kometa:nebudou vsichni uplne normalni
Asi ne. Dát 295 Kč za něco, co se ve výbězích válí zadarmo…
Vy jste to nepochopila 🙂ty zadarmo nejsou filcové.
kometa:nebudou vsichni uplne normalni
Asi ne. Dát 295 Kč za něco, co se ve výbězích válí zadarmo…
Vy jste to nepochopila 🙂ty zadarmo nejsou filcové.
Pár fotek z Kanady
Aluško nádhera👍, vyřiď te synovy , že krása a méďa jak kouká👍. Krajina krása.
Aluška:Pár fotek z Kanady
“Ginuuuuššš, pojď se podívat na fotky tvých příbuzných z Kanady….”
Krása 👍
Ano, moje spoluvedoucí je trochu praštěná, a jedno dopoledne věnovali s dětmi vyrábění koňského trusu z modelíny a dalších materiálů. Každé dítě si pak mohlo z hobbyhorse tábora odvézt domů hovno. Rodiče museli být v sedmém nebi 😀
Lidi se nudí, všecko mají , všecko si můžou koupit… taky jsem si hrála “jako, že mám koně" běhala ve “cvalu”, prostě koňskej postih, ale zaplať Bůh , mě to přešlo a sportovně-herecká kariera v tomto sportu mě minula 😂😂.
tak pokud je to pro deti, jeste - i kdyz s jistym sebezaprenim - to jde pochopit. A koupit 😂
ale pokud to potrebuji dospeli, uz to neni moc vesele. ani kdyz maji stale dusi ditete 😂
V tomhle ohledu jsem “čistá”, mám nativních zdrojů dost a dost, nemusím věnovat svůj čas ještě tomu, si vyrábět vlastními silami…
Tony umí také zajímavá videa, toto je o fenoménu osamělosti jednotlivce v moderní společnosti. Zajímavé informace…
A opět Jirka s poučným videem, tentokrát na téma hvězdy v souhvězdí Psa 🙂
Dám kočičku i sem, třeba by se někdo našel? https://www.chovzvirat.cz/inzerat/220364-docasna-pece-o-mou-kocku/
Přemýšlím, zda by se mohla zkusit domluvit s nějakým spolkem??
To by určitě mohla, klidně jí to navrhněte.
hotovo.
Dobrý den, nechci zakládat nové téma, ale ráda bych znala názor vás, kteří máte slovenského čuvače.
Prodali byste štěně čistě do bytu v bytovém domě?
Tady u nás si pořídili štěně do bytu a já s tím mám v sobě problém. Ne, že bych byla proti velkým psům v bytě, vždyť jsem sama měla v bytě velké psy, ale čuvač je pastevec a vzhledem ke zkušenostem s kavkazankami, mi to nepřijde vhodné. Ale třeba se mýlím.
Já asi ne. Mně i docela vadí jedna rodina u nás, co si pořídila středoasiata, sice na zahradu do baráku, ale venčí ho zásadně bez vodítka, pes už napadl několik psů. A paní majitelka si ještě dovoluje na všechny pejskaře řvát, jak kdyby jí to tady patřilo. Raději se jim vyhýbáme.
ráda bych přispěla, ale nemám slovenského čuvače, tak mlčím 🙂 (ale napsat jsem to musela, aby se to vědělo)
Kdybych byla chovatel jakéhokoliv pasteveckého plemene, tak do bytu, do civilizace bych takové štěně nedala. Pro jeho bezpečný život, pro bezpečný život jeho okolí. Kdysi dávno - rok 1995-1997, když jsme se nově přištěhovali tehdy na sídliště, tak ve vedlejším paneláku, měli v bytě kavkazana. I přes to, že bydleli v patře, tak jsem kolem toho domu nerada chodila, pes lomcoval zábradlím a řval jak prokopnutej. Město není prostředím pro tyto psy pro podstatu toho, co mají z a úkol, co nesou v povaze.
No, a protože čuvač není kavkazan, tak se ptám těch, co mají čuvače. Já jsem sice asi dva čuvače znala, ale je to už dávno a oba žili v a nebo u domku se zahradou.