ho nedarují dál přes bazoš…no a pokud budou upřímní, co je to za potvoru, tak si ho jen tak někdo nevezme, možná nikdo.

Jako je to pitomý, jak pro toho psa, tak pro ty lidi, ale je to tak.

Jako já bych si upřímně takovýho psa domů vzít nemohla, protože prostě musím chodit i do práce, nemůžu být se psem 24/7 a nebydlím sama a bohužel už vím, co moje rodina resp. manžel..zvládne a co ne.

kometa
kometa správce
31.07.2025, 22:30:55 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 29.07.2025, 10:51:50

kdejakej kretén si no musí nutně pořídit a může

Teď navečer se objevil inzerát na staforda - klasika, 10 měsíců, plná puberta a majitel se diví. Vím, blbé fotky, ale není moc hubený?

Buggyra
Buggyra 01.08.2025, 06:44:52 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 31.07.2025, 18:38:40

No dyk, přesně proto mě to zajímá 🙂 Jestli byli kynologicky nepolíbení jako já a nebo jestli se na to vykašlali a nebo… prostě jsem jen zvědavá.

Zrzavci
Zrzavci 01.08.2025, 07:21:34 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.07.2025, 22:30:55

Tohle nejni stofárd ani náhodou, to je křižovatka.

A teď ráno jsem viděla přesně odraz takto inzerovaných zvířat. Stáli jsme u pumpy, šel tam týpek s picbůmem…………. na parkovišti opodál se objevila holka s pomerančem a co myslíte? Nejdřív se picbůmovi klasicky ztopořil ocásek a pak svého kynologicky nepolíbeneného majitele co? No ano! Odtáhnul. Kroutily se mi z toho, co jsem viděla, ledviny a chtělo se mi řvát : “do prd………..e!!!” Holka se naštěstí zaparkovala za nějaký auto. Ubít, prostě takový lidi ubít, aby si nikdy už nemohli žádný zvíře pořídit. Pumpa je na sídlišti, takže mít takovéhou souseda je sen každého z  majitelů psů.

Sarah01
Sarah01 01.08.2025, 07:31:42 xxx.xxx.162.253
Zrzavci:

Tohle nejni stofárd ani náhodou, to je křižovatka.

A teď ráno jsem viděla přesně odraz takto inzerovaných zvířat. Stáli jsme u pumpy, šel tam týpek s picbůmem…………. na parkovišti opodál se objevila holka s pomerančem a co myslíte? Nejdřív se picbůmovi klasicky ztopořil ocásek a pak svého kynologicky nepolíbeneného majitele co? No ano! Odtáhnul. Kroutily se mi z toho, co jsem viděla, ledviny a chtělo se mi řvát : “do prd………..e!!!” Holka se naštěstí zaparkovala za nějaký auto. Ubít, prostě takový lidi ubít, aby si nikdy už nemohli žádný zvíře pořídit. Pumpa je na sídlišti, takže mít takovéhou souseda je sen každého z  majitelů psů.

Asi takových bude čím dál víc. Ještěže u nás nevytáhnou paty z toho sídliště, samozřejmě lidi na sídlišti lituju. U Lidlu je oplocené psí hřiště a pokud je tam někdo s takovýmto psem, nikdo jinej už tam nemůže. Děsný, jak lidi zblbli.

Zrzavci
Zrzavci 01.08.2025, 08:03:44 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 01.08.2025, 07:31:42

Jo, jsem taky ráda, že jsem ze sídláku pryč a modlím se, aby se takový hovado neobjevilo u nás. On stačí soused , asi stoletej, s prominutím dědek, kterej bere jejich křížence picbůma ve velikosti mastodonta navolno!!! dolů do vesnice - už tam se psy nechodím - protože čokl už jako mladej nastoupil na Štajníka . Dědek vůbec nevnímá - nekecám, je mimo, vůbec neví, kde má čokla, ten je v řiti někde a dědek se šourá s plastem . 

šavlozubka
šavlozubka 01.08.2025, 08:22:52 xxx.xxx.167.186
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 01.08.2025, 08:03:44

Já jsem fakt ráda, že už jsem u nás hodně dlouho neviděla chlápka s modrým asipitbulem nebo co to bylo za vobludu. Ten nenosil ani obojek, psy žral a chlap naprostej kikot. Když mi vystartoval po starouškovi a já bránila psa už v poměrně vysokým stupni těhotenství a řvala na chlapa ať si psa laskavě vodí na vodítku, tak mi ještě sprostě nadával. Teď tu snad nikdo vysloveně problémovej není. Uf. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.